úterý 17. června 2014

Lahůdky od Dr. Hauschka: Tónovací krém a Revital maska

Konečně přišla řada i na recenzi těchto 2 vzorečků a myslím, že si stejně jako ostatní věcičky od Dr. Hauschka zaslouží, abyste na ně mrkly pěkně zblízka. :)

O téhle značce jsem Vám toho už psala opravdu hodně, takže myslím že ji všichni dobře znáte.. Ale pro jistotu jen v rychlosti pár informací: Biokosmetika Dr. Hauschka obsahuje jen ty nejkvalitnější přírodní ingredience, pyšní se certifikáty kontrolované přírodní kosmetiky (značkou BDIH a NaTrue), má příjemné vůně a co je úplně nejlepší - opravdu skvěle funguje!

Sama už jsem toho od nich vyzkoušela hodně, vše se mi neskutečně moc líbilo a některé produkty už v mé kosmetické sbírce mají stálé a nenahraditelné místo (nj, jde o mnou neustále vychvalovaný čistící krém a tonikum). Kromě těchto mých miláčků jsem vyzkoušela taky trošku z jejich dekorativní kosmetiky, péči o tělo (tělová mléka, oleje, krém na ruce) a kupu dalších věciček k péči o obličej, jako je např. regulační pleťový olej, čistící jílová maska, meduňkový krém, čistící mléko a navíc stále používám jejich štětce na oční stíny. Pokud si chcete připomenout všechny tyhle recenze, koukněte se na štítek Dr. Hauschka. :)



Ale teď už k dnešní recenzi Revital masky a Tónovacího krému. :)

Tónovací krém je šikovná věcička, kterou můžete nahradit své BB krémy a své pleti tak uděláte jedině dobře. OBSAHUJE totiž různé oleje, vosky a rostlinné extrakty a pokožku tak dokonale vyživuje. Podle popisu je vhodný spíše pro normální nebo suchou pleť (právě kvůli obsahu olejů), ale sama si jej i s mou problematickou mastnější pletí taky občas ráda dopřeju. Mám po něm nádherně vyživenou, heboučkou a "promaštěnou" pleť (naštěstí ale ne na povrchu pleti, ale pouze uvnitř).

.. Jo a abych nezapomněla, krém má nádhernou VŮNI (podobné vůně jsou pro Hauschku typické, ale jinak je těžko je k něčemu přirovnat).


EFEKT: Tónovací krém se sice opravdu nevyrovná make-upu, protože snad vůbec nekryje, ale zato dodá pleti krásnou barvičku a zdravý a rozjasněný vzhled. Takže doporučuju všem, kteří chtějí pleť jen lehce sjednotit, rozjasnit a zároveň tónovat, aby vypadala příjemně opáleně.

INTENZITA ODSTÍNU se dá změnit tím, kolik krému nanesete. Ale hlavním plusem v tomhle ohledu je přizpůsobení se tónu vaší pleti - zkoušela jsem krém již v zimě (viz fotky) a při rozetření jej tak můžete nanést i na světlou pleť. Na opálené pleti pak krém působí spíše rozjasňujícím efektem, ale při větší vrstvě se dá docílit i opálenějšího vzhledu.
Samotný krém má tmavě hnědou barvu, a tak záleží jen na tom, jaké množství nanesete.


CENA 30ml krému je 588Kč.

SLOŽENÍ: voda, mandlový olej, arašídový olej, avokádový olej, extrakt Kdoule Obecné, květinová voda Růže Damašské, Glycerin, Úročník Bolhoj, olej z meruňkových jadérek, Sorbitol, bílý včelí vosk, Ester triglycerolu s poly-oktadekanovou kyselinou (Polyglyceryl-3 Polyricinoleate), extrakt Třezalky Tečkované, rostlinný olej, vosk z Damašské Růže, Candellina vosk, Olej z pšeničných klíčků, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, Kumarín, Citral, Benzyl-benzoát, Chlorid sodný, Stearát zinečnatý, Lanolin, Sacharosadistearát, Glyceryl kaprát, Oxid křemičitý, Oxidy železa, Oxid titaničitý

Revital maska se taky může zdát že je jen pro suchou nebo zralou pleť, ale naštěstí takovou nárazovou péči si s ní můžou dopřát i majitelky mastnější pleti. Přece jen i mastná a problematická pleť potřebuje výživu, a tak mi tahle maska sedí ve vzorečku skvěle. :)


POUŽITÍ masky je příjemné a jednoduché - namazat vydatně na obličej, krk a dekolt, nechat 25 minut působit a hýčkat vaši pokožku a nakonec zbytky masky opláchnout teplým a vlhkým ručníkem. Doporučené používání je 1-2x týdně.

EFEKTEM je vyživená a zklidněná pleť, díky smývání zbytků ale nezůstává po použití mastná.
Podle popisu by měla maska taky zjemňovat jizvičky po akné, oživit bledou pleť, posilovat ji po nemoci a zklidňovat alergické reakce pokožky.


CENA 30ml masky je 698Kč.

SLOŽENÍ: voda, Kdouloň Podlouhlá, alkohol, glycerín, Úročník Bolhoj, Olej z meruňkových jadérek, jojobový olej, Brutnák Lékařský, mastné alkoholy, arašídový olej, Heřmánek Pravý, Bentonit, Olej z pšeničných klíčků, karotka, Propolis, éterické oleje, Limonene, Geraniol, Linalool, Citronellol, Citral, Lecitin, Xantanová pryskyřice, Chlorofyl

Tak jak se vám tyhle produkty líbí? A máte s něčím z těchto vzorečků taky zkušenost nebo dokonce vlastníte plné balení? :)

Přeji krásný a pohodový den,
Nicca

14 komentářů:

  1. Já mám teď jednu masku, zelenou, takže dělám doma vodníka :D

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha, zelenou jsem ještě neměla, mám co dohánět a nový tip na děšení rodiny. :D

      Vymazat
  2. Tuhle revial masku ve vzorečku mám taky, a je fajn. Vyživuje hezky. Jen já mám raději masky, které straší celou domácnost a musí se smývat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já sice taky, ale jen ty čistící a odmašťující.. Naopak vyživující jsou prostě nejlepší ty krémové (zatím si sice pamatuju jen od Hauschky a Natura Siberica, ale obojí byly super). :)

      Vymazat
  3. já k nim budu muset někdy zajít, pracuju asi dvě minuty od jejich pražského krámku a nikdy jsem tam nebyla! zkoušela jsem jen to odličovací mléko z LB a to je super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teeeda, když to máš tak blízko, tak to je opravdu škoda.. :P Já u nich pořád okukuju alespoň stránky a hlavně Facebook. A mít tady jejich obchůdek, tak jsem asi pořád bez peněz. :D

      Vymazat
  4. ta maska nevypadá špatně....ten "makeup" by byl u mě k ničemu =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No s make-upem se to opravdu srovnávat nedá.. Krém je už podle názvu jen tónovací, ale pleť dělá nádhernou. :) Teda samozřejmě pokud nepotřebuješ krytí větších nedokonalostí, s tím si určitě neporadí. :P

      Vymazat
  5. Maska sa mi páči, ken ten tonovací krém by bol premna moc tmavý aj po hodinovom rozotieraní :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Naštěstí on tak jen vypadá, ale dá se použít i pro světlou pleť.. A pokud jsi úplně bílá, vypadá dobře alespoň na tvářích, kde působí prostě úžasným opáleným dojmem. :)

      Vymazat
  6. Tónovací krém asi nebude pre mňa, ale maska vyzerá dobre, najmä na zimu by sa mi zišla :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tonovací krém môže byť fajn na leto :)
    Pozývam ťa ku mne na blog na GA o balíček plný kozmetiky:)
    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/2014/06/giveaway.html

    OdpovědětVymazat