sobota 21. června 2014

BonBon oční stíny od Dermacol

No koukněte na to.. Není to nádherné, roztomilé, a nechtěly byste mít doma celou sbírku jen proto, abyste si je mohly vystavit a kochat se pohledem na ně? :3


..Ale teď už vážně, tyhle zapečené oční stíny BonBon nemají největší výhodu jen v tom jak vypadají, ale hlavně taky v poměru cena/výkon.

Koupíte je totiž v jejich 6g balení za 79Kč, můžete si vybrat z celkem 9 jemně třpytivých odstínů a pak už se jen těšit z jejich povedených vlastností.



ODSTÍNY, které jsem dostala k testování od Dermacol jsou č. 2, 6 a 8 a překvapivě nemají všechny srovnatelnou KVALITU!


Odstíny č. 6 a 8 jsou krásně výrazné, ať už je nanášíte nasucho nebo namokro (na vlhkou bázi nebo s vodou) a konečně zlomily mou nedůvěru v zapečené stíny. :)

O INTENZITU se nemusíte krkolomně snažit, jde to s nimi naopak velmi lehce ve srovnání s jinými zapečenými stíny (např. mnou neoblíbené MUA). Navíc se ani příliš nesypou (ikdyž tady záleží čím je nabíráte) a nepráší. Nejlepší je ale samozřejmě je používat na podkladovou bázi pod oční stíny nebo s vlhkým štětečkem či pokožkou, kdy se chytí do pokožky úplně dokonale (viz fotky).

Při použití nasucho a bez báze je intenzita nesrovnatelně nižší, takže tyhle jinak výrazné stíny můžete použít i na jemné denní líčení. Jednoduše intenzita je jen na vás..

VÝDRŽ je bezproblémová, stíny neblednou a při použití podkladové báze se neslévají, nesypou ani jinak neznehodnocují (bez báze se již nelíčím, takže nevím jaká by byla výdrž.. ale i bez ní se stíny hezky uchytí do pleti a nezůstává "prach" na povrchu - zkoušeno na ruce..).


Tak a teď k onomu méně povedenému stínu č. 2 - na fotkách jsem se snažila o vysokou intenzitu při nanášení prsty na vlhký podklad, ale ani tak jsem z toho jediného stínu nic viditelného nevytvořila.. Mohl by se hodit maximálně na jemné rozjasnění a otřpytkování, ale i tak najdete daleko lepší.


Nakonec tuhle roztomilou novinku můžu jedině doporučit, ale dávejte si pozor jaký odstín si vyberete - některé jsou dokonale pigmentované, jiné mají zase pigmentaci téměř nulovou.

Tak jak se vám nové BonBonkové stíny líbí? :)

34 komentářů:

  1. Já se přiznám, že se mi líbí jen ty modré, i když takovou modrou nenosím. Hnědé a jiné přirozené odstíny mě dokážou zaujmout už jen v nějaké pěkné paletce. :D

    OdpovědětVymazat
  2. No tak teďka jsi mě celkem navnadila na tu hnědou, půjdu se po ní podívat! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se také líbí ty modré, i když modrou nenosím moc často. Ale co jsem koukala na e-shop, tak fialové či růžové jsou nádherný :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase fialovou nenosím vůbec. :D Ale u té růžové bych se asi trošku bála, že bude podobně "pigmentovaná" jako ta má v odstínu 02.. :(

      Vymazat
  4. Moc krásné stíny a ta modrá je sice výrazná, ale za to taková jedinečná :)
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, modrá mi trošku připomíná tyrkysové Color Tattoo stíny, je vážně hezká. :)

      Vymazat
  5. jééé škoda, ten bílý jsem právě chtěla =/

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně bílý je ještě odstín č.1, ale kdo ví jakou pigmentaci bude mít ten.. Protože být stejný jak ta dvojka, tak by mě to zamrzelo..

      Vymazat
  6. Ten hnedý sa mi páči, len mám podobných asi 5...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, mám už podobný problém když vlastním 3 paletky stínů :D

      Vymazat
  7. Teda, obaly vypadají moc roztomile :). Ta pigmentace u tmavších stínů je parádní. Díky moc za recenzi, asi si pro nějáký zajdu do drogerky :).

    OdpovědětVymazat
  8. Taky dva mám a jsou parádní, moc se mi líbí barvičky i výdrž :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, výdrž je super, to jsem koukala že oproti MUA zapečeným stínům jsou stokrát lepší. :)

      Vymazat
  9. celkom pekné ... mne sa asi najviac páči ten jemný odtien... ale ako píšeš ten asi nieje naj ... no neva :D

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, to je strašná škoda, s tím se podle mě už nic nedá dělat, zkoušela jsem z něj dostat co se dá.. no a ono se to nedá. :D

      Vymazat
  10. Ten modrý vypadá moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, krásná barvička i intenzita.. a vlastnosti jsou taky super, takže není co řešit. :)

      Vymazat
  11. Mě došla zrovna tělová,ale ta mě až tak nepřesvědčila podle odstínu na ruce :/ Já mám zapečené stíny docela ráda, měla jsem kliku na tělové od Mua,které byly good, jinak taky MUA nemusím, kvalita to moc není, nebo spíš kus od kusu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No pokud bych MUA zapečené co jsem měla (trio hnědých stínů) srovnávala s tímhle tělovým, tak byly lepší.. ale pokud to srovnám s ostatními odstíny těchto Dermacol stínů co mám, tak MUA je hooodně daleko za nimi, to se srovnat nedá. Jejich hnědý měl tak polovinu intenzity a ještě jsem se s tím strašně patlala aby to vůbec šlo. :( Tak mě napadá, že jsem na ně asi nějak zapomněla udělat recenzi.. :D Ale nafocené je mám, takže to snad brzy napravím. :)

      Vymazat
  12. Určitě se po nějakém odstínu musím kouknout!:)´Vypadají skvěle!:)

    OdpovědětVymazat
  13. škoda, ta 2 by se mi líbila nejvíc, nosím jen takové stíny, ale ta pigmentace teda nic moc :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, Naty to je opravdu velká škoda.. Kdyby byla stejně pigmentovaná jako ty ostatní, tak je to poklad..

      Vymazat
  14. vyzerajú ozaj ako nejaké bonbóniky:), krásne farbičky, s ktorými sa dajú spraviť pekné kombinácie, ja nejak zapečené tiene nevyhľadávam a momentálne som tak skonštatovala, že už mám tieňov aj celkom dosť:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, já zapečené taky nevyhledávám (měla jsem s nimi dříve jen špatné zkušenosti), ale tyhle se mi líbí. :) Ale dostatek stínů už mám asi taky :D

      Vymazat
  15. Jsou vážně roztomilé! Škoda toho odstínu č.2, byl by krásný s lepší pigmentací. Ty dva další ovšem vypadají úžasně i po nanesení. Tak si ještě pořiď zbývající a budou i krásnou ozdobou, taky bych si je hned vystavila!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, ozdoba je to krásná, ale opravdu už nevím co bych s nimi dělala. :D 3 paletky stínů mi celkem zatím stačí :P

      Vymazat
  16. tyhle se mi vždycky líbily =) jenže já stíny skoro nepoužívám

    OdpovědětVymazat
  17. Já mám fialový a tmavě modrý, ale ty světlounký, ty jsou teda parádní! NA léto ideál ;)

    OdpovědětVymazat