středa 28. srpna 2013

Jeffrey Campbell Lita shoes

Tyhle krásky jsou snad největším klenotem každé top bloggerky - z obyčejného outfitu udělají něco, při čem se Vám otevírá pusa úžasem a blednete závistí.. Řeč je o botičkách Lita od Jeffrey Campbell, které už dávno ovládly módní svět.


Sama si doteď vyčítám, že jsem si ještě nějaké podobné nepořídila.. Musím to co nejdříve napravit a tak obcházím všechny obchůdky a hledám co nejpodobnější (a zároveň co nejlevnější) botičky.
Protože jsou mé pokusy zatím neúspěšné, chystám se na obhlídku bot do Polska. Tak doufám, že můj nákupní výlet bude úspěšný. :)




A co Vy, máte někdo podobné botičky? :)

10 komentářů:

  1. Bohužel nemám, ale taky si je plánuji pořídit <3 na ebayi jsou, můžeš mrknout ^^
    jsou úžasné *___* láska na první pohled :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se trošku bojím kupovat boty přes Ebay, nebo jiný eshop, když si je nemůžu vyzkoušet.. Ale jestli nebudou v Polsku, tak si je určitě objednám :P :) Taky jsem se zamilovala :D

      Vymazat
  2. Nikdy jsem si takové boty nekoupila, ale vždycky jsem je od ostatních obdivovala, protože jsou naprosto dokonalé :3 ty černé bych hned brala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, černé jsou klasika, taky bych si je vybrala :P

      Vymazat
  3. Teď má tyhle boty hodně lidí hlavně blogerek. Ale mě je 13 tak bych to nenosila..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já ještě ve 23 moc často boty na vysokém podpatku nenosím.. Vždycky si nějaké nutně musím koupit a pak mi leží v botníku :D

      Vymazat
  4. Já jsem bohužel jeden z těch lidí, co má nohy jako sloupky, takže mi takové boty vůbec nesedí a vypadají směšně, ale tobě by určitě slušely... V Polsku jsem je párkrát viděla, zaručeně je tam mají. Hodně štěstí při lovu! :)

    OdpovědětVymazat