neděle 28. dubna 2013

Dr. Hauschka recenze

Dnešní recenze je na celý balíček přípravků od Dr. Hauschka. Tato firma je pověstná svou kvalitní biokosmetikou a přípravky, které dají vyniknout nejen vaší kráse, ale jsou i prospěšné vašemu zdraví. Žádné z jejich přípravků neobsahují syntetické konzervační, barvící ani vonné látky, ropné produkty, parabeny, silikony nebo PEG deriváty.
Více o Dr. Hauschka se můžete dozvědět na jejich oficiálních stránkách, facebooku, nebo e-shopu.

Balíček pro Vás bude určitě zajímavý, nejen pro svou špičkovou kvalitu, ale také proto, že v příštích dnech se zde objeví GIVEAWAY právě o tyto produkty. :)



A teď už k samotné recenzi.. Začnu rovnou od produktů ze kterých mám úplně největší radost, a těmi jsou profesionální štětce na oční stíny a linky Blend a Define. Konečně jsem měla možnost vyzkoušet jak velký je rozdíl mezi obyčejnými a profesionálními štětci a musím říct, že takhle dokonale se mi zatím s žádnými štětci nepracovalo.
Díky štětci Define nanesete konturovací stíny přesně tam, kam potřebujete a se štětcem Blend i úplný začátečník zvládne nádherné kouřové líčení, rozetřené do ztracena.
Oba štětce mají vysoce kvalitní vlas (pony a kuna) a rukojeť ze dřeva. Prostě luxus, bez kterého už si líčení neumím představit.. Závislost je zaručena. :)


Dalším pokladem jsou pěstící oční stíny v odstínech 01 a 02. Jejich největší kouzlo je ve složení, vhodném i pro velmi citlivou pokožku. Obsahují hedvábí, výtažky z růžových květů, úročníku a vilínu a navíc extrakty z černého čaje, které mají zklidňující účinek. Jako dovršení byly testovány očními lékaři. 



Další věc co mě na nich fascinuje je barva a rozjasňující efekt. Oba stíny se hodí na každodenní líčení, ale díky svému lesku vypadají neobyčejně. :)
Odstín 01 je lehký zlatý odstín, který Vaše oči naprosto kouzelně rozzáří. A odstín 02 je již výraznější bronzový odstín, který si ihned zamilujete. :)


Pátý produkt je opravdovou lahůdkou.
Je jím totiž hedvábně jemné čisticí mléko vhodné pro čištění a odličování nadměrně suché a citlivé pleti.
Základem jsou opět jen ty nejkvalitnější přírodní suroviny - především jojobový a mandlový olej, úročník a speciální obilné výtažky, které udržují 
ochranný lipidový plášť pokožky v rovnováze, důkladně rozpouští a absorbují make-up a nečistoty a ponechávají na pokožce hedvábný a pěstěný pocit.


Kromě těchto základních přípravků balíček obsahuje také zrcátko do kabelky a kosmetickou taštičku.


Shrnutí na závěr? Pokud chcete svou pokožku hýčkat, kvalitní biokosmetika je pro Vás nutností.. Vaše pleť se Vám za to odvděčí krásným vzhledem a svěžím pocitem. :)

Doufám, že Vás balíček okouzlil stejně jako mě a už se těšíte na příští giveaway. :)

8 komentářů:

  1. Páni ani jsem nevěděla, že dělají i dekorativku. Ty štětce a stíny se mi moc líbí)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, jsou známí hlavně svojí pečující kosmetikou, ale super je, že i stíny jsou pěstící :)

      Vymazat
  2. Vypadají zajímavě, i když ceny mají trochu odrovnávající :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, všechny tyhle produkty dohromady stojí asi 1600Kč.. Ale o to zajímavější a hodnotnější bude giveaway s nimi :)

      Vymazat
  3. Už se moc těším na giveaway. Miluji Hauschku, momentálně ovšem na něho nemám moc financí a třeba se na mě usměje štěstí :-) PS : Moc pěkné fotky, úplně mě navnadily :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:)
      Giveaway bude přidána brzy, tak přeji hodně štěstí :)

      Vymazat
  4. vyzerá to krásne, najmä štetce ušli mojej pozornosti, osobne milujem najviac pleťové tonikum :D

    OdpovědětVymazat
  5. vypadá to krásně, hlavně ty stíny by se hodily, super barva:)

    OdpovědětVymazat