úterý 29. dubna 2014

Dermacol Karibský sen

Když jsem nedávno psala recenzi na voňavé krémy na ruce Dermacol, říkala jsem si, že si stoprocentně musím koupit jejich sprcháč v té úžasné třešňové vůni.. No jenže to bych nebyla já, abych při nakupování zase nenarazila na něco jiného, co nutně musím vyzkoušet. Jediné štěstí je, že toho vůbec nelituju.

Takže když jsem naposledy nakupovala na www.parfums.cz dárek sestřičce k narozeninám, pro jistotu jsem si jako vždycky zadávala do jejich vyhledávače slova jako „tropic“, „ananas“, „kokos“, „bio“.. a najednou se mi zjevil Dermacol relaxační sprchový gel Karibský sen s kokosovým olejem a kokosovo-ananasovou vůní. No a tomu jsem přece nemohla odolat, navíc když vím jak povedené vůně má značka Dermacol.


Když mi konečně balíček z nákupu přišel, sestřičce jsem jen rychle předala dárek a vrhla jsem se na očichávání nového Karibského sprcháče. A teda, ta VŮNĚ je opravdu něco. Je jako stvořená pro léto a tropicky slunečnou náladu, ale osvěží a nabije energií i když je zrovna chladno. Jde v ní cítit hlavně ananas, ale podle mě i něco jako meloun (nejvíce mi to připomíná takové ty malé melouny, třeba Cantaloupe nebo cukrový Galia). Je prostě tropicky ovocná a trošku (ale příjemně) zvláštní.

Podle popisu na etiketě je vůně relaxační, probouzí představivost a přenese Vás do tropického ráje.. a co dodat, než že je to přesně tak jak se tam píše. :)


Účinky jsou klasické sprcháčové.. Nikdy nevím co k tomu ještě napsat, protože sprcháč je prostě sprcháč – pění, myje a čistí a kromě vůně a složení v nich nějaký zásadní rozdíl asi nebývá.. Nebo Vás něco napadá?


SLOŽENÍ: Ano, je tam kokosový olej, ale jinak jde o klasický nepřírodní sprcháč - obsahuje totiž např. Sodium Laureth Sulfát (pěnivá složka v nepřírodní kosmetice), PEG deriváty, parfém, alkohol, ale překvapivě v něm nejsou silikony a parabeny. Přesněji je vše na fotce níže.

CENA:  Na eshopu Parfums mě vyšel na 55 Kč za 250 ml, takže opravdu za hubičku. :)


Složení: Aqua, Sodium laureth sulfát, Glycerin, Cocamidopropyl betaine, Cocamide DEA, Parfum, PEG-40 Hydrogenated castor oil, PEG-120 Methyl glucose dioleate, Hydrogenated coconut oil, Polyquaternium-7, Coco-glucoside, Glyceryl oleate, Hydrogenate palm glycerides citrate, Citric acid, Lactic acid, Soduim chloride, Phenoxyethanol, Benzyl alcohol, Potassium sorbate, Tocopherol, Sodium benzoate, Amyl cinnamal, Benzyl salicylate, Cinnamyl alcohol, Hexyl cinnamal, Butylphenyl methylpropional, Linalool.

Nakonec jsem opravdu spokojená a hlavně mám radost, že jsem našla další věcičku v mé nejoblíbenější tropické vůni (zatím byli mými oblíbenci hlavně Saloos tropický kokosový olej a Nonique Tropic sprchový gel.. a pak jsem narazila taky na některé nepovedené tropické vůně, jako např. ananasový kokosový olej Reniu).

Co Vy a vůně tropic, kokos, ananas… nebo máte třeba jiné exotické oblíbence? :)

18 komentářů:

  1. Z Aroma ritual mam pouze pomeranc, u pritele pouzivam pistacii. Urco chci zkusit dalsi, i mleka. Tenhle samozrejme taky:)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Charmedko, o všech dalších si u Tebe taky moc ráda počtu. :) Akorát ty mléka už nějak nepoužívám, jsem závislá na přírodním mazání, a to hlavně olejích a máslech. :3

      Vymazat
  2. všechny tyhle sprcháče, tělové mléka a krémy na ruce od Dermacolu miluji hlavně kvůli té vůni,
    nejradši jsem měla pomeranč v čokoládě, ale ted mě láká tento tropický, miluju totiž vůni ananasu
    a léta <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nicco, tak v tom bychom si rozuměly. :) Mé nejoblíbenější vůně jsou taky jasně tropicky ovocné (ananas, mango, meloun)

      Vymazat
  3. Ja mám tiež takéto vône rada, plus aj banánovú, jahodovú, čerešňovú...alebo aj citrusové, napríklad taký grep :) teraz si ma ale navnadila, budem musieť pohľadať niečo podobné, ale prírodné :) A kozmetiku od Nonique som ešte nemala, ale voňala som ju a voňala super, takže keď pomíňam všetky sprcháče čo mám doma (čo bude trvať dosť dlho xD), tak idem do niečoho podobného :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Nonique taky chystám ještě pořádnou recenzi.. Ale vlastně vůbec na ni nemusíš čekat - shrnula bych to tak, že je to dokonalost, na které jsem už závislá. :) Dermacol mám zrovna u přítele a Nonique doma. :D A překvapivě Nonique voní ještě dokonaleji a pak to složení je taky nesrovnatelné. :)

      Hmm, a banánový sprcháč by byl taky dokonalý, škoda že jsem na žádný nenarazila. :P

      Vymazat
  4. Přestože jsou tyto voňavé výrobky od Dermacolu hodně vychvalované, tak jsem nezkoušela ještě nic. Ale na tento sprcháč si mě maximálně navnadila. Vůně musí být báječná na léto jako stvořená. Myslím, že podlehnu :D

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radu, to se divím.. Já vždycky i v drogeriích očuchám co se dá a pak se nemůžu udržet abych to nekoupila. :D Doporučuju dělat to samé, protože tak narazíš na opravdu dokonalé vůně. :)

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Leni, snad Ti bude vonět stejně úžasně jako mi. :)

      Vymazat
  6. Vůně těch sprcháčů jsou vážně úžasné :) a tenhle musí být opravdu super :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo to je pravda, Dermacol má strašně povedené vůně. :) Vždycky mě baví zkoušet nové. :)

      Vymazat
  7. Od Dermacolu som ešte sprchovacie gély nemala, ale prečo nevyskúšať, no nie? A k tomu si užijem tropický raj, keďže na letnú dovolenku toho roku asi nepôjdem :-)
    katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, já taky nepojedu, ale sluníčka si určitě letos i u nás užijeme. :) Má být tropické léto, takže tenhle sprcháč to hezky doplní. :D

      Vymazat
  8. Taky ho mám a miluju ho, všechny tyhle sprchové gely od Dermacolu zbožňuju, nádherně voní :) ♥

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thess, to jsem ráda, že nejsem sama kdo ty vůně zbožňuje. :) Jsem na vůních celkem závislák. :D

      Vymazat
  9. Jo, ananas a kokos taky můžu, ale ted jsem si nakoupila sprcháče s vůní melounu a manga, takže zatím jsem, co se psrchových gelů týče, nasycená :)

    OdpovědětVymazat