sobota 31. srpna 2013

Swap s Pájuš

Tak po delší době jsem se konečně zase odhodlala ke swapu.. Nejvíce mě zaujalo, když někdo na FB skupině SWAP napsal, že by byl pro swap s osobním předáním v Ostravě. Tak jsem si řekla, že přece jen je to menší riziko, ušetřím na poštovném a ještě se poznám s někým novým. :)

S Pájuš Tvardkovou jsme si začaly psát už v květnu, posílaly jsme si fotky svých poliček s kosmetikou, bavily jsme se o tom co máme a nemáme rády a co by se nám ve swapu líbilo.. Domluvily jsme se původně myslím na 300Kč, ale postupně jsme zvyšovaly na 400Kč a chvíli před odesláním mi Pája ještě napsala, že mám balíček nad 500Kč, tak jsem ještě taky něco přihodila. :D
Chtěly jsme se i sejít, ale několikrát z toho sešlo a nakonec jsme si balíčky musely poslat poštou. A protože jsme si hezky rozuměly a mrzí mě, že jsme se zatím nepoznaly osobně, určitě si ještě někam zajdeme a třeba i něco nafotíme. :)

A teď už ke swapu, který mi přišel od Páji.. U každé věcičky jde vidět, jak si Pája dala záležet a vybírala opravdu dárečky přímo pro mě na míru. :)


Všechno přišlo hezky zabalené a hned mě zaujaly dobroty, které mi Pája nachystala.. "Tuková bomba" ve formě kokosových kuliček (něco jako simply nebo raffaella) o kterých mi Pája dříve psala a do balíčku mi je sama připravila.. A pak sušené ovoce, na kterém jsem taky závislá. :P


Taaak a tady celý swap po rozbalení.. Nestačila jsem koukat, jaké skvělé dárečky jsem dostala - všechno podle naší domluvy nebo přímo na míru tak, že jsem některé věcičky vůbec nečekala, ale udělaly mi neskutečnou radost. :)



Balíček jsem na předchozí fotce rozdělila na 3 části - uprostřed kosmetika a náramek, vpravo dobrůtky a vlevo ostatní věcičky.. A teď pěkně popořadě co jsem dostala:

  • vlastnoručně vyráběná krabička, protože mám na poličkách nepořádek a ráda bych ho schovala :P
  • Fimo hmota v barvě, kterou jsem zrovna potřebovala a přitom by mě ani nenapadlo, že ji v balíčku najdu :)
  • náramek v koženém/rockovém stylu, který se mi neskutečně moooc líbí a už ho nosím :)
  • rtěnka Gabriella Salvete v odstínu, který se mi moc zalíbil a když jsme si s Pájou psaly, tak to byla jedna z věcí, kterou jsem přímo zmínila :)
  • lak Colorama v bílé barvě
  • lak Gabriella Salvete (černý se třpytkama), protože třpytivé laky jsem si zamilovala a ještě jsem žádný neměla 
  • lak Essence, který se mi zalíbil v katalogu Páji na Votočvohoz :P
  • termální voda na pleť pro citlivou pokožku La Roche-Posay, která mě neskutečně moc zaujala.. Nic podobného jsem zatím ještě nezkoušela a jsem za ni moc ráda, protože s citlivou pletí mám problémy skoro každý den.
  • bylinný čaj pro lidi ve znamení raka - tak s tím mi Pája udělala taky velkou radost, protože čaje miluju a nic podobného jsem ještě nezkoušela.. Taky mě nenapadlo, že kvůli tomuhle chtěla vědět jaké jsem znamení. :)
  • kokosové kuličky - největší mňamka <3
  • sušené ovoce, které si taky často kupuju, mňam..

A teď ještě pár detailnějších fotek na kosmetiku a dobrůtky:




Co se týče mého balíčku, tak ten ještě zveřejnit nemůžu, protože Páji přijde až v pondělí.. Snažila jsem se taky vybírat vše podle naší domluvy a přesáhnout konečných 500Kč, ale nakonec mi přijde, že její balíček je stokrát úžasnější než ten můj. :P Doufám, že je to jen můj pocit, protože přece jen každá jsme chtěly úplně něco jiného a tak by se každý balíček měl hodit přesně pro tu druhou. :)
Nakonec ale přece jen ještě musím Páju pozvat na lekci poledance, nebo někam na pití/něco na zub (hlavně za to, jak si dala záležet s výrobou krabičky a kuliček). :)

Celkově mám ze swapu nepopsatelnou radost a taky plno nových věciček k recenzi.. Už se chystám na rtěnku, laky i termální vodu.. Takže se můžete těšit na příval nových článků! :)Zatím se mějte krásně a užívejte si pohodový víkend,

Nicca

8 komentářů:

  1. Pěkné dárečky :) mě vždycky udělá cokoliv radost, když něco dostanu a nevím o tom, co to je :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, to mě taky.. To je přesně kouzlo swapu. :) A taky, že můžu i já někomu udělat radost :)

      Vymazat
  2. Páni, tenhle swap je moc hezký!:))

    OdpovědětVymazat
  3. Hezké, hlavně ti závidím to fimo :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ňááááám ty kokosové kuličky vypadají skvěle ^^ hned bych si dala :)

    OdpovědětVymazat