pátek 23. srpna 2013

Narozeninový Ladybox

Tentokrát jsem neodolala lákání v podobě značek Pure Fiji a Korres a narozeninovou edici Ladyboxu (již sloučeného se Senzaboxem) jsem si nenechala ujít. :)
Na FB stránkách Ladybox slibovali vyjímečný balíček a hlavně spoustu překvapení.. Ale když jsem se dnes ráno koukla na jejich stránku, nestačila jsem se divit, jaké množství nespokojených komentářů se tam objevilo. Ale v tom už mi volal kurýr, že pro mě má balíček.. A tak jsem se téměř bez jakýchkoliv očekávání vrhla do rozbalování.


Vždycky se utěšuju tím, že když produkty v Ladyboxu nevyužiju, alespoň mi zůstane šikovná krabička. :P A ta narozeninová je opravdu nádherná.. :)


Podle letáčku jsem toho ještě moc nevěděla.. Přece jen plná balení dostane každý jiná (balzám/lesk a stíny/lak) a navíc ještě v rozdílných odstínech. Miniaturky Pure Fiji mě zaujaly hned a pod zbytkem jsem netušila co si představit.

A tady už jenom můj Ladybox:


Co mě hned neskutečně mile překvapilo, je lahvička kolagenu, která byla součástí květnového Ladyboxu.. Ten jsem si ale kupovala spolu s kamarádkami a jedna z nich kolagen zabavila.. Tehdy jsem si říkala, že to byla asi ta nejlepší a nejdražší věc z celého Ladyboxu.. Taaak, a teď ji tady mám - jako bonusový dáreček k narozeninové edici!! :P
Doteď jsem ani netušila, že nějaké dárečky navíc se budou rozdávat, takže mám neskutečnou radost. :) Už jenom za tohle je narozeninová edice opravdu nepřekonatelná! :)


Celkem jsou tedy v Ladyboxu 2 plné produkty (dekorativní kosmetika), 3 cestovní balení, 2 vzorečky a jeden dáreček navíc. K tomu jako obvykle nějaké ty kupónky a letáčky.



Prvním plným produktem je pečující lesk s třešňovým olejem od značky Korres. Jeho běžná cena je 249Kč, má nádhernou vůni a jemnou růžovou barvičku. Za tu cenu bych si lesk určitě sama nepořídila, a tak jsem ráda, že ho můžu vyzkoušet. :)


Další plný produkt je lak na nehty Beauty UK v levandulové barvě. V letáčku je cena uvedena v librách, a tak se v ČR nejspíše neprodává. Barva je moc hezká a žádnou podobnou zatím ve své sbírce nemám. :)


Uvolňující mátový gel pro nohy, namožené svaly nebo třeba na štípance od komárů se mi moc hodí. Zrovna dneska odjíždím do Jeseníků, kde budeme celý víkend jenom chodit po horách.. No a tak si s sebou tuhle věcičku určitě vezmu. :) Nedivím se že hodně lidí "krém na nohy" zklamal (já jich mám taky už dost), ale ta silná mátová vůně se mi opravdu líbí.


Už jednou jsem Pure Fiji v Ladyboxu propásla (Tehdy jsem si od někoho přes Votočvohoz musela koupit miniaturku zázvorového šampónu, který byl opravdu kvalitní a i moje citlivá pokožka si s ním rozuměla.) A tak jsem se na tuhle značku moc těšila.. Jsem ráda, že nakonec je v boxu šampón a kondicionér s kokosovou vůní, kterou mám moc ráda.


Taaak a můj milovaný dáreček - miniaturka Collagenu speciál s elastinem. :) Jsem ráda, že jsem dostala takhle drahou a úžasnou věcičku, když v některých boxech byla navíc třeba jen pasta..


A co se týče vzorečků, tak z těch mám taky jenom radost.. Péče o vlasy je totiž mým velkým koníčkem. :D První vzorek Cristall Liquidi Latte je hydratační vlasové mléko a druhý Pandora oil je vlasový olej, který by navíc neměl mastit vlasy.

Celkově jsem s Ladyboxem opravdu moc spokojená.. Nebylo tam totiž žádné tělové mléko, krémy na jizvy po porodu, ani tak časté sprchové gely. Úplně každou věcičku využiju, a to se stává málokdy. :)

A co Vy? Objednali jste tentokrát? A jste taky tak nadšení, nebo jste dostali tu pro Vás nejhorší variantu?

15 komentářů:

  1. Tedy ten Korres ti závidím. Jak lesk, tak slevu. S lepší kosmetikou jsem se zatím ještě nepotkala. :D
    A jsem zvědavá na tvou recenzi Pure Fiji. :)
    Teda a ten kolagen...:D Taky pak určitě napiš! ;D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, z toho lesku mám fakt radost :) Určitě ještě nějaké recenze udělám, už abych to na sebe začala všechno patlat.. Zatím lakuju nehty :D

      Vymazat
  2. Myslím že lesk na pery Korres je to najlepšie :)

    http://werushberry.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím ho ještě pořádně vyzkoušet, zatím jsem nestihla zjistit jestli je opravdu tak pečující :P

      Vymazat
  3. ten lak se mi děsně líbí moc pěkná barvička :) a taky jsem četla na fb, že si plno lidí stěžovalo ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, ale zase to chápu - když člověk třeba necvičí a nemá problém s namoženými svaly, tak neocení ten mátový gel (na něj bylo hodně stížností), pak ten produkt zdarma - je velký rozdíl mezi mým kolagenem a třeba pastou.. No a potom je taky rozdíl v tom laku a stíny několikanásobně dražšími (každý dostal jen jedno z toho). Já jsem ráda za to co jsem dostala a jsem neskutečně moc spokojená :)

      Vymazat
  4. Vypadá zajímavě, ale minulému Ladyboxu se nevyrovná. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, ta rtěnka a hlavně sada na obočí, to bych brala hned :) Ale jinak díky mé povedené variantě bych je hodnotila tak na stejno :)

      Vymazat
  5. Ja som ešte Ladybox nikdy neskúsila. Vyzerá to zaujímavo :)

    Pozývam Ťa na giveaway o krásnu peňaženku Desigual GIVEAWAY DESIGUAL

    OdpovědětVymazat
  6. Musím říct, že pro mě byl tento Ladybox velkým zklamáním. Červencový byl 1000krát lepší. Z tohoto využiju max. 1 věc, na to, že je narozeninový nic moc.

    http://wevush.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, ono je to vždycky hodně podle vkusu, já třeba tentokrát využiju vše.. Jediné co se mi líbilo víc na minulém je sada na obočí a pak větší balení přípravků na vlasy, protože na těch jsem závislá :D Ale zase miniaturky miluju a Pure Fiji jsem moc chtěla :)

      Vymazat
  7. Také jsem čekala víc... Můj Ladybox byl ale zase úplně jiný, více na
    www.marketavolfova.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, stíny bych taky nevyužila, protože mám celou paletku stínů.. Ale zrovna ta oranžová barva co se Ti nelíbí vypadá na očích úžasně, hlavně spolu s černými linkami.. Musím někdy přidat článek s líčením očí, protože to je zrovna jedno z mých nejoblíbenějších :)

      Vymazat
  8. Jů, tak to máš úplně tu samou verzi :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pekna recenze i hezky blog. Opravdu se mi libi. Hledam blogerky na spolupraci, tak pokud mas zajem, tak se mi kdyztak ozvi do zprav na nasi FB strance www.facebook.com/fashioneshop . Nase webova stranka je www.fashionhouse.cz .

    Ostatni si muzete pridat nas FB a soutezit o plavky:).

    OdpovědětVymazat