sobota 5. dubna 2014

Zahoďte micelárky, dejte si koktejl! :)

Chcete mít pleť jak z titulky magazínu s minimem námahy a s tím nejvoňavějším kosmetickým rituálem?
Tak zahoďte micelárky a místo nich mrkněte na pleťový koktejl. :)

Doufám, že na tuhle Kivvi recenzi jste se už těšily, protože stejně jako já určitě nebudete zklamané. Spíš naopak - konečně jsem našla věc, za kterou stojí za to utratit všechny peníze a do další výplaty jen ohlodávat kořínky.. A ještě lepší na tom je, že to vlastně vůbec nebude třeba.

Kivvi už určitě víte že je to špička ve voňavé přírodní kosmetice, že používá organické, biodynamické a certifikované přísady, je vhodná pro vegany, není testována na zvířatech a tak dále a tak dále... Navíc má nááádherné etikety, díky kterým je každá jejich věcička ozdobou koupelny. Cena je tedy o něco vyšší a některé jejich produkty bych si kvůli tomu zatím sama nepořídila. Ale to naštěstí není případ koktejlu v dnešní recenzi. :)


Pleťový vitamínový koktejl Kivvi je totiž takový malý velký zázrak. Umí všechno co potřebuju, umí to naprosto dokonale a ještě ke všemu si přitom tak náádherně voní, že se rozplývám blahem vždycky, když plním svůj každodenní čistící rituál.

A k čemu že je pleťový koktejl dobrý? Inu, je to taková lepší, voňavější a přírodní micelárka. Takže s ním bez problémů odlíčíte make-up i s řasenkou, pleť vyčistíte, vyživíte a tonizujete. Jestli koktejl opláchnete nebo ne je na Vás. A co ho dělá úplnou jedničkou jsou jeho hojivé a zklidňující schopnosti - v takové míře jsem to ještě u ničeho podobného nezažila. Když se vám udělá pupínek a vy si ho (samozřejmě úplně nááhodou) rozškrábete a s ním zdevastujete i půlku obličeje, můžete se spolehnout že když si večer dáte koktejl, do rána po vašem řádění nebudou ani památky.


VŮNĚ koktejlu mi ze záhadného důvodu strašně moc připomíná Coca-Colu, akorát tak nějak více ovocnou. :3 Prostě mám chuť koktejl opravdu vypít, ale i umývání se v té sladké "dobrotě" je nádhera.
POUŽITÍ je jednoduché: nanést na pleť (třeba vatovým tamponkem) a smýt nebo jen tak nechat bez oplachování - jak je libo. :)
ÚČINKY, jak už jsem psala, jsou téměř nadpřirozené.. Krásně odličuje nevoděodolný make-up, čistí, vyživuje (ale ne že by byl mastný, jde jen o šikovnou "vodičku"), tonizuje, zklidňuje podrážděnou pleť a hojí. A tím "hojí" myslím VIDITELNĚ hojí - když jsem šla koktejl vyzkoušet poprvé, měla jsem na bradě rozškrábaný pupínek, který už mě několik dní trápil a kolem kterého jsem měla vyškrábané a zarudlé asi centrimetrové kolečko. No a co se přes noc nestalo - pleť kolem zase poslušně zbělala, pupínek se zatáhnul a během dne díky další koupeli v koktejlu zmizel úplně.
CENA je 345Kč za 150ml balení a pokud ho vyzkoušíte, určitě si řeknete že byste zaplatily i víc. :)



Složení: voda, aloe vera extrakt, květová voda divokého maliníku a růže, glycerin, cukrová pěna decyl glukosid, benzyl alkohol, ethyl lauroyl arginát, kyselina skořicová, extrakt z brusinky, hydrolizovaný rýžový protein, extrakt z lopuchu, heřmánku, meduňky, růže, jeřabiny, černého rybízu, šípku, břízy, měsíčku, kopřivy, lípy, ženšenového kořenu, rozmarýny, šalvěje, aroma, extrakt z řebříčku a extrakt z borůvky 
SLOŽENÍ koktejlu je ze samých šikovných složek, 100% ingrediencí je přírodních a 87% BIO. 
A na další fotce vidíte jak koktejl vypadá.. A tadá - i když voní jako Cola, je napěchovaný všemi těmi rostlinkami a chová se jako malý zázrak, vypadá naprosto.. vodnatě. 


Jak se Vám koktejl líbí? Zkoušely už jste ho, nebo ještě pořád nevěříte že přírodní kosmetika může být takhle dokonalá? :)

Přeji hezký den,
Nicca


46 komentářů:

  1. Jejda, tohle musím vyzkoušet, furt na něj slyším jen samou chválu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se vůbec nedivím Brunwen, pro mě je to naprostá špička a hodlám si koktejl i nadále kupovat. A protože to vypadá, že budu při práci hodně cestovat, budu potřebovat velké zásoby tohodle zázraku (přece nebudu všude tahat odličovač, čistící krém a tonikum, když tohle nemá žádnou chybu..) :D

      Vymazat
  2. tak to vypadá naprosto úžasně :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nicco a kdybys ještě ke všemu cítila tu vůni.. :3 Opravdu jako slaďoučká Coca-cola, ale více ovocná :P :)

      Vymazat
  3. mne sa celkovo páči kivvi kozmetika
    je mi z neznámych príčin sympatickáa ich marmelády sú úplne úžasné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, Nino kdo by je nezbožňoval - už jen když mrkneš na obaly tak se Ti prostě musí zalíbit, ale když jejich věcičky vyzkoušíš, to je teprve něco. :) A překvapivě koktejl zbožňuju ještě stokrát víc než tělovou marmeládu (která je taky úžasná) :3

      Vymazat
  4. Tak koktej se mi líbí teda hodně. To balení je úžasné a překvapila mě i ta cena. Čekala jsem, že bude vyšší. Myslím, že budu muset tento zázrak vyzkoušet :) Moc díky za tip.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radu, cena mě taky mile překvapila, čekala bych že od Kivvi bude taková bomba daleko dražší.. Ale aspoň mám jasno, že si ho budu i dál kupovat :)

      Vymazat
  5. Měla jsem pouze na vyzkoušení trošku, ale tolik mě nechytl, vlastně vůbec oproti ostatním výrobkům :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Charmedko, to teda koukám.. Já jsem si ho zamilovala ještě více než tělovou marmeládu. Snad všechno od nich voní stejně úžasně a účinky jsou takové jaké mají být, ale tohle mě dostalo těmi hojivými schopnostmi :)

      Vymazat
  6. Já jsem se značkou Kivvi neskutečně moc spokojená. Právě dojíždím vzorky (denní krém, denní a noční krém, oční krém, pleťový peeling a pleťový koktejl) a je neuvěřitelný, jak se mi za ten týden neskutečně změnila pleť, při pohledu do zrcadla mám pocit snad omdlím :O trpím tolik let na akné, ucpané póry, fleky na obličeji, pleť mám extrémně citlivou a ze všeho se osypu. A teď? Přísahám, že po JEDINÉM TÝDNU nemám na obličeji ani flíček, ani pupínek, žádnou černou tečku, žádné ucpané póry...a ani jsem se neosypala :) Oční krém to byl první, co jsem kdy zkusila (25 let) a mám teď oční okolí jak miminko, fakt po jediném týdnu, neuvěřitelné.. Takže hned objednávám, teda postupně, je to přeci jen celkem pálka :( Ale jako první chci koktejl a denní a noční krém :) další měsíc pořídím ten peeling a oční krém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda Anet(átore) :D musím říct že úplně souhlasím s tím, jak je Kivvi super :3 Přece jen u pleťového koktejlu jsem poznala ten úžasný hojivý účinek po jediném použití.. Třeba noční krém používat nemusím a oční krém jsem poprvé zkoušela taky od nich, takže nemám s čím porovnat.. Takže u mě jasně vítězí na prvním místě koktejl. Navíc s tou super cenou není nad čím přemýšlet. Ale časem možná taky rozšířím marmeládu a koktejl ještě o něco dalšího.. :)

      Vymazat
  7. já už ho mám taky v plném balení :) je fakt super, ale používám ho jako tonikum, odličuju se pořád micelárkou. a fakt krásně hojí, i jizvičky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naty, to hojení je vážně super, a když hojí i jizvičky to je opravdu něco. :) Ale já ho používám právě když s sebou třeba nechci někam tahat odličovač, čistící krém a ještě tonikum - takže jím i ten odličovač úplně nahrazuju a jediné co vždycky změním je to, že nepoužívám voděodolnou řasenku. Jinak odličuje super a neměla jsem nikdy potřebu používat něco navíc. :)
      A dokonce mi na rozdíl od micelárek nedráždí při odličování tak oči (na to jsem u micelárek háklivá, takže naopak jimi oči nikdy neodličuju).

      Vymazat
  8. Rádá jsem ho používala, ale měla jsem jenom vzoreček :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo tak to je škoda.. To já budu dokupovat pravidelně, protože je u mě úplně na špici v péči o obličej. Vždycky když jsem někam jela a nebrala jsem si všechnu svou oblíbenou kosmetiku na péči o pleť, tak mě čekala pohroma.. A teď mi stačí jen tahle jedna lahvička a je to lepší než kdy předtím. :)

      Vymazat
  9. To ti příjde drahé? Za tak super věc je to levné! Musím ho mít!

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nn, právě že levné Tess :) Psala jsem jen, že Kivvi je celkově dražší kosmetika, ale tenhle nejúžasnější kousek je naštěstí celkem levný.. Navíc vzhledem k účinku bych zaplatila i víc :3

      Vymazat
    2. třeba mě dáš možnost vyzkoušet =P

      Vymazat
    3. Je to dost tekuté, tak nevím jestli se podaří to bez vytečení převézt :D Stejně tak bych Ti dala vyzkoušet tonikum od Hauschky, ale nevím jestli se mi to podaří dobře zabalit, uvidíme..:P

      Vymazat
    4. kup si ty pixle od ikeii fakt vypadají bytelně! jdu ti sepsat moje věci, které ti můžu poslat =)

      Vymazat
    5. Ok, budu se těšit. :) A do Ikei stejně budu muset jet koupit nějaké světla, takže po těch lahvičkách se kouknu :)

      Vymazat
  10. Zrovna dneska jsem je očuchávala na veletrhu a ted lituji že jsem si ho nekoupila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, já bych do něj šla asi už jen kvůli té vůni a složení :3 Ty účinky mě pak samotnou strašně mile překvapily - ani bych nevěřila že to může tak hezky hojit a zamezit otravnému akné.. No a teď už mě koktejl dostal natolik, že budu kupovat i nadále, snad tuhle variantu budou vyrábět aspoň ještě tak 50 let :D

      Vymazat
  11. Tolik chvály od tebe i komentujících... měla bych si už začít sepisovat nějaký wish-list kosmetiky, sakriš :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ely, tak tohle doporučuju dát na první místo (hlavně jestli máš akné nebo jinak "rozdrbanou" pleť) :)

      Vymazat
  12. Prírodnú kozmetiku milujem, ale keď je aj voňavá, to ju mám ešte radšej :D Od Kivvi som ale ešte nič neskúšala. Asi pozháňam pre začiatok aspoň vzorky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, to doporučuju všemi deseti! :) Pokud budeš mít možnost, vyzkoušej toho co nejvíc. Ale z vlastní zkušenosti je podle mě jednička koktejl a hned v těsném závěsu za ním tělová marmeláda :)
      No a pak si všichni strašně chválí jejich oční krém, ale ty já zatím nepoužívám.. :P

      Vymazat
    2. Tak dúfam, že zoženiem, ďakujem za odporúčania :) Ja som nedávno začala používať aj očný krém, i keď stále na ňho zabúdam, musím si na jeho používanie zvyknúť :D Tak omrknem aj ten od Kivvi :)

      Vymazat
    3. Taky nevím jestli bych si zvykla.. :D Musela bych si ho dát hned k péči o pleť, kterou používám každé ráno i večer :)

      Vymazat
  13. Ze ti to neni blby!podle toho popisu si to budu muset koupit!jen je vune hodne intenzivni?nemam to rada..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, nj, stydím se :D Vůně je taková sladká, ale jemná a moc příjemná - opravdu mi to nejvíce připomíná coca-colu, takže míru intenzity posuď nejlépe podle ní. :) Nic podobného těžkému parfému ani jinak protivné vůni.

      Vymazat
  14. Já se vzdala většiny kosmetických sajrajtů ve prospěch přírodních olejíčků, ale tohle zní zatraceně dobře. Hlavně hojivé účinky! (sice se mi celkem osvědčil bio jablečný ocet, ale ten přeci jen na první pohled tak sympaticky nevypadá) Ukládám si výrobek do své gůgl kapsičky a děkuji za podnětnou recenzi! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hitomi, přírodní olejíčky jsou super, to se musí nechat.. I s touhle věcičkou je nejlepší nějakou tu hydrataci používat a olejíčky jsou taky moje slabost. :)
      A jablečný ocet jsem ještě nezkoušela, děkuji za tip! Když nebudu zrovna potřebovat odlíčení, čištění a ještě tonizaci, zkusím co dokáže.. Akorát nevím jestli překousnu octový smrádek. :D

      Vymazat
  15. Ahojky :) tento koktejl mě také zaujal, časem do něj určitě půjdu...ale nejvíc mě ted láká marmeládka MUMMY TUMMY :-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jů, o té jsem taky dost slyšela. :) Dokonce i o tom, že si ji často pořizují zákaznice jen pro její vůni atd (a nejen pro efekt spojený s těhotenstvím - proti striím). Já jsem si ale přece jen vybrala vůni Sladký pomeranč a jsem taky strašně moc spokojená :3

      http://www.fashionpicnicblog.blogspot.cz/2014/02/telova-marmelada-kivvi.html

      Vymazat
  16. Milá Nicca, tú lásku k tomuto koktejlu z tvojho článku úplne cítiť!:-)
    Niekoľko voňavých Kivvi vzoriek sa vyhrieva aj na mojom stole (šetrím si ich;-), a práve tento koktejl (aj očný krém) ma láka asi najviac zo všetkého... no a ešte po takejto recenzii... brúsim si na koktejl zuby o to viac!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dandelijon, moc děkujii za milý komentář a za návštěvu. :3
      Koktejl se mi opravdu zalíbil ze všeho nejvíce, dokonce u mě předběhl i oční krém a marmeládu, které jsou taky úžasné. :) Je to jedna z mála kosmetických věciček, u které zůstanu asi už napořád ♥

      Vymazat
  17. Ještě jsem se chtěla zeptat - používáš tenhle koktejl zároveň s kosmetikou Dr. Hauschka? Používáš po koktejlu to hauschkovské tonikum? A neměla jsi ten čistící krém Hauschka? Jestli jo, nahradila jsi jej koktejlem? Já totiž plánuju nákup vzorků Dr. Hauschka a už jsem si i napsala o Kivvi, tak nevím, jestli to kombinovat, nebo radši ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brunwen, ono to je zbytečné kombinovat - když používám tenhle koktejl, tak nemusím ani předem čistit ani poté použít tonikum. Obojí to zvládá skvěle. Takže maximálně po ranním koktejlu použiju olejíček nebo krém jako hydrataci, toť vše.
      Ale sama to mám momentálně tak, že doma používám Hauschku (čistící krém, tonikum a regulační olej - o těch bude snad brzo i další recenze) a snad všude jinde beru Kivvi koktejl - hlavně i proto, že mi nahradí i odličovač (jinak používám Saloos) a tak je to prostě nejjednodušší.

      A ještě k tomu kombinování - u Dr. Hauschka jde nejlépe vidět účinek když používáš nějakou dobu (např. týden v kuse) jen jejich přípravky - pleť Ti to tak nějak uvede do rovnováhy - ta moje se po chvíli přestala mastit a naopak suchá by se měla přestat vysušovat. Naopak u Kivvi jsem viděla výsledek hned - hlavně ten hojivý.

      Vymazat
    2. Díky za informace, jsem zvědavá, jak to dopadne u mě. :D

      Vymazat
  18. Po tejto recenzii mám chuť kúpiť si ich rovno 10, heh. Kika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, Kiko věřím že časem jich koupím postupně i více než 10, takže se vůůbec nedivím :D

      Vymazat
  19. Osobně nemám moc ráda takové ty univerzální věci co mají dělat strašně moc věcí a všechno umí. Ale tenhle koktejl mě totálně dostal a už na něj šetřím. :-) Skvělá obsáhlá recenze s krásnými fotkami. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi, děkujii a úplně souhlasím. Nejhorší zlo jsou šampony s kondicionéry 2v1. :D A micelárky mi taky nikdy nesedly ve všem - hlavně štípaly v očích a s mou problematickou pletí si taky nikdy dokonale neporadily. Ale tohle je opravdu síla, nevěřila bych že něco takového jde vůbec vyrobit. :)

      Vymazat