pondělí 18. února 2013

dokonalý SWAP s Niky

Po svém malém Vánočním swapu jsem začala hledat někoho na trošku větší a opravdu promyšlený swap. Přemýšlela jsem kterou oblíbenou blogerku oslovím, ale měla jsem to štěstí, že mě oslovila Niky z beauty kanálu na Youtube: BeautyChannelNiky.



Hned když mi poprvé napsala a já jsem se koukla na její videa, věděla jsem, že si budeme skvěle rozumět a že balíčky budou stát za to. :) Jak můžete vidět z jejích videí, Niky je neskutečně milá, vyzná se v kosmetice a má plno užitečných tipů. Proto jsme se domluvily na beauty balíčku obsahujícím hlavně kosmetiku (jak pečující, tak dekorativní). 

Psaly jsme si už od Silvestra a zjišťovaly jsme co všechno má ta druhá ráda. 
Sama jsem Niky napsala o své vášni ke všemu japonskému, hlavně k manga kresbám. Niky mi naopak řekla, že miluje velké náušnice a že si hodlá k narozeninám pořídit knížku s návody na kosmetiku z medu, nebo čokolády.
Dozvěděly jsme se o sobě spoustu věcí a tak jsme si mohly vytvořit balíčky opravdu na míru.
Náš cenový limit jsme postupem času zvyšovaly a dokupovaly jsme stále nové dárečky pro tu druhou.
Nakonec jsme se domluvily na ceně 650Kč, ale byly jsme si jisté že balíčky budou stát za to.. A taky že stály. Tak dokonalý swap jsem snad ještě nikde neviděla, ale samozřejmě je to proto, že jsme se tak skvěle poznaly. 

Dárečky byly nádherně zabalené a celým tím rozbalováním a čtením vzkazů mě provázely čokoládky, které mi Niky nachystala. :)

Balíček který mi přišel byl celý pro mě jako stvořený a Niky si s ním neskutečně pohrála. Každou věcičku vybrala přímo pro mě, ať už to byly oblíbené vůně produktů, kosmetika pro můj typ pleti, oblíbená barvička, nebo naprosto nejdokonalejší taška s ručně malovaným manga obrázkem.


Protože toho přišlo ve swapu opravdu hodně, přidávám ještě detailní popis všech dárečků:
(+ na konci článku najdete i mnou odeslaný balíček)


1. dáreček od Niky je jemná čistící gomáž od Yves Rocher, což je vlastně čistící gel na obličej pro smíšenou a mastnou pleť. Dáreček už jsem začala používat a je opravdu skvělý.. Pleť skvěle odmastí a má velmi lehkou a příjemnou vůni, řekla bych že bambusovou. :)

2. je maska na vlasy papaya & macadamia zn. Body Basics. Tady se mi Niky zase trefila do vkusu, a to jak do mé vášně k péči o vlasy, tak do vůně exotického ovoce. Masku jsem ještě nezkoušela, ale voní krásně a protože ji Niky sama ráda používá, určitě bude super.

3. jsou odličovací ubrousky Balea, které se mi hodily hned na tento víkend. Protože jsem musela přespat jinde než doma, ubrousky jsem si prostě musela vzít s sebou.. jinak bych použila nejspíše jen mýdlo a teplou vodu a jak určitě sami víte, tak to prostě není ono. Ubrousky jsou super, nemastí, ale zároveň hydratují a hlavně dokonale odlíčí i oční make-up.


4. balíček skrýval mýdlo s aloe vera, které mám taky moc ráda.. Díky složení se hodí pro mastnou i citlivou pleť a podle Niky v létě pomůže i od popálení sluníčkem. :)

5. balíček byl mátovo-zelený, našla jsem v něm totiž tkaničky mé oblíbené mint barvičky abych byla dokonale sladěná :) a taky zelenou žíňku na mytí.


6. pytlíček obsahoval dekorativní kosmetiku, a to krásný, lehce třpytivý lesk Maybelline a nádherně sytě červený lak na nehty Dermacol.

7. balíček obsahoval celkem 4 dárečky! :) Protože doma vanu nemáme, ale občas si ji ráda dopřeju u přítele, dostala jsem 2 menší balení koupelové mořské soli, šumivou tabletu do koupele a krémovou koupelovou pralinku. Celý tenhle set je v mé další oblíbené vůni - levandulové. Na koupel už se těším, levandule je totiž opravdu uklidňující a příjemně relaxační. :)


8. taštičku jsem rozbalila jako poslední a nemohla jsem uvěřit vlastním očím.. Niky pro mě navrhla a na plátěnou tašku nakreslila obrázek s mým nejoblíbenějším motivem mangy. Dokonce si zapamatovala i to, jak u těchto obrázků miluju barevné vlasy a motiv japonské třešně sakury.
Taška je prostě nádherná, dokonalá, úžasná.. Niky si dala opravdu záležet a udělala mi neskutečnou radost.

9. "dárečkem" byly pytlíky různých čajů, protože čaje miluju a ráda zkouším nové druhy. :)
Navíc bylo v krabičce plno malinkých mléčných čokoládek s jahodovou příchutí, se kterými bylo rozbalování opravdu skvělým zážitkem.

Niky mě balíčkem neskutečně potěšila a doufám, že sama jsem jí taky udělala radost. Obě jsme cenu trošku přesáhly, protože prostě nešlo vybrat pro tu druhou méně dárečků. :) 
Vybírala jsem každou věc taky přímo pro ni na míru a jen ve stručnosti přidávám popis mého balíčku:


1. maska na vlasy WONDER, což je má naprosto nejoblíbenější. Jsem za ni schopná utratit dost peněz, protože opravdu stojí za to.
2. knížka MED s návody na domácí kosmetiku z medu, protože si Niky chtěla podobnou pořídit :)
3. náušnice s leopardím vzorem, který má Niky oblíbený, stejně jako velké náušnice
4. lip smacker Coca Cola
5. matný lesk na rty Basic, což je zase můj oblíbený kousek z dekorativní kosmetiky



6. Balea sprchový gel s vůní makronek a třešní, protože třešňovou vůni Niky miluje
7. sypaný ovocný čaj Bora Bora, což je můj nejoblíbenější ovocný čaj a Niky podle mě musí vyzkoušet jaký je rozdíl mezi těmi v pytlíku a sypanými :D
8. mořská koupelová sůl v rozkošném balení :)
9. mini maska na vlasy na cesty
a navíc vlastnoručně vyrobená mašlička, třeba na sponku do vlasů :)

5 komentářů:

  1. Vypadá to skvěle. :) Můj asi nejlepší swap (nebo jeden z nejlepších) byl s kamarádkou z Řecka na téma knihy a pak s jednou slečnou, co uměla vyrábět vlastní kosmetiku. :) Ta maska na vlasy z Body Basics je skvělá, právě jsem ji dobrala a vlasy jsou po ní neuvěřitleně voňavé a jemné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jů to je super nápad s vlastní kosmetikou.. Některé masky, peelingy atd už jsem na internetu okukovala :) To muselo být fajn. A na tu masku na vlasy už se těšíím :)

      Vymazat
  2. No tak to je nádherný swap :)

    www.diarybylucinda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj......taky bych chtěla skusit Swap...možná kdybys chtěla bychom mohly udělat nějaký spolu :)

    OdpovědětVymazat