pondělí 17. března 2014

Vzorečkování Diet Esthetic

Tak tady máte další recenzi na vzorečky kosmetiky.. Mám jich spoustu a většinu si nechávám na cesty, ale ty nejzajímavější z nich Vám budu postupně představovat ve "vzorečkovacích" článcích. Některých vzorečků mám dokonce tolik, že je můžu používat třeba týden i více, a tak se nemusíte bát, že bych hodnotila jen první dojem. :)
Jako první jsem se rozhodla pro vzorky kosmetiky Diet Esthetic (pokud si dobře pamatujete, už jsem hodnotila jejich povedený hlemýždí gel v recenzi TADY, a ten měl neskutečný úspěch u mě, u mých kamarádek i u jejich známých, kteří ho hromadně nakupovali..). Takže s velkým očekáváním jsem se pustila i do dalších krémů téhle značky.


Caviar Essence - Kaviárový krém


Při vyzkoušení prvního vzorečku mi došlo, že krém má stejně úžasnou VŮNI jako jejich hlemýždí gel.. Podobnou vůni jsem u jiné značky ještě nenašla a je opravdu jemná, příjemná a návyková. :) Přijde mi že je taková unisex, ale naštěstí to na mě voní i příteli (a dokonce moc).
ÚČINKY: Hned při prvním mazání jsem si všimla, že krém má takovou mírně gelovou konzistenci.. Vypadá sice krémově, ale rozmazávání jde trošku ztuha, jakoby vám pleť "zgumovatěla". Ale ten efekt je určitě zamýšlený, protože Vám pleť krásně vypne  - a to je co říct, že já jsem si takové věci všimla - je to snad poprvé co mám u nějakého přípravku pocit vypnuté a zpevněné pleti. :)
Jinak je krém dost hydratační, ale do pleti se vsákne a nezanechá ji mastnou. Naopak je krásně sametově hebká.
SLOŽENÍ jako vždy najdete na fotce. Nejvíce se mi líbí, že hned na druhém místě (po vodě) je aloe vera gel - ten naprosto zbožňuju kvůli jeho hojícím účinkům a zmiňovanému "gumovému" efektu při nanášení. Na 6. místě je kokosový olej, na 10. kaviárový extrakt. Pak se tam objeví např. také Tiare (tahitská gardenie), kyselina hyaluronová a plno různých olejů, biotin.. Naopak se mi nelíbí silikony a parabeny.
URČEN je pro smíšenou pleť.
CENA: 50ml za 339Kč, což se mi vzhledem k účinku líbí. :)


Diamond Essence - Diamantový krém


Tak tady mě hned ze startu překvapila VŮNĚ.. Už bych ji nenazvala ani unisex, ale opravdu čistě pánská! Tuhle vůni mám spojenou s voňavkama, ve kterých mě na Velikonoce máčí všichni chlapi z rodiny. A že bych tak zrovna chtěla vonět, to néé.
ÚČINKY jsou úplně jiné než u prvního vzorečku. Krém mi připomíná takové ty klasické modré plechové kelímky Nivea, lehce se roztírá a je příjemně hydratační. Pro mastnou pleť je ta hydratace možná zbytečná, ale pro suchou a zralou pleť může být super. Naštěstí taky netvoří mastný povlak, vsákne se a nechá pleť vláčnou.
SLOŽENÍ: Na druhém místě opět aloe, obsahuje různé oleje a bambucké máslo, diamantový prach.. Neobsahuje sice parabeny ani minerální oleje, ale silikony ano.
URČEN je spíše pro suchou pleť, hlavně pro zralou.
CENA: 50ml za 608Kč - myslím že za tu cenu najdete i lepší a voňavější..


Gold Essence - Krém se zlatem


VŮNĚ je tentokrát moc příjemná, klasicky krémová (jako Dove, Nivea atd).
ÚČINKY jsou zajímavé hlavně zlatýma částečkama, které se vám po namazání třpytí na obličeji. Není to nic přehnaně výrazného a jde to překrýt make-upem. :P Jinak je krém příjemně hydratační, ale tak lehce, že to mé mastné pleti úplně vyhovuje.
SLOŽENÍ: Na druhém místě opět aloe, obsahuje různé oleje a bambucké máslo.. Obsahuje opět silikon.
URČEN je pro všechny typy pleti.
CENA: 50ml za 332Kč - cena je taková normální, ale kvůli zlatým třpytkám bych si krém nekoupila.. 




Já nakonec zůstanu věrná jejich úžasnému a nepřekonatelnému krému s hlemýždím extraktem (ikdyž na kaviárový krém si za pár let taky ráda vzpomenu).. :)
A co Vy? Zalíbil se Vám některý z krémů, nebo znáte něco dalšího od Diet Esthetic? 

17 komentářů:

  1. Ten první vypadá luxusně....a to říkám, že tobě dají všechny možné vzorky ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, Tess tyhle mám z Parfums.cz že s nimi spolupracuji :) Ale vybrala jsem si je, protože s tou značkou jsem měla opravdu super zkušenosti (s jejich hlemýždím gelem). A ten první krém je opravdu úžasný a hlavně cena je podle mě fajn. :) Dala jsem i jeden vzoreček mamince a myslím že z něj bude snad ještě více nadšená než já.

      Vymazat
    2. Vidíš to a pak mě ještě vykládej jak stebou nikdo nespolupracuje a já budu dostávat více vzorků =D ty si taká kecka =D

      Vymazat
    3. To já už teď spolupracuju celkem často a vzorečky někdy takhle dostávám :) Akorát jsem Ti psala že už v mých začátcích jsem si vzorky vyptávala když jsem nakupovala v jakémkoliv eshopu, nebo jen tak jsem psala různým značkám o zaslání vzorečků (ne jako bloggerka, ale jako normální zákaznice). Ale takhle se občas dostávám ke vzorkům i teď (a občas je zase dostanu kvůli blogu)..
      Pokud máš na takové věci čas, tak se vždycky dá něco najít. Já jsem naposledy dělala větší průzkum vzorečků asi s tímhle článkem: http://fashionpicnicblog.blogspot.cz/2013/04/vzorky-kosmetiky.html, ale to už je skoro rok.. :P

      Vymazat
    4. díky moc, určo to zkusím a třeba jednou taky najdeš nějaký článek o jiných vzorečcích než o vzorečcích z manufaktury ;)

      Vymazat
    5. Vidíš to, a v Manufaktuře jsem nikdy vzorečky k nákupu nedostala! :D Akorát jednou byla akce dárek k nákupu a já dostala minibalení sprcháče z vinné řady :3

      Vymazat
    6. vinnou řadu mám teď miluju tu vůni...já vždycky teda a běhaj tam kolem mě a vše mě ukazujou a radí až si tam příjdu blbě =D

      Vymazat
  2. Ten první vypadá docela dobře, i když brr - kaviár .. a u toho posledního škoda těch třpytek, jinak by se mi líbil..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Jé, tak naštěstí jsem nenašla nic, čím by to kaviár připomínalo :D Ten kaviárový extrakt je až na 10.místě ve složení a myslím že je tam jen na efekt, aby ten název vypadal luxusněji :)

      Vymazat
  3. nelíbí se mi, že obsahují silikony a ten poslední i třpytky, které mi na pokožce vůbec nevyhovují :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, to se mi taky nelíbí.. A ty třpytky taky nemám ráda :P

      Vymazat
  4. To je poprve, co o nich slysim (teda tim myslim krome tveho predchoziho clanku), ale vypadaji dobre. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já o nich četla častěji ve spojitosti se zvláštními produkty s včelím a hadím jedem, hlemýždím slizem atd.. :) Musím uznat, že tímhle docela dobře vyčnívají

      Vymazat
    2. Doporučuji vyzkoušet také dračí sérum, to je pecka. :)

      Vymazat
  5. We're a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
    Your web site provided us with valuable info to work on. You've done a formidable job and our entire community will be grateful to you.


    Feel free to visit my webpage; dimagrire

    OdpovědětVymazat
  6. You're so awesome! I don't believe I've read through anything like this
    before. So good to discover someone with some genuine thoughts on this subject
    matter. Seriously.. many thanks for starting this up. This site is something
    that is needed on the web, someone with a little originality!



    Feel free to surf to my website green coffee

    OdpovědětVymazat
  7. Ӏ blog frequently ɑnd ӏ гeally tҺank үou for your infoгmation. Thіs article
    has trulу peaked my interest. I'm goig to book mark yoսr site and
    қeep checking fоr new information аbout оnce per week.
    I opterd in for yоur RSS feed tοo.

    Feel free tߋ surtf to my weblog; 3 Week Diet

    OdpovědětVymazat