čtvrtek 23. května 2013

Dárečky z Egypta

Nedávno si rodiče zaletěli na dovolenou do Egypta (což mimo jiné znamenalo to, že si s sebou vzali foťák a já jsem nemohla přidávat nové příspěvky s fotkama).. :P

Než odjížděli, vyzvídali co nám mají přivézt jako suvenýr - hned mě napadla soška kočky do páru s jednou, kterou jsem si při své dřívější návštěvě Egypta koupila sama. Všechny ty sošky mi přijdou naprosto kouzelné, originální a hlavně mi připomínají příjemné chvíle dovolené v Egyptě. :)


Když se rodiče po týdnu dovolené vrátili, předali mi nějaké ty arabské dobroty (na fotce chipsy a guava drink) a hlavně moji vysněnou sošku, která je téměř úplně stejná jako má dřívější, akorát dvakrát tak vysoká. :)
Nemohla jsem z ní spustit oči, hned jsem si ji prohlídla a vyfotila ze všech stran a nakonec jsem jí našla místo s druhou kočičkou vedle televize. :)


Navíc jsem asi posedlá vším, co má na sobě (pro mě) nepřeluštitelné názvy, především arabské a japonské. :D

Nakonec přidávám vzpomínky na to, co mám v Egyptě ze všeho nejraději.. Fotky kouzelného podmořského světa, který si užijete i bez potápěčského vybavení. Stačily mi jen brýle a šnorchl a mohla jsem se tímhle pohledem kochat celý den. :)


PS: Foceno vlastnoručně :P

7 komentářů:

  1. jojo taky ti musím pochválit kočičku.)))

    OdpovědětVymazat
  2. tie fotky z podmorského sveta sú krásne :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsem ráda že jsem mohla vyfotit jak úžasně to tam vypadá.. jinak se to těžko popisuje :P
      Hlavně ten rejnok - když jsem nějakého objevila, tak jsem z té vody nevylezla až do večera :D

      Vymazat
  3. jé do Egypta bych se chtěla podívat, to je můj obrovský sen :) ty sošky se mi taky hrozně líbí, mají takové kouzlo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké dárečky, v Egyptě jsem ještě nebyla)

    OdpovědětVymazat