středa 29. května 2013

Sprchový OLEJ Saloos

Sprchový gel? Ten známe všichni.. ale zkoušeli už jste sprchový olej? :)

Má oblíbená přírodní kosmetika Saloos má opravdu pestrý výběr jak sprchových, tak koupelových olejů -vůně granátového jablka, pomeranče, grepu, lemongrass, levandule, rozmarýn, tea tree, nebo třeba má oblíbená vůně "erotika" která mi připomíná ovocné Lipo bonbóny. :) Kromě těchto základních mají také olej Cellulinie (proti celulitidě), Intimia (pro intimní hygienu), nebo dámský holící olej.


Proč sprchový olej? 
Běžně používané sprchové přípravky, které jsou založeny na tenzidech (sprchové gely, mýdla apod.), narušují přirozený ochranný film pokožky. Způsobují tak podráždění, vysušování a odmašťování.
Naopak sprchové oleje smývají nečistoty bez narušení této přirozené ochranné vrstvy pokožky, podporují její regeneraci a hydrataci. Sprchové oleje Saloos jsou kombinací bio slunečnicového oleje, bio sezamového oleje a přírodních esenciálních olejů, které jsou vhodné pro všechny typy pokožky a nevyvolávají alergické reakce.

A jaký je to pocit? :P
Když jsem sprchový olej zkoušela poprvé, bylo to neskutečně příjemné překvapení. :)
Olej nepění, ale s vodou vytvoří jemnou mléčnou emulzi. Je to jako byste se celé potřely voňavým masážním olejíčkem, až mi bylo líto jej hned smýt vodou. :P Ale i po umytí zůstane Vaše pokožka příjemně hebká a voňavá.

Abyste pochopily o čem mluvím, musely byste sprchový olej asi samy vyzkoušet.. Já si vždycky připadám jako při nějaké luxusní proceduře ve wellness hotelu. :)

Zkoušely už jste něco podobného, nebo rovnou vlastníte sprchový olej? :)


PS: Pokud se chcete podívat na kompletní nabídku zn. Saloos, jejich oficiální stránky najdete tady: Saloos.cz, seznam e-shopů zde: Spřátelené e-shopy. Produkty Saloos ale koupíte všude možně.. Například v DM drogerii, nebo v obchůdcích s kosmetikou různých značek. :)

8 komentářů:

  1. Já už od toho Saloosu musím taky konečně něco vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, já od nich zase musím vyzkoušet úplně všechno.. Poprvé jsem si u nich koupila před pár lety masážní olejíčky, pak kokosový olej a od té doby na ně nedám dopustit. :) Navíc jsem nedávno zkusila kokosový olej jiné značky a je to neskutečný rozdíl, už asi zůstanu u Saloosu abych předešla dalším zklamáním. :D

      Vymazat
  2. od Saloosu som ešte nemala nič, vlastne som o ňom ešte nepočula, ďakujem za typ! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů, to jsem ráda. :)
      Já jsem na něj taky narazila náhodou. Prodávají jej totiž v Ostravě v obchůdku vedle Rock shopu.. No a dříve jsem do Rock shopu chodila dost často :D

      Vymazat
  3. Ahoj, se sprchovými gely od Saloosu nemám větší zkušenosti, ale za sebe můžu pochválit RADOX! Ve Velké Británii se jedná o nejoblíbenější produkt an trhu a já se vůbec nedivím :) V Rosmannu je teď mají dokonce ve slevě.
    Určitě je vyzkoušej, mají v nabídce mnoho vůní a můžu říct, že nemají konkurenci :)

    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj. Sprchové gely Radox znám, ale tohle není sprchový gel, ale olej :P Právě proto o něm píšu, protože to je úplně jiný zážitek :) Jinak co se týče gelů tak Radox je super, ale mám i plno jiných favoritů, většinou podle vůní :)

      Vymazat
  4. Sprchový olej tedy nevlastním, ale mám ráda přírodní šampony bez silikonů, přírodní krémy na obličej a odličováky:) Zatím používám jen značku Alverde, ale ráda bych přešla na něco ještě více "zdravějšího":)
    Caatherine

    OdpovědětVymazat