čtvrtek 17. dubna 2014

LOHAS balíček za účast + souhrn článků

Dnes určitě potěším ty z vás, kteří zlomyslně tvrdí jak jsou všechny bloggerské LOHAS články na světě jen kvůli reklamě a dárečkům pro účastníky. Protože opravdu tenhle projekt podporovalo velké množství značek a každý účastník tak za spolupráci dostal balíček produktů a vzorečků, který Vám chci dnes ukázat.

Na druhou stranu pro mě a určitě ani pro většinu blogerek tenhle balíček opravdu není nijak zásadní (daleko důležitější je samotná myšlenka projektu) a největší část dárečků jsem se stejně rozhodla přidat do giveaway, na kterou se můžete už za chvilku těšit. :)


Tak se pojďte mrknout co že jsem v balíčku našla a z čeho se za chvíli může radovat někdo z Vás. :)


DIÁŘ MOLESKINE - denní diář v pevné vazbě, s vnitřní kapsou na dokumenty a vizitky a textilní záložkou. I když je opravdu nádherný, sama diáře nepoužívám a místo zbytečného plýtvání jej přidám jako dáreček do giveaway. :)


ULRICH vzorečky pracího gelu a žlučového mýdla - tak tady jsem dárečky rozdělila mezi giveaway a mojí maminku. :D


LOGONA Pur hydratační krém - 24hodinový krém pro velmi citlivou pleť, atopiky i lupenkáře, certifikace BDIH a DAAB, vhodný pro vegany, bez glutenů a laktózy. Jemné složení podporuje ochranný kyselý plášť a tím i obranyschopnost pokožky, proti negativním vlivùm okolního prostředí. Kombinace jojobového oleje, oleje z hroznových jadérek a hydratačního přírodního glycerínu, karité máslo a vitamin E.
Krém je nejhodnotnějším produktem z celého balíčku, ale protože já už své oblíbence mám a tenhle by mi nemusel na mastnou pleť sedět, přidává se taky k dárečkům do giveaway


ŠTĚTEC ECOTOOLS na oční stíny - tak tyhle štětce vypadají skvěle, kvalitně, vyrábějí se šetrně s ohledem na životní prostředí a hlavně jsou levné a dostupné třeba v DM drogeriích. :)
Štětiny jsou z přírodního materiálu, rukojeť štětců z bambusu a dále je použit recyklovatelný hliník a obaly jsou také recyklovatelné. A protože mé poslední štětce už začínají hrubnout a škrábat, tak se mi tenhle bude opravdu hodit. :3



BIO KOKOSOVÝ OLEJ PURITY VISION - ano, na kokosáku jsem závislá.. Používám jej jednou za čas na vlasové zábaly spolu s maminkou a tak i když mi Saloos kokosák vydržel asi 2 roky, za chvíli nutně potřebuju nový. A tenhle je stejně úžasný, voňavý, za studena lisovaný.. no co víc si přát.


DIPAM SVÍČKA Z VČELÍHO VOSKU - na přičichnutí voní naprosto úžasně a i když jsem se rozhodla dát ji do giveaway, doufám že mi pak napíšete jestli tak nádherně voní i po zapálení. :)


DR. HAUSCHKA REVITALIZAČNÍ MASKA a DR. HAUSCHKA MEDUŇKOVÝ KRÉM - obě věcičky už jsem dříve vyzkoušela (meduňkový krém v plném balení a na vzoreček masky revital teprve chystám recenzi), a tak jsem se rozhodla tyhle rozkošné minibalení taky přidat do giveaway.
Myslím, že těmito věcičkami někomu udělám velkou radost, protože jsou opravdu luxusní. :)


WELEDA zklidňující tělové mléko - Vydatné pěstící mléko s pečlivě vybranými přírodními surovinami má na pokožku blahodárné uklidňující účinky a zmírňuje svědění velmi citlivé pokožky se sklonem k atopii. BIO kokosový a sezamový olej dodávají pokožce intenzivní péči, vzácné výtažky z proskurníku lékařského v BIO kvalitě a violky trojbarevné zklidňují podrážděnou pokožku a zmírňují svědění.
Tak tohle minibalení si určitě nechám na cesty (nj, do cestovních miniaturek jsem blázen).


PRÉSENCE(S) DE BACH harmonizující přírodní parfém - tenhle vzorek mi po otevření a očichání vůbec nesedí - je svěží, ale připomíná mi to osvěžovač vzduchu na záchod.. :/ Takže přidávám raději do giveaway. :D


ROLLAND BIO3T zpevňující tělový krém - vzorek tělového krému, který příjemně hydratuje a zpevňuje pokožku. Už jsem začala i s jeho mazáním a pokud mě zaujme více, možná přidám i recenzi.


KONOPNÝ PROTEIN - do koktejlů, zeleninových šťáv, polévky, salátů, zmrzliny... 
Konopný protein je 50% bílkovina velmi vysoké nutriční hodnoty. Kompletní zastoupení všech aminokyselin je v rostlinných bílkovinách vzácnou výjimkou a jednou z nich je právě konopný protein. Kromě toho v něm naleznete dokonalou rovnováhu všech nenasycených mastných kyselin omega 3, 6 a 9. Díky těmto vlastnostem se jedná o skvělý doplněk výživy.
Tak tuhle věcičku jsem pro změnu dala příteli, ať má z mého blogového šílenství taky něco. :D


DR. OMEGA KONOPNÉ SEMÍNKO pražené - na téhle pochoutce už jsem si smlsla i s našima. Je to překvapivě opravdu křupavá dobrůtka, která předčí i arašídy nebo popcorn. :D
Akorát strašně, ale opravdu strašně moc nadýmá.. :/



Shrnuto a podtrženo, nechávám si do zásoby kokosák, štětec a 2 vzorečky.. Zbytek se snědl, rozdal a hlavně ty nejhodnotnější věcičky posílám dál do giveaway.


Doufám, že Vás projekt LOHAS baví stejně jako mě a pokud si chcete připomenout jaké zajímavé články díky němu vznikly, přidávám seznam:



  • We And The City – Dvě Třicítky Ve Městě – EcoChic





Tak jak se Vám projekt LOHAS blogger líbí? Máte nějaký oblíbený článek, kterým jste se třeba nechali inspirovat? :)

17 komentářů:

  1. LOHAS mě absolutně neoslovuje, ale to ty víš...každopádě smekám, že si se takhle skvěle rozdělila! Kééééž bych vyhrála a to jen kvůli Hauschce na kterou si mě zlákala =P

    p.s. kočko máš ode mě odkaz na zip soubor na fb ve zprávách ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, nj, Hauschka vede :) Štěstí že už jsem tyhle jejich věcičky vyzkoušela dříve a tak je můžu poslat dál.. Jinak bych se neudržela a musela bych je hned rozbalit :D

      Vymazat
    2. já furt čekám na balíček...mueli jim peníze dojít v úterý a doteď u objednávky visí "čeká se na platbu" to je tak, když se na něco těším =(

      Vymazat
    3. Jé, tak snad už brzy přijde, vůbec se nedivím že se nemůžeš dočkat..

      Vymazat
  2. Great review as always, Nicca!
    www.minsbeautyequipment.com

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné věci, miluji kokosový olej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jity, to jsme dvě, je to u mě v koupelně úplná nutnost. :)

      Vymazat
  4. tento kokosový olej chci už dlouho vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nicco, je to klasický bio kokosák, s krásnou kokosovou vůní, stejný jako třeba u Saloosu.. Podle mě se u jednotlivých značek nějak lišit nebude, takže snad stačí se orientovat podle toho aby byl bio a podle ceny. :)

      Vymazat
  5. Tak to vypadá skvěle! Určitě bych ty věci chtěla vyzkoušet, protože s něma ještě nemám vůbec žádné zkušenosti nemám. A připadám si teď úplně mimo, ale o žádném projektu nevím :D Ale to asi proto, že si blog vedu tak nějak různorodě zaměřeně :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si vůbec mimo připadat nemusíš.. Některým už naopak LOHAS nejspíše lezl na nervy, že byl na tolika blozích. :D Sama jsem se o projektu dozvěděla díky mé oblíbené značce Dr. Hauschka, která v něm byla taky zapojená :)

      Vymazat
  6. to mi rekni, kam ty chodis na ty znacky? :)

    fashion blog http://www.sheistheone.ch/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na tenhle projekt jsem narazila díky mé oblíbené značce Dr. Hauschka. :) Jinak prostě občas prohledávám internetové eshopy a koukám co za značky ještě neznám :D

      Vymazat
  7. Já jsme sehnala kokosový olej na vlasy v Indickém obchodě (a ya necelý 3 eura, nekup to) a je sice super, ale má strašně intenzivní bylinkovou vůni, a protože si ho občas dávám přes noc, načichne mi pak polštář. =D Možná zkusím některý z těch čistých, co jsi o nich psala...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Teda, Vito, to by mě nenapadlo že se dělá bylinkový kokosák. :D Já zatím vždycky měla jen ten panenský, čistý a bio. :)

      Vymazat