středa 29. května 2013

CC krém NIP+FAB

Zamilovaly jste si BB krémy, nebo Vám na nich naopak pořád něco chybí a používáte raději krém i make-up? Ať tak nebo naopak, na trhu se pro Vás objevila další novinka - nová generace BB krému, tedy CC KRÉM. :) 

CC je zde zkratkou pro "color correction" nebo "complexion corrector". Už z názvu lze tušit, že oproti BB krému který je spíše jen tónovaným krémem, má CC krém některé vylepšené vlastnosti. Hlavně jde o lepší krytí, které je již srovnatelné s make-upem. Další vlastnosti CC krémů se u jednotlivých značek liší.

Sama zrovna používám CC krém luxusní a voňavé značky NIP+FAB. :) O jejich kosmetice jsem se poprvé doslechla díky Ladyboxu a hned se mi zalíbila.. O jejich kvalitě svědčí třeba to, kolik známých osobností je propaguje (například Julia Roberts, Kelly Rowland, Jennifer Aniston a plno dalších). Pokud jste zvědavé, koukněte na jejich stránky NIPFAB.cz nebo facebook NIPFAB CZ.


A teď už k samotné recenzi.
Lákadlem na začátek může být ochranný faktor SPF 30, obsah kyseliny hyaluronové a dalších luxusních přísad.
Pokud nechcete v létě používat jen obyčejný opalovací krém, sežeňte si tenhle, který Vám bez problémů nahradí i make-up. :)

CC krém NIP+FAB se prodává ve 2 odstínech - sama používám odstín Light (světlý) a moje maminka Dark (tmavý).

Začnu tedy u mnou vyzkoušeného odstínu Light:

  • Barva je tak akorát, ne úplně bílá a rozhodně ne oranžová. Navíc se skvěle přizpůsobí (to dokonce platí i u tmavé varianty krému).
  • Vůně je neskutečně příjemná.. Něco mezi voňavým tělovým mlékem (např. Dove) a prádlem čerstvě vonícím po aviváži. :D Prostě taková lehká, jemná a moc příjemná.
  • Nanášení pro mě poprvé byl trošku problém.. Krém má totiž tu vlastnost, že pokud ho nenanesete dostatečně rychle ale chvíli ho vmasírováváte do pokožky, začne se drolit. Takže doporučuji rychle rozetřít a do sušších míst spíše vklepávat. 
  • Pleť je po něm matná a sametová (ale ne vysušená), takže pro mě velké plus. 
  • Krycí schopnosti jsou podle mě úplně dokonalé. Krémem můžete bez obav nahradit make-up (což se u BB krémů tak úplně nedá).  Na 1.fotce jsem bez krému (ano, mám mastnou pokožku a akné) a na druhé fotce pouze s nanesením 1 vrstvy CC krému (bez korektoru):


A ještě pro ty z Vás, které se hodlají přes léto pořádně opálit odstín Dark:

A protože tento odstín používá maminka, zeptala jsem se i jí na zkušenosti s krémem. Narozdíl ode mě má totiž sušší pleť a tak mívá na krémy často úplně odlišný názor.
Krycí schopnosti jsou podle ní super a na léto je CC krém daleko příjemnější než vrstva make-upu.
Taky si všimla že je matující a tvoří krásně sametovou pleť. Stejně jako mi se jí krém při nanášení někdy drolí a tak to vyřešila smícháním s denním krémem. :)
Samotný je tedy spíše vhodný pro mladší nebo mastnější pleť.

SHRNUTÍ:
Když jsem se s krémem naučila dobře pracovat (nepřehánět to s vtíráním, ale spíše vklepávat), podařilo se mi dosáhnout opravdu skvělého výsledku. Na místa která zůstala po první vrstvě mírně zarudlá jsem vklepala  ještě větší množství krému a tak jsem pleť naprosto sjednotila.
Ochranný faktor je neskutečné plus, stejně tak matná a sametová pleť.
Ze všech krémů i make-upů jsem momentálně s tímto nejspokojenější. :)

Takto krém sjednotí barvu celého obličeje - opět jen 1 vrstva, bez korektoru
Líbí se Vám CC krém stejně jako mi a chcete jej používat celé léto, nebo si i po přečtení článku myslíte že je to jen další název pro běžný krém (případně make-up)?
Sama jsem totiž nevěřila, že mě CC krém něčím překvapí, ale opak je pravdou. :)

7 komentářů:

  1. Pěkná recenze. Na fotkách, kde jsi s a bez krému, je vidět opravdu rozdíl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujii :) Taky jsem se přemohla a fotky jsem vůbec neupravovala, aby byly opravdu reálné :P

      Vymazat
  2. Jé na tobě to vypadá krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujii, je to hlavně tou super barvou a dobrým krytím :)

      Vymazat
  3. vypadá skvěle! ten rozdíl je super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujii, jsem ráda že jsem se nefotila bez make-upu nadarmo :D

      Vymazat
  4. Páni, tenhle vypadá dost dobře! Hlavně má hezký světlý odstín a na tvojí pleti vypadá fakt přirozeně. :)

    OdpovědětVymazat