čtvrtek 14. listopadu 2013

Má nejoblíbenější značka - Saloos

Možná už jste si na blogu všimly velkého množství recenzí právě na tuto značku. A pořád mám chuť psát o ní víc a víc, zkoušet jejich další výrobky a vůně a tak celkově se s ní obklopit natolik, že už bych se ve svém pokoji plném výrobků Saloos nemohla ani pohnout.

Mojí oblíbenkyní se tato značka stala hlavně pro svoji snášenlivost, pečující vlastnosti a kvalitní ingredience, přijatelné ceny, ale taky díky těm neskutečným vůním, jaké snad u jiné značky nenajdete. :) Navíc je značka ryze česká, takže vlastenci můžou skákat radostí. :)
Jejich produkty jsou certifikované značkou CPK (pouze přírodní a z přírody pocházející zdroje) nebo CPK bio (další standarty s bio surovinami). Obě tyto značky zajišťují, že ve výrobcích nenajdete parafín, vazelínu, silikony, syntetické, vonné, konzervační a barvící látky, geneticky modifikované suroviny, chemické UV filtry, elektronové nosiče, ethoxylované suroviny. Výrobky nejsou testované na zvířatech, nejsou používány suroviny z mrtvých zvířat, probíhá ekologická likvidace odpadů , ekologická únosnost výroby a obalových materiálů...

A protože zima neúprosně přichází a snaží se nás vysušit co to jen půjde, v tomto článku Vás seznámím se všemi mými oblíbenými BIO hydratačními přípravky Saloos (tzn. oleje a balzámy) s popisem k čemu je používám a proč je tak zbožňuju. :)


  • Na tuto značku jsem poprvé narazila asi před 4lety, když jsem vybírala dárek pro přítele. Ten si libuje v masážích a tak jsem se rozhodla pro nějaký luxusní masážní olejíček. Obešla jsem pár obchůdků s kosmetikou, až jsem narazila na ty nejvoňavější bio MASÁŽNÍ OLEJE jaké jsem kdy viděla, právě od značky Saloos. 

Vybrala jsem si vůni Devatero kvítí, která voní příjemně "bylinkově" a paní v obchůdku mi ji doporučila na namožené svaly po sportu. 
Po očichání všech dalších vůní jsem si nakonec vybrala ještě verzi Erotika, která voní jako ovocné Lipo bonbóny. :D U tohoto olejíčku už jsem i zůstala a jednou za čas jej příteli přidám k dárkům k narozeninám nebo Vánocům. Pokud máte rády opravdu sladké vůně, budete ji taky zbožňovat. :)
Olejíčky jsou kromě krásné vůně taky příjemné na kůži, krásně se roztírají a masáž s nimi je tak neskutečnou relaxací.

  • Mým dalším přírůstkem do sbírky byl BIO KOKOSOVÝ OLEJ, který jsem se rozhodla vyzkoušet na vlasové zábaly. Od té doby na něj nedám dopustit a vybojoval si na mé vlasové poličce čestné místo hned vedle masky Gestil Wonder. Protože tohle povídání by bylo na dlouho, budu se snažit napsat o vlasových zábalech s kokosovým olejem samostatný článek. :)

  • Každopádně díky své posedlosti značkou Saloos jsem dostala ještě další přípravek s kokosovým olejem - bio KOKOSOVOU PÉČI ve vůni Tropic, o které jsem později zjistila, že mi stejně ze všech variant voní nejvíce. :D


Tuhle voňavou variantu je mi líto používat na vlasy, a tak si raději užívám jak krásně voní při mazání celého těla a hydrataci rtů, především v létě. Má skvělé hydratační vlastnosti a navíc tak dokonalou vůni, že je mezi mým top 2 olejíčky (spolu s tahitským Monoi, jehož základem je opět kokosový olej a tak jsou účinky srovnatelné).

  • Dalším mým hydratačním miláčkem je bio TĚLOVÝ BALZÁM s vůní Vanilla, což je jemná vůně někde mezi vanilkou a citrusovým olejem. Tento balzám je hutnější, složený z bambuckého másla, včelího vosku a dalších olejů a vosků. Používám ho hlavně v zimě na ty nejvíce vysušená místa na těle, na rty a na obličej (hlavně zimou, ale i sluncem vysušené líčka).

V dalším článku se můžete těšit na shrnutí ostatních přípravků Saloos které jsem si zamilovala (i jednoho bez kterého bych se obešla).

A jak se líbí tyhle hydratační produkty Vám? Znáte nějakou jinou značku, která by nabízela stejnou bio kvalitu, tak úžasné návykové vůně a ještě by se pohybovala ve stejné cenové kategorii? (Kdyžtak mi dejte vědět ať je můžu jít taky omrknout :))

Přeji Vám krásný den,

Nicca

29 komentářů:

  1. Velmi zajímavá této značky, vypadá velmi přirozeně a květinové.

    Mimochodem obrazu květu jsem miloval.

    Máte velmi krásné a módní blog.

    Pozdravy ze Španělska!

    Coletas-Rebeldes

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám značku Saloos velmi ráda, vůně má příjemné a vlastnosti taky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, souhlas :3 vlastnosti jsou dokonalé a díky těm vůním navíc se u mě vyšvihla na první místo :)

      Vymazat
  3. wow lovely pictures dear!! gaaaah love your blog!! ♥

    New post on the blog! :)
    http://michaelmacalos.com

    OdpovědětVymazat
  4. Už si ho konečně musím koupit, nejvíc mě láká odličovací olej a pak nějaký na intimní hygienu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na intimní hygienu jsem akorát nezkoušela, ty používám z Avonu. Ale odličovací olej už nepoužívám od žádné jiné značky než od Saloosu, je úplně dokonalý :)

      Vymazat
  5. Mám zrovna ten masážní olej Erotika, dávala jsem ho příteli k Valentýnu (i když dárek to byl spíš pro mě, protože vyžaduju teď masáže :D), strašně krásně mi voní :)

    OdpovědětVymazat
  6. Saloos je úúúúúžasná značka :) Má skvělé produkty :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  7. Masážní oleje jsou úžasné, ale ještě tak mít někoho kdo mě bude masírovat:D:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Tak já jsem dřív praktikovala masáže s kamarádkama (Fakt!) - dokonce jsme byly na workshopu o masážích a pak jsme si skoro pořád dělaly navzájem masáže :P

      Vymazat
  8. Interesting! Lovely pictures!

    minsbeautyequipment.com

    OdpovědětVymazat
  9. Great post! Love your pics too ;)
    xx
    Sarah

    OdpovědětVymazat
  10. cool!xxFollow you
    www.supongoestilo.blogspot.nl

    OdpovědětVymazat
  11. Hello dear! Thanks for stopping by my blog. Sure we can follow each other. I started now by following you via GFC. Now its your turn to follow me back. I will wait for you in my blog. :)

    Visit my blog: I AM JENNIYA.

    OdpovědětVymazat
  12. so beautiful. wonder how they smell... hahah

    xoxo hobovogue.com ღ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you. :) They smell amazing, it´s my favourite brand with bio products :3 But it´s czech, so I don´t know if they are available worldwide :P

      Vymazat
  13. Musím sehnat kokosové,je prý nejlepší na vlasky a na pleť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na vlásky je opravdu kokosový olej ze všeho nejlepší :) Ale na pleť mám raději balzám, který je hutnější, do kůže se lépe vsákne, hydratuje a hlavně je skvělý i na obličej. :) Asi to bude hlavně tím bambuckým máslem, které v něm je.

      Vymazat
  14. Heyyy! Lovely blog.. Follow each other??
    I would love to stay connected!

    OdpovědětVymazat
  15. Saloos je taky má nejoblíbenější kosmetika mám od ní : hydrofilní odličovač bergamot (vůně je sice silnější, ale příjemná skvěle odličuje a stačí pár kapek) pak mám balzám na rty, a balzám na nehty, který už kupuju druhý po 3 měsích! :D vydrží věčnost, ale já si s ním mažu i ruky a dělá tu nejkrásnější pokožku, vanilkový balzám co máš ty používám jako denní krém na plet, a dál používám sprchové oleje (relax a grep, osobně mám radši relax ptž mě neskutečně uklidnuje a zbavuje stresu...) a v neposlední řadě mám kokosový olej, když si ho samotný mažu na konečky tak mě vysušuje, zábaly na vlasy jsou lepší ale není to stoprocentní :/ takže se spíše poohlédnu po dýnovým oleji na ty vlásky, a po Vánocích ve slevách čeká mě další objednávání: ricinový a hroznový olej a potom ještě sprcháč na celulitidu :) chci s ní zatočit :)

    http://oprirodnikosmetice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, máš taky pěknou zásobu :) Akorát mi přijde kokosový olej na zábaly ideální, ještě teda používám balzám Gestil Wonder, taky semtam i na zábaly a taky místo kondicionéru. A ten sprchový olej ve vůni Relax musím teda taky vyzkoušet (mám zrovna ten Grep) :)
      No a na celulitidu je prokázané, že žádná taková kosmetika nefunfuje. Fungují jen masáže a cvičení (ale ne hubnutí, spíše vytvarování).

      Vymazat