středa 17. dubna 2013

Paletka očních stínů e.l.f. brights - recenze

Protože značka e.l.f. má co chvíli akci na poštovné zdarma při objednávce nad 400Kč, tak jsme jednou s kamarádkou udělaly objednávku dohromady a každá jsme si nakoupily kosmetiku asi za 2 stovky. :)

Zjistila jsem, že e.l.f. (Eyes Lips Face) má kosmetiku velmi levnou a docela kvalitní. Nejvíce mě zaujala paletka 32 stínů z limitované edice ve verzi Brights, která stála jen 129Kč. Zatím jsem nenašla nic, co by se mohlo cenou a kvalitou této paletce vyrovnat a tak jsem si ji hned objednala a jásala jsem co všechno s ní budu moct vytvořit. :)



Když jsem ji vyzkoušela, měla jsem z ní ještě větší radost - stíny se ani moc nesypou, ani není problém je rozmazat do ztracena. Jsou velmi lehce smývatelné a spíš bych si dávala pozor aby se nerozmazaly.
Jinak jsou na očích příjemné a zatím mě nenapadá nic co by mi na nich vadilo. :)


Pro ty z Vás kdo nad jejich koupí budete přemýšlet jsem podrobně nafotila jednotlivé stíny (fotka nahoře vždy s bleskem, dole bez blesku):




 U první řady si můžete pohrát s bronzovým líčením, které na očích vypadá opravdu krásně. První 2 stíny ale nejdou vůbec vidět, maximálně se dají použít jako světlý podklad k zamaskování žilek. Č. 3 a 5 jsou spíše rozjasňující, ale pro mě dost důležité barvičky. :)

 Č.11 mě neskutečně zklamalo. V paletce vypadá krásně, ve skutečnosti VŮBEC nebarví :( Č.13 jde vidět více než na fotce, č. 14-16 jsou neskutečně výrazné a 10 je taky nádherná když se jí použije více. :)


 První 2 barvičky jsou daleko hezčí než na fotkách - takové výrazně meruňkové. :) Zelené i bronzové jsou opět krásně pigmentované, hnědá taky.

Tak tady jsem neskutečně ráda za barvičky 25 a 29 - dají se krásně použít na stínování - přechod např. s černou. Naopak všechny ty černé stíny jsou víceméně stejné a žádná barva dostatečně stříbrná.

TIP:
I když na fotkách některé barvičky nevypadají dost tmavě - hlavně černá a hnědá např. ke kouřovému líčení, stačí když si navlhčíte aplikátor/štěteček a např. černý stín dostane opravdu uhlově černou barvu.




SHRNUTÍ:
Se stíny jsem moc spokojená. Budou se mi hodit jak na každodenní líčení, tak na výraznější líčení pro focení. Až si pořídím pořádné štětce, tak s nimi opravdu půjde kouzlit. :) 


Chybí mi tam akorát nějaká svítivě stříbrná a možná pro nějaké pokusy výraznější modrá, žlutá atd. :P
Jinak si možná časem budu muset dokoupit bílou, kterou určitě brzy zlikviduju. :D


Doufám, že recenze bude užitečná a pokud by Vás zajímaly návody na líčení s touto paletkou, určitě časem nějaké přidám. :)

12 komentářů:

  1. Suprové, líbí se mi, že jsou tam neutrální i výrazné barvy, určitě se budou skvěle kombinovat!

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé..to musí být super zkoušet různé barevné kombinace :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je :) Zatím jsem jich zkoušela jen pár a nemám to ani pořádně nafocené, ale chystám se :)

      Vymazat
  3. Já jsem naopak na ELF kosmetiky četla spíš negativy....každopádně tato paletka vypadá za tu cenu velmi dobře ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vždycky hledám recenzi na každý produkt zvlášť. Některé líčidla třeba za 40Kč nedělají vůbec nic, jen třpytí :D
      Ale mám od nich ještě pudr a ten je sice super, ale o hoodně tmavější než u nich na fotce, takže ho mám jako bronzer :D

      Vymazat
  4. OP mých zkušenostech jsou stíny jediná fakt použitelná věc z elfu. A to jen pokud nemáš mastná víčka, protože pak to je na houby. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mastná víčka nemám, ale všimla jsem si, že se tak jakoby nahrnou do těch záhybů.. Chtělo by to ještě dokoupit podkladovou bázi pod stíny, nebo něco fixačního :D

      Vymazat
  5. Tak já bych si vystačila jen s první řadou, to jsou dokonalé barvy - poslední dobou stejně většinou dělám líčení v takových tónech a všechny ty "ujeté" barvy mi v paletkách jen leží ladem :/ Já mám něco podobného od Sephory, ale není to takový zázrak, aby do nich člověk musel vrazit o těch nekolik stovek víc, než stojí u ELFů...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi se tyhle barvičky líbí nejvíc, ale Tobě by teda asi víc vyhovovala paletka v jiných odstínech.. Třeba Warm nebo Natural: http://www.elfkosmetika.cz/eshop-produkt/studio_profesionalni_rada/sety_a_palety/paletka_32_stinu_-_limitovana_edice/cz
      A ty ujeté barvy snad využiju na nějaké focení :D

      Vymazat