pátek 28. září 2012

lesson in Prague

Před necelými dvěma týdny jsme si s kamarádkou domluvily individuální lekci pole dance u mé nejoblíbenější, nejmilejší a nejšikovnější lektorky Stacey v Praze. Lekce byla jako vždy úžasná, Stacey nás naučila plno nových cviků a ze studia jsme odcházely ve skvělé náladě.. Takže vznikly moooc zajímavé fotky :D

Cesta do Prahy byla bez chyby. Jely jsme vlakem Regio Jet, kde si připadáte jako na palubě letadla.. Tím nemyslím turbulence a zvedání žaludku, ale super obsluhu, kafíčko, mátový čaj a časopis k tomu.
Celou cestu jsme se skvěle bavily, takže ani ten časopis nakonec nebyl třeba :P

Když jsme dojely, měly jsme naštěstí dost času k hledání studia. Z minulé cesty za Stacey jsem si pamatovala do kterých míst se asi máme dostat, přesnou ulici se nám ale nedařilo trefit. Po několika hovorech kamarádkám a jejich hledání na internetu jsme dostaly adresu na studio Poletime a pak už to byla hračka ;)

Převlíkly jsme se do sportovního a začala hodinu a půl dlouhá úúúúúúžasná lekce :)
Po hodině jsme se rozloučily se Stacey a protože jsme měly strašný hlad, zapadly jsme do nejbližší restaurace na oběd. Chtěla jsem si dát něco zdravého, tak u mě zvítězily těstoviny Penne se třemi druhy rajčat. Nakonec to byly rajčata studené, pečené a sušené. :D Celý obsah talíře plaval asi v centimetru oleje a zjistila jsem, že sušené rajčata už si v životě nedám. Příště něco nezdravého.. :)

Po zaslouženém odpočinku jsme se šly projít na Václavské náměstí a cestou jsme narazily na fontánku, kde jsme už měly dost sil na další blbosti :)

Varování: nevhodné chování na veřejnosti :D
Zbytek času jsme pak samozřejmě strávily v Pražských obchodech, hlavně v New Yorkeru :) Zaru jsme naštěstí nestihly, jinak bych tam nechala zbytek svých peněz a doteď bych neměla co jíst :D

A tady máte ještě fotografie mého Pražského outfitu s podrobným popisem:
Kabátek GATE, sukně Terranova, legíny, návleky Takko, kabelka Avon,
šátek (nejspíš Terranova), sponka-FB skupina Nakupuj/Prodávej/Vyměňuj!!!

Tričko F&F, boty Deichmann

 

placka vlastní výroby



Žádné komentáře:

Okomentovat