pátek 21. března 2014

Testování séra pro růst řas Renokin Lash Lash

Tak jsem tady s další recenzí. :) Tentokrát jsem se rozhodla vyzkoušet věcičku, která by mi měla pomoct k prodloužení a zahuštění řas i obočí.. Výsledky by měly být viditelné už po 4 týdnech, takže jsem sérum poctivě nanášela každý večer celý měsíc a konečně vám můžu ukázat výsledky.

Jde o Renokin Lash Lash (z eshopu Medaprex), tedy sérum od značky Renokin, která se už nějakou tu dobu specializuje na přípravky pro růst vlasů. Tenhle prodlužovač má řasy trvale prodloužit o 20-50%, zahustit jak řasy tak obočí a zlepšit jejich kvalitu. Je bezpečný a nemá žádné vedlejší účinky. Obsahuje účinné látky peptidy, biotin a arginin.



Cena je 1029Kč za 5ml, které by měly vydržet 3 měsíce pravidelného používání.
Nanášení je jednoduché, štětečkem se přípravek nanese ke kořínkům řas podobně jako linky. Občas mě na některých místech chvilku po nanesení štípalo víčko, ale jinak je aplikace bezproblémová.

Testovala jsem účinek jak na řasy (vrchní i spodní), tak na obočí. O svých řasách už jsem totiž několikrát slyšela že jsou dost krátké.. a málo výrazné obočí si zase každodenně domalovávám. :P

Výsledky by po 8 týdnech měly vypadat asi takto:

A co se týče mé vlastní zkušenosti, po 4 týdnech vypadá "změna" takto:


Když jsem se snažila vyfotit změnu se zavřenýma očima jako je na fotkách výše, nešel poznat rozdíl vůbec.. A tady zatím taky nic čeho byste si běžně všimli. Co se týče obočí, rozdíl jde poznat v tom, že mi roste delší než dříve (obočí mi končilo dříve než teď), jinak v hustotě, délce, kvalitě ani pevnosti vůbec žádnou změnu nevidím.

Takže zatím nic moc, ale budu se snažit přípravek používat ještě další měsíc a pak přidat aktuální fotky.. Snad už bude účinek více viditelný. :)

A co Vy, máte už s něčím podobným pro růst řas nebo obočí zkušenosti?

29 komentářů:

  1. Zkušenosti nemám, ale chtěla bych to zkusit, jen tak zda to vůbec funguje.... musíš být dost zklamaná =(

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No pořád doufám, že po těch 2 měsících už změna vidět půjde :) Přece jen podle jejich letáčku po měsíci zaznamená účinek asi jen 50%, ale po dvou měsících už cca 85% lidí..

      Vymazat
    2. http://www.realash.cz/?maff=facebook-kampania1 m zaujala tato ;)

      Vymazat
  2. Pokud ti toto nezabere,zkus ricinovy olej,pomaha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, na růst řas slyším poprvé že by zabíral ricinový olej :) Mooc děkuji za tip Kris :)

      Vymazat
  3. já měla sérum na růst řas akorát od Artdeco a změnu jsem poznala až po dvou měsících :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Nicco, děkuji za zprávu - tak to mě trochu uklidnilo.. Právě taky čekám že to asi půjde poznat až později :)

      Vymazat
  4. Já nedám dopistit na Nutraluxe lash MD. Výsledky jsou opravdu super :-) Recenze: http://www.marketavolfova.cz/2013/12/serum-na-rust-ras-ktere-funguje.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow, to vypadá super. :) Ale jak koukám, taky až po měsíci a půl nebo spíše dvou.. Budu tomuhle séru muset dát asi taky více času :)

      Vymazat
  5. Já mám také podobné doma, a tři kolegyně také..ty co ho používají denně a jsou poctivé, mají tedy o dost delší řasy! Já jsem strašný lempl a sem tam zapomenu, i tak jsou tedy silnější,ale delší moc ne,ale je to jen nedůsledností..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani děkuji za info :) Tak já doufám že se mi to taky ještě zlepší.. Používám opravdu důsledně - jsem zvyklá každý večer brát antikoncepci, kapat do očí a teď ještě k tomu mám vedle kapek i sérum, takže na něj nezapomínám :)

      Vymazat
  6. rozdíl moc vidět není, ale přijde mi, že máš ty řasy takové silnější :) tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat po vypotřebování celé lahvičky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naty děkuji :) Silnější nejspíše trošku jsou a delší mi přijdou jen tam, kde jsem je měla opravdu hodně kraťoučké (u vnitřního koutku oka nahoře a pak spodní řasy). A až sérum dopotřebuju, určitě to zdokumentuju a přidám další článek :)

      Vymazat
  7. Se řasami si můžeme podat ruce ;) já dokonce na spodním víčku žádné nemám. Nevím, jestli by mi tohle pomohlo. Spíš by mě zajímalo, na co to patlání působí resp. proč to má být delší, lepší atd....hlavně vzhledem k tomu, že řasy pravidelně vypadávají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Figurko, to já té chemii moc nerozumím :D Nejlepší vysvětlení mi přijde v popisu účinných složek:

      Dekapeptid - 10 - chrání vlasové buňky před stresem, UV zářením a dalšími vnějšími faktory. Dodává kořínkům výživu a řasy zpevní.
      Oligopeptid - 54 - zamezuje vypadávání řas, obnovuje růstový signál a stimuluje vlasové váčky k růstu zdravějších řas.
      Dekapeptid - 18 - vytváří nové vlasové folikuly aktivací růstového signálu.
      Acetyl-Dekapeptid - 3, Oligopeptid - 42 - zlepšuje pokožku v očním okolí a kvalitu již stávajících řas.
      Biotin (vitamin H) - má léčivé účinky na pokožku.
      Arginin - nenahraditelná látka, která je zodpovědná za přenos oxidu dusíku a přímé vylučování růstového hormonu, urychluje obnovu buněk.

      Myslím že to funguje stejně jako séra k růstu vlasů - vypadávají pořád, ale méně, rychleji dorůstají a hlavně asi rostou i tam, kde předtím ani nerostly :D No a pak by to měla být výživa aby byly zdravější a silnější. :) Akorát asi to taky potřebuje více času (i u vlasů jsem účinek podobných přípravků zaznamenala asi až po 2 měsících..)

      Vymazat
  8. Vždycky jsem chtěla něco takové vyzkoušet, ale moc těmhle věcem nevěřím:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Caroline, tak se uvidí jestli mi to po dalším měsíci něco s řasami udělá.. Třeba jo a budeme ještě obě koukat :D

      Vymazat
  9. jak já bych chtěla mít krásné řasy :( ale ty séra mi přijdou dost drahé a zatím si vystačím s řasenkou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alice, jestli to opravdu bude mít slibovaný účinek, tak mi cena bude připadat celkem úměrná :) Ale to se ještě uvidí po dalším měsíci :P

      Vymazat
  10. Odpovědi
    1. Jé, Emo, Ty vypadáš na fotkách jako bys řasy měla prodloužené :3 To já chci zatím vyzkoušet jestli mi nějakým zázrakem neporostou více samy :)

      Vymazat
  11. Tak to jsem zvědavá, ale nevím, moc tomu nevěřím :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A mi se zrovna začíná zdát že už se řasy prodlužují :P

      Vymazat
  12. Ja pouzivam uz druhe serum na rasy od Oriflame, to predchozi bylo lepsi nez to nove, mela jsem rasy dost zdecimovane tehdy po cestovani a mizernem odlicovani a s tim serem mi prislo, ze se vzpamatovaly driv. Ale cena obou mych ser byla kolem 160 Kc, v Japonsku jsem je videla kolem 300, o tisicovku vic bych za to asi nedala i kdyby vysledky byly viditelnejsi. Oo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Muhaha, a já jsem si právě dneska u malování řas všimla že mi už nějak začaly růst :D Dokonce se mi asi poprvé v životě podařilo si namalovat i spodní řasy bez problémů. Pokud to tak půjde dál, tak po dvou měsících to už asi bude opravdu pecka, sama jsem zvědavá :)

      Vymazat
  13. Já používám lash primer od Esteé Lauder, není to úplně sérum, ale může se používat samostatně na noc i pod řasenku a efekt obojího je super! cena je sice vyšší, ale nemůžu si stěžovat, funguje vážně dobře!

    http://hilychee.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmm, Lindo, to zní zajímavě. :) Hlavně jestli to opravdu řasy prodlužuje, nebo je to jen nějak vyživuje? :)

      Vymazat
  14. Odpovědi
    1. Jé, Emo, to jsem pak zvědavá na Tvou recenzi, jestli půjde vidět účinek. :)

      Vymazat