středa 26. března 2014

Vzorečkování Kivvi

Jestli si vzpomínáte, nad Kivvi tělovou marmeládou jsem se tady nedávno neskutečně rozplývala a doteď patří k mým nejoblíbenějším mazadlům a má čestné místo hned vedle sprchy.
K ní mi ale z eshopu Naturals přidali taky pár vzorečků. A když už jsem se rozhodla psát tyhle vzorečkovací články, tak Kivvi u toho rozhodně nesmí chybět. :)

Kivvi je totiž opravdu povedená a krásně voňavá přírodní kosmetika, která se ale pohybuje ve vyšší cenové kategorii a tak je potřeba si před její koupí alespoň pročíst pár recenzí.


Složení výjimečně nenajdete na fotkách, ale když si kliknete na produkt, dostanete se přímo na stránky i se složením daného produktu.


Pleťový peeling s bambusem a olejem ze semínek papáji patří mezi ty nejjemnější peelingy, takže výjimečně nevadí ani mé citlivé problematické pleti (u jiných peelingů se mi pleť rozdráždí a začne se mi tvořit akné). Účinek je příjemně čistící a hlavně pleť stimuluje. Navíc má náádhernou, nejspíše pomerančovou vůni.
SLOŽENÍ je 100% přírodní a 72%BIO.
CENA je 535Kč za 50ml.


Denní a noční krém s výtažky z břízy a borůvky má nádhernou vůni podobnou jejich marmeládě sladký pomeranč, příjemnou hydrataci která vyživí, ale zároveň nezmastí ani jinak mastnou pleť.
SLOŽENÍ je 100% přírodní, 72% BIO.
CENA je 724Kč za 50ml.


Denní krém s maliníkovým olejem a výtažkem z jablka mi na rozdíl od ostatní kosmetiky vůbec nevoní. Přijde mi že vůně není ovocná a ani nevím k čemu bych ji přirovnala. Jinak se krém lehce rozmazává, je jemný (nic hutného) a pleť je po něm opravdu hodně vypnutá, dokonce chvíli po namazání cítíte napnutí kůže. Kdyby byl v jiné vůni, tak musím uznat že je opravdu špičkový.
SLOŽENÍ je 100% přírodní, 69% BIO.
CENA je 724Kč za 50ml.


Oční krém se šípkovým olejem a výtažky z jitrocele je příjemně a lehce ovocně vonící, jemný a dobře roztíratelný. Lehce hydratuje a mírně vypíná a vyplňuje kůži. Musím se přiznat, že zatím oční krémy nepoužívám a tak nemám s čím srovnat. :P
SLOŽENÍ je 100% přírodní, 69% BIO.
CENA je 787Kč za 15ml.


Máte už s Kivvi zkušenosti? A jste vůbec ochotné za kvalitní a voňavou přírodní kosmetiku platit tolik, nebo koukáte jen po té levnější?

19 komentářů:

  1. V pátek mi přišli vzor s Kivvi, marmeláda je úžasná! Ale ještě víc mě učaroval peeling se skořicí asi brzo neodolám a koupím si ho :D
    Jahodovník

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jahodo, ten musí být super :) Podle toho jak mají povedené vůně se vsadím že ta skořicová bude stát za to..
      Jo a na jejich FB stránkách (https://www.facebook.com/NaturalsCZ?fref=ts) jsem viděla, že našli skořicový peeling s expirací v březnu a tak jej prodávají za 50% cenu - být Tebou, rychle bych na něj mrkla jestli jej ještě mají :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Hihi, nj, další vzorečky :D A ještě jich možná najdu i vííc :D

      Vymazat
    2. Tak ale hlavně že máš konečně ten neeej olejíček, na ten stejně vzorečky nemají :)

      Vymazat
    3. joooo ten je super....ale na vlasy teda ne....to jsem si dala jednou jako masku a měla jsem to po umytí mastný jak bezďák a musela jsem si je celý znovu umýt....dám si to ještě jednou, možná jsem to blbě vymyla, abych mu nekřivdila =) jinak jako krém na ruce a především jako noční krém ♥ to je naprostá bomba

      Vymazat
    4. :D :D Nj, já sice používám na vlasy jen čistý kokosový olej, ale tohle má stejný efekt - musíš to pak umýt pořádně (nejlépe 2x) šamponem, dokud se to neodmastí :)

      Vymazat
  3. Taky zkouším vzorečky :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů, Míšo, taky od Kivvi? :) Vidím že se to celkem rozmohlo a to je jedině dobře, je to strašně příjemná a voňavá kosmetika.. A hlavně to složení, u toho úplně uslintávám blahem. :D

      Vymazat
  4. já už jsem je dodělala a koupila jsem si plné balení čisticího koktejlu :) a až dodělám zásoby mazadel, jdu do marmošky a možná i do toho očního krému, ten byl moc fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naty, čistící koktejl mám takyy a je nejúžasnější :3 Teda spolu s tou marmeládou, to je taky lahůdka a mazání s ní zbožňuju. :) Akorát oční krémy zatím nějak nepoužívám a tak nejsem schopná je dostatečně ocenit :P

      Vymazat
  5. Ahojky :)
    Mě učaroval peeling se skořicí, ten je úžasný!!! A potom marmeláda Mummy tummy. Zajímavé je že když jsem si k ní čuchala ve zdravé výživě tak mě nijak neoslovila, ale když jsem ji ted měla doma jako vzoreček tak se z ní můžu zbláznit je úžasná :-)))) .... A ten čistící koktejl je taky bomba, koukala jsme že tak v pohodě odlíčí celý make-up !!! :-)
    Kdyžtak koukni ke mě co jsem od Kivvi vyzkoušela ;)

    Michaelka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Míšo, děkuji, hned jdu mrknout :) O tom koktejlu budu brzy taky psát, je to opravdu něco úžasného... Nejen že se s ním dá odlíčit vše včetně očí (teda nezkoušela jsem akorát voděodolnou řasenku), ale je moc příjemný, voňavý a hlavně mi léčí rozdrbanou pleť i akné.. Prostě něco jako daleko dokonalejší, voňavější a přírodní micelárka :)

      Vymazat
  6. cenově se pohybuje docela vysoko, ale myslím, že by za to mohla stát :)
    nejvíc mě láká od této značky ta tělová marmeláda, co si recenzovala dřív :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to je takové úúžasné mazání :3 Ale teď mám navíc pleťový koktejl a teda, ten budu muset v recenzi vychválit úplně do nebes jak je dokonalý :) Teď teda nevím jestli u mě vede marmeláda, nebo spíš ten zázrak na pleť.. Momentálně ale asi koktejl, protože mi právě přes noc zahojit rozdrbaný pupínek a zklidnit celou pleť.

      Vymazat
    2. tak to se těším na recenzi toho koktejlu :) hrozně se mi líbí tyhle názvy - marmeláda, koktejl,
      je to takové zvláštní u kosmetiky :D tahle značka mě nějak láká čím dál víc! :)

      Vymazat
  7. ZOMG, kdyz vidim ty ceny, tak to radsi (az se nekde usadim) zainvestuju do mini domaci laboratore a budu si to michat sama. =D Nebo budu vydelalvat hodne penez a pak je za kosmetiku klidne dam, ale momentalne je to tedy mimo moji wilingness to pay... :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, ceny jsou opravdu dost vysoké, takže za většinu věcí bych to nezaplatila.. Ale najdou se i vyjímky - brzy přidám recenzi na pleťový koktejl a ten za ty peníze opravdu stojí :)

      Vymazat