sobota 30. listopadu 2013

Sleek pudr a make-up Base Duo Kit

Britská značka Sleek je známá po celém světě díky svým skvěle pigmentovaným produktům a širokému výběru barev. Nejznámější a taky nejoblíbenější jsou asi jejich paletky očních stínů a barvy na rty.
Jejich produkty jsou oblíbené u blogerek, youtuberek i vizážistek a jsem si jistá, že už jste na recenze některých jejich produktů taky narazily.


Cenově se produkty Sleek dají srovnat s některými drogérkovými značkami, ale kvalita a hlavně pigmentace (krytí) je nesrovnatelně lepší a výběr barev taky. 


Ale teď už k recenzi mého prvního Sleek produktu - Pudr a make-up Base Duo Kit v odstínu White Rose. Tento produkt mi přišel z e-shopu www.cosmetics4you.cz (FB Cosmetics4you), který prodává právě produkty značky Sleek a taky Sigma (což jsou převážně profesionální štětce).

!Pozn.: V e-shopu cosmetics4you by se brzy měla objevit i světlejší varianta tohoto make-upu, která se bude hodit pro podobné bledule jako jsem já. :) Takže pokud máte podobně světlou pleť a Duo Kit se Vám zalíbí, sledujte e-shop a snad se brzy dočkáte. :)


Už samotná krabička vypadá krásně a musím uznat že designové řešení má Sleek v malíčku. :) Po rozbalení papírové krabičky jsem objevila ještě dokonalejší luxusně černý obal, který je pro výrobky Sleek typický a jakmile ho poprvé uvidíte, budete ho zbožňovat. :3


Po otevření jsem zjistila že celé balení je opravdu skvěle vymyšleno - nejdříve uvidíte PUDR a zrcátko ve vrchní straně krabičky. Po odklopení pudrové části se tato část jakýmsi magnetkem přichytí k víčku a tím pádem vám dál nezavází. Teď se před Vámi objeví KRÉMOVÝ MAKE-UP a ze spodní strany pudrové části máte opět zrcátko. Navíc víčko krabičky je dokonale pohyblivé a nastavitelné. No nemám co vytknout, snad jen dodat že takhle šikovnou věcičku jsem snad ještě neviděla.


KRÉMOVÝ MAKE-UP je uváděn jako středně krycí a hydratační, odstín pro světlou pleť.
  • KRYTÍ ve skutečnosti závisí na použitém množství, dokonce lze docílit opravdu silného krytí bez použití korektoru. Stejný výsledek jsem docílila zatím pouze s profesionální výbavou vizážistky, která mě za pomoci podobného krémového make-upu připravovala na focení. :)
  • HYDRATACE je příjemná, ale make-up není mastný. Je to spíše srovnatelné s použitím jemného pleťového krému. (Navíc v tomto balení je i pudr, díky kterému se dosáhne matného vzhledu.)
  • BARVA WHITE ROSE je podle mě spíše středně tmavá, nebo mírně světlejší. Rozhodně ale nebude sedět úplným bledulím.. A protože sama jsem docela bledá, tak se stalo to, čeho jsem se nejvíce obávala - barva mi prostě nesedí. Na druhou stranu je to hezky přirozená béžová (není do oranžova) a seděla by každému kdo má aspoň zdravou barvu pleti. :D Můžete ji lépe posoudit na fotkách dále v článku..
  • NANÁŠENÍ je štětcem na make-up naprosto skvělé, hezky se roztírá a nemám vůbec žádné výhrady. Dokonce i použití více vrstev a maskování akné s ním jde skvěle. :)
  • SLOŽENÍ opět přidávám na fotografii, na posledních místech najdete parabeny (methylparaben, propylparaben), jinak make-up obsahuje zajímavé oleje a vosky.



PUDR už je jen třešničkou na závěr. :) Jde o neviditelný, jemně zmatňující a fixační pudr, který příliš nepráší a dělá přirozený efekt.

Na závěr ještě přidávám fotky pro lepší informaci o odstínu a krytí make-upu:


Na předchozí fotce jde vidět, že obličej mám výrazně tmavější než krk, protože je na mě odstín příliš tmavý. Ale zároveň Vám bude jasné, že tahle barva bude pro většinu z Vás asi ta pravá (jen já jsem bledule). :)
Na vrchní fotce na ruce je make-up nerozetřený a na druhé - spodní fotce rozetřený. Krytí a intenzitu ale můžete lehce měnit podle naneseného množství.


A nakonec ještě detailní fotka bez make-upu a s make-upem i pudrem. Krytí je opravdu dokonalé a opět vidíte i změnu barvy mé pleti. :)

Tak jak se Vám make-up líbí? A máte nějaké jiné oblíbence značky Sleek, které byste doporučily? :)

16 komentářů:

  1. woow, paráda, to já jsem taky bledule, hehe, ale vypadá to skvěle, achjo, začínám tvůj blog nesnášet, už vidim, že mi z výplaty nezbude ani na čočky, grr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Hehe, nj, ale je fakt povedený :) Ještě doufám že se mi podaří udělat recenzi taky na jejich paletku :) Jinak by to vážně chtělo ještě jeden světlejší odstín a míchat je podle opálení :P

      Vymazat
    2. jakooooo, jsem v koncích pokouším se marně rozpočítat si výplatu, mam pocit že asi tak 70% věcí co chci a co plánuju už budou nedosažitelný, kruci :D

      Vymazat
    3. Tak naštěstí se blíží Vánoce :P Aspoň Ti mají ostatní co kupovat (na jako u mě, když mám kosmetiky už plný pokoj :D)

      Vymazat
  2. No tak to je super! Fakt šikovná věc:) odstín je fakt docela tmavý, takže já, která jsem bílá jako stěna, bych asi pěkně zářila:D
    The Huge Lover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, u mě to je taky dost rozdíl teď v zimě, ale naštěstí nevypadá oranžově ale spíš béžově.. Na určitém světle ten rozdíl nejde vidět vůbec, ale na některém je dost znatelný :/

      Vymazat
  3. Tuhým make-upům jsem propadla už dřív, ale tohle vypadá jako naprostá bomba, když je jde sehnat i s pudrem. Skvělý tip. Vždycky je praktičtější tahat jednu krabičku než dvě. Ale Sleek asi nevyzkouším kvůli složení, dost se mi tam nelíbí ty parabeny (hlavně ten propylparaben) a ten ethylhexyl methoxycinnamate...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, to chápu. Poslední dobou se taky hodně koukám na složení, akorát make-upy málokdy používám přírodní bez parabenů. Když jdu na focení nebo někde kde chci vypadat opravdu dobře, vždycky sáhnu po podobném make-upu s parabeny, ale dokonalým krytím. Ale na druhou stranu to nedělám moc často a když se jinak o pleť starám, tak to snáší dobře :)

      Vymazat
  4. Someone I work with visits your site regularly and recommended it in my experience to read as well. The writing style is great and also the content is top-notch. Thanks for the insight you supply the readers!
    jeux bus

    OdpovědětVymazat
  5. look nice!

    http://lifestylenotesbyaf.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Já mam od Sleek ráda tužky na oči, dlouho vydrží :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda že tužek na oči mám teď min. 5 různých :D Ale mohli by mít i fajn tužky na rty :P

      Vymazat
  7. krásný vzhled balení a vypadá skvěle, tuto značku vůbec neznám :)

    http://nicolexs.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se divím :) Já jsem si myslela že alespoň o Sleek paletkách už slyšeli všichni :D

      Vymazat
    2. No já tak trochu žiju ve světě vichy, bioderma, rimmel, YSL, HR.... jelikož tam mám blízký zdroj :) takže využívám tyto značky a trochu si v nich libuju a na jiné "zapomínám" ... Takže jsem vyvrhel :D

      Vymazat
    3. :D To nee, já mám Sleek taky poprvé, ale přišlo mi že je skoro na každém blogu, youtube kanálu o líčení a tak. :) Nebo se mi podle těch obalů a kladných recenzí tak nějak vryly do paměti :P

      Vymazat