úterý 12. listopadu 2013

Nailbox listopad

Konečně se na českém trhu objevila další krabička krásy, akorát přímo věnovaná péči o nehty a ruce. :) Pokud jste stejně jako já hrátkám s nehty podlehly, Nailbox Vás určitě potěší. (FB Nailbox)

Tahle krabička stojí 299Kč včetně poštovného a obsahuje 3 plné produkty a 5 vzorků. Jak už je u krabiček krásy zvykem, hodnota boxu překračuje zaplacenou cenu a hlavně vyzkoušíte věci, které by Vás jinak ani nenapadly hledat. :)

Sama jsem listopadový Nailbox dostala k recenzi a chci tímto Nailboxu za milý balíček moc poděkovat. :)
Co jsem v něm tedy našla a jaká je jeho opravdová hodnota? :)


Krabička je klasicky bílá a bohužel se mi při přepravě trošku pomuchlala. :P Box byl ještě zabalený v hnědém papíru s izolepou, takže "soukromí" boxu je určitě lepší než u Ladyboxu, který chodí v růžové krabičce. :D


Krabička je klasicky vystlaná těmito poskládanými papírky, pod víkem se skrýval popis produktů v boxu.
Co bych naprosto změnila je právě tenhle přehled - není tady napsané kde můžu produkty koupit ani jaká je jejich cena (jen na některých produktech je napsán distributor KRON SK-CZ). Doufám, že na tom Nailbox ještě zapracuje, protože tohle mi dojem z boxu zbytečně kazí.
Ve své recenzi tak přidávám odkazy na produkty které jsem našla a odhady cen. :)


A teď už samotné produkty. :) Celkem je jich 8, z toho jak bylo slíbeno 3 plné a 5 vzorečků. Sice to taky nikde není napsané, ale plné produkty jsou určitě mýdlo, lak a pilník.



Kávové přírodní mýdlo Auroville je opravdu povedený dárek. O mýdlech z Auroville už jsem psala ZDE a na článek o tomto kávovém se taky ještě můžete těšit. Je to naprostá lahůdka, je krásně zabalené v banánovém listu, voní jemně po kávě a obsahuje nějaký ten kávový bob i nadrcenou kávu. :) Cena je 109Kč + poštovné.


Multifunkční tyčinky vidím poprvé v životě. Je to jakési dřívko se špičkou ze smirkl papíru ("šmirgl papíru"). Připomíná mi to účinkem pilník nebo škrabky na paty. Měly by být pomocníky pro čištění spodní strany nehtů a pro upravování kůžičky. Konec mají jemně placatější. Sama vidím využití jedině v obroušení výrazně ztvrdlé kůžičky. Vzorek může mít hodnotu cca 12Kč.



Černé Mini Tipy (v balení na přírodní nehty) - balení 20ks, tedy vzorek na 2 použití. Upřímně se mi nelíbí ta černá barva (přelakovat půjde asi těžko, jedině tak nechat ty konce černé a zbytek nehtu mít např. v jiné výrazné barvě - červené, modré..). Mrzí mě, že není v balíčku lepidlo na tipy a kvůli tomuto si jej ani kupovat nebudu. Jinak tipy fungují tak, že je přilepíte na okraj Vašich nehtů, odstřihnete "mašličku" na jejich konci, zapilujete a přelakujete např. průhledným lakem. Pomůžou Vám buď mírně prodloužit Vaše nehty, nebo jen vytvořit neoprýskávající se francouzskou manikůru. Tento vzorek může mít hodnotu cca 30Kč.


Samolepící šablony na francouzskou manikůru jako vzoreček 5 nálepek. Tuhle věcičku mám moc ráda a je neskutečně levná, ale efektní. Vzoreček 5ks je i na jedno nalakování nehtů na obou rukou málo, ale kdo tuhle věcičku ještě nezná, alespoň opět přijde na něco nového. :) Nejdříve si nalakujete nehty základní barvou, po zaschnutí ke konci nalepíte šablonu a na špičky nanesete lak v jiné barvě (u francouzské manikůry např. bílý). Šablonky Vám zajistí, že se u pokusů o nalakování špiček nehtů nebudete vztekat a neustále odlakovávat nepovedené kousky. :) Cena je asi 20Kč za 30ks, někde více jinde i méně. Vzoreček má tak hodnotu cca 3Kč.


Lak ORLY ve velkém 18ml balení je vyráběn na přírodní bázi bez toxických látek a odstín Grand Dame je vhodný opět na francouzskou manikůru. Jediné co bych mu vytkla je nedostatečné krytí tohoto odstínu i po 2 vrstvách - na nehtech jdou vidět tahy štětečkem a nehet na některým místech stále prosvítá. Určitě na něj ještě uvidíte recenzi. Jinak je to nejhodnotnější věc v celém boxu a díky ceně 310Kč a nedostupného odstínu bych jej jinak určitě nemohla vyzkoušet. Za mě rozhodně velké plus. :)


Easy Nail Art s podzimním motivem v zelené barvě bych opět raději viděla v jiném odstínu. :D Na svém vzorku jsem napočítala 14ks samolepících lístků, které se jednoduše nalepí na nehty a přelakují průhledným lakem. Cena vzorku mi tak vyšla 26Kč.


3D nálepky kytičky vypadají krásně a hezky se hodí právě k laku Orly. :) Tento vzoreček vyjde cca na 15Kč.


Skleněný pilník (Blažek) je věc, bez které prostě nemůžu existovat. Sice jeden vlastním, ale občas se mi v taštičce při výletu zlomí a tak musím kupovat nový. Takže tenhle se u mě rozhodně neztratí. Přesnou cenu jsem nenašla, podle zkušeností cca 60-80Kč.

Celková hodnota Nailboxu tak vychází na 565-585Kč a to ještě neberu v úvahu poštovné jednotlivých e-shopů kdybyste si objednávaly produkty samy. Takže oproti zaplacené ceně 299Kč je hodnota dvojnásobná. :)
Jinak většina názorů vychvaluje spíše říjnový Nailbox a musím uznat, že mají asi pravdu. V minulém vydání byly zajímavosti jako pírka na nehty, konfety ve tvaru srdíček, olejová tužka na nehtovou kůžičku, falešná hadí kůže.. Ale přece jen nemůžou se všechny produkty opakovat, takže jsem zvědavá co bude v boxu zase příště.

Tak jak se Vám Nailbox líbí?

25 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Mě částečně :D Ale je fajn, že je v boxu jak lak, tak péče o ruce a nehty i dekorace.. Myslím že když si někdo na nehtech zakládá, že ho vždycky alespoň některé z těch kategorií musí oslovit. :)

      Vymazat
  2. Dneska je to poprvé co o tomhle boxu slyším:) A protože opravdu miluji péči o nehty a tak, tohle by mi doma určitě jen tak neleželo:)

    OdpovědětVymazat
  3. tak tenhle box se mi opravdu líbí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, sama mám radost že se konečně objevil box zaměřený jen na nehtíky.. Nejraději bych ještě rozdělila zaměření ostatních boxů na dekorativní a pečující kosmetiku, pro blondýny a pro brunetky.. A tak celkově :D

      Vymazat
  4. Nevyužila bych nic, většina věcí působí kýčovitě a lak, byt drahé značky, v naprosto zbytečně velkém balení a v nekrycí barvě bych ani nezkoušela. Nelíbí se mi absence pevné krabičky, kterou pak jde jako LB nebo SB použít na skladování kosmetiky a nepovedený seznam. Celé to má takovy horkou nití šitý design alá blobox, ne profi box.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou krabičkou souhlasím, ale spíš mi vadí ten seznam bez cen a distributorů, to působí neprofesionálně. Naštěstí Nailbox teprve začíná a snad se ještě polepší. Přece jen i LB si prošel vším možným, jednu dobu byly myslím pytlíky místo krabiček atd.
      A je pravda, že vzorky mi tentokrát taky nesedly, narozdíl od minulého vydání v kterém bych si libovala. Ale mýdlo za mě super, pilník taky a lak zkusím odzkoušet s více vrstvami, nebo pod něj dát bílý. Snad dostojí své ceně. :D

      Vymazat
  5. To vypadá dost zajímavě. Já tedy na zdobení nehtů vůbec nejsem, nanejvýš jednou za čas lak, ale to mýdlo a pilník bych brala.

    Ms. Blogger Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já jsem dost hračička a zbožňuju na nehty kamínky, chloupky, třpytky, různé efekty laků.. Ale i tak mě některé vzorky tady trošku vzhledem zklamaly. Ale přesně to mýdlo i pilník určitě využiju :)

      Vymazat
  6. So many things meant for nail care only- looks amazing! :)
    If you'd like to follow each other (gfc, bloglovin), just let me know :) xx

    Maja
    http://modern-muffin.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you, it would be nice :)

      Vymazat
    2. ^^Thanks for quick reply. I follow back #473. Keep in touch :) xx

      Vymazat
  7. Na mě to trochu působí tak, že se obchody zbavují barev a designů co se moc neprodávají =D Zajímavý je ale rozhodně koncept - jen nehty. Přemýšlím, že se před Vánoci rozšoupnu a zkusím jeden z boxů ve Francii, abych mohla porovnat s těmi našimi. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak přesně to jsi podle mě vystihla u těch vzorečků - černých minitipů a zelených nálepek. :D Jinak lak je naštěstí přímo určen pro francouzskou manikůru a když jsem přidala 3.vrstvu, tak vypadá slušně. Takže u něj naštěstí žádnou nepoužitelnou barvu nezvolili :) A na ty boxy ve Francii jsem zvědavá, těším se pak na recenze :)

      Vymazat
  8. Lots of great stuff!

    http://www.minsbeautyequipment.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I especially like the soap from Auroville, but the Orly nail polish is also good :)

      Vymazat
  9. nice sweety! i follow u too on Facebook!!!!! keep in touch!
    http://honeyandcotton.org

    OdpovědětVymazat
  10. Thanks for the comment, I've already followed you. Follow back?
    Kisses!

    OdpovědětVymazat
  11. přemýšlím nad ním a tvá recenze mi dost pomohla :)
    turquoise bow

    OdpovědětVymazat
  12. Great post dear! <3

    http://finddyourway.blogspot.pt/

    OdpovědětVymazat