neděle 15. června 2014

Má výhra v giveaway u Brunwen

Už více než před měsícem jsem vyhrála další giveaway! A ano, musím uznat že mám obrovské štěstí, protože se mi navíc podařilo vyhrát balíček, který se mi líbil ze všech 3 výher nejvíce. :3

Giveaway probíhala na blogu u Brunwen a účastníkem byl každý, kdo komentoval tehdejší články. Já k ní chodím a komentuju ráda, protože píše hlavně kosmetické recenze, a to stylem, který je mi dost blízký.. Takže na jednu stranu do giveaway snad ani nešlo se nezapojit, ale na druhou stranu bych se zapojila i kdyby byly podmínky klasické, protože ty výhry stály za to. Mě hlavně zaujaly stříbrné stíny Artdeco, ale i ostatní věcičky byly super.

Tak a nakonec jsem opravdu vyhrála, a dokonce balíček se stíny Artdeco! A k tomu když mi balíček přišel, zjistila jsem, že Brunwen mi přibalila navíc nějaké zajímavé vzorky a bublinkovou Milka čokoládu. No v tu chvíli jsem měla chuť jí radostí skočit kolem krku, ale místo toho jsem jen sežrala celou čokoládu na posezení a chrochtala si blahem.. :3


Jo a málem bych zapomněla - výherkyně si mohly vybrat nějakou z jejích Ladybox krabiček, ve kterých výhra přišla.. A protože ta růžová co jsem si vybrala vypadá tak nádherně, už ji mám na skříňce a v ní schovaný můj kosmetický nepořádek, který by se jinak někde povaloval.. :)


Pokud si chcete počíst co mi v balíčku přišlo, nějaké minirecenze a první dojmy z jednotlivých věciček, mrkněte na celý článek. :)


Věcičkou č. 1 jsou pro mě jednoznačně stříbrné Artdeco stíny. Já prostě Artdeco zbožňuju a jejich dekorativka co jsem zatím zkoušela nemá chybu. A to se vztahuje i k těmto stínům..
Brzy na ně sepíšu i recenzi, ale už teď je jasné, že je budu vychvalovat až do nebes. :3





Další věcí v balíčku, na kterou jsem se strašně moc těšila je gelová rtěnka Catrice (Ultimate Shine Gel Colour 060 - Don´t Pink And Drive). Ta mě ale neskutečně překvapila.. ani bych ji totiž nenazvala rtěnkou, ale jen hoodně luxusním balzámkem na rty. 
Sytě růžová "rtěnka" totiž má na rtech daleko jemnější barvičku a hlavně opravdu skvěle hydratuje, že se vedle ní kdejaký balzám může jít zahrabat. Takže jí používám doma místo balzámu na rty. :)




Třetí věc z výhry jsou krémové oční stíny Lambre v perleťovém odstínu (č. 6). Tyhle stíny už jedny mám a až teď mi došlo, že jsem zapomněla sepsat jejich recenzi. :D Jsou příjemné a hlavně hezky rozjasňující, protože barvička je opravdu světlá. Takže vypadají hezky, akorát se rády slévají.



Zpevňující lak Jordana je další věc, kterou určitě využiju.. Už jsem jej zkoušela a jsem s ním úplně spokojená. Dávala jsem si jej jako podkladový nebo i vrchní lak. Akorát nedávno jsem jej věnovala mamince, která potřebovala něco na zpevnění po sundání umělých gelových "nehtů" (nebo přesněji asi toho gelu co se dává na nehty). :)



No a ještě jedna věcička, ke které jsem se zatím neodhodlala - peeling proti celulitidě Eveline.


Nakonec jsem dostala čokoládu a několik zajímavých vzorků.. Hlavně mě potěšil BB krém Missha a krém od Skinfood, na které se brzy vrhnu.. A Weleda s Niveou taky nezůstanou nedotčené. :)


Jak se Vám věcičky líbí? A chtěli byste některé z nich vidět v podrobnější recenzi? 

Brunwen ještě jednou moooc děkuji za výhru i věcičky navíc a všem vám přeji hezký den,
Nicca

18 komentářů:

  1. Ta rtěnka vypadá opravdu moc dobře! Skvělá výhra :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, nakonec jsem ještě ráda že je to spíše takový balzámek, ten se mi opravdu hodí. :)

      Vymazat
  2. Gratuluji k výhře :) Určitě někdy udělej recenzi, taky budu recenzovat vecičky z výhry. Je super žes dostala přesně ten balíček, který jsi chtěla. Mám ráda balzámové rtěnky, jsou skvělé na každodenní nošení právě díky té hydrataci, a taky dodají rtům i barvičku, takže jsem zvědavá na recenze :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Caroline úplně souhlasím, ta gelová rtěnka je božská a využiju ji daleko více, než kdybych dostala klasickou rtěnku v téhle barvě. :)

      Vymazat
  3. Jé, díky moc za krásná slova. :-) Jsem ráda, že se ti výhra líbí. Mě osobně by zajímalo, jak ti sedne to BB od Misshy, já sama jsem se k němu ještě nedostala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zatím taky ne.. :P Ale budu ho muset brzy vyzkoušet, taky mě moc zajímá. :)

      Vymazat
  4. Gratuluju k výhře :) Jsem zvědavá jak se ti věci budou líbit :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to gratulujem, mne sa teraz podarilo vyhrať u Dandelijon, tak sa už neviem dočkať výhry :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teeda, koukla jsem cos vyhrála a vypadá to moc lákavě! :) Gratuluju a budu se taky těšit na recenze. :)

      Vymazat
  6. Moc hezke ceny, stejne jako tobe se mi nejvice libi stiny:) ale i balzam vypada lakave :),

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, ty stíny jsou prostě nepřekonatelné.. :3 Ale je pravda, že tu balzámovou rtěnku používám daleko častěji, skoro denně. :)

      Vymazat
  7. Moc pěkný balíček, jen co je pravda. Trošku závidím rtěnku, nějak se mi ji pořád nedaří nikde sehnat. Catrice je jak nějaká podpultovka :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě teda až doteď ani nenapadlo ji shánět.. Ale teď když ji mám, asi jsem se do ní zamilovala. :3

      Vymazat
  8. takové krásné dárečky :) a budu muset omrknout tu rtěnku, resp. balzámek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, z balíčku mám neskutečnou radost a gelová rtěnka je podle mě super věcička, o které jsem doteď vůbec nevěděla. :)

      Vymazat
  9. Moc pěkné, zajímala by mě recenze ohledně těch stínů a rtěnky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, recenze určitě plánuju přidat, jsou to zajímavé věcičky. :)

      Vymazat