pátek 6. června 2014

Můj další sprchový olej, ale opět Saloos :)

Ano, ano.. opět další věcička od mého oblíbeného Saloosu. Tenhle olej už tady navíc jednou byl - v grepové vůni (článek Sprchový olej Saloos).. no ale byl tak skvělý, že jsem musela vyzkoušet jeho další verzi. A tak je tady můj nový oblíbenec s vůní granátového jablka. :)


Hned na začátek ještě jednou musím vyzdvihnout, že nejde o sprchový gel, ale opravdu o SPRCHOVÝ OLEJ! :P Takže olej při mytí nepění, ale olejuje. A to opravdu dokonale. Nemusíte se bát, že byste nebyly dostatečně umyté, protože olej při smíchání s vodou vytvoří jakousi mléčnou čistící emulzi, ale zároveň i po spláchnutí zanechá pokožku jako čerstvě namazanou a voňavou.



VŮNĚ granátového jablka mě upřímně hodně překvapila.. Granátové jablko totiž ne vždy snesu (některé značky to prostě neumí tak podat), ale u Saloosu se jim povedlo. Vůně je hodně relaxační, jakoby bylinná. Takže pokud potřebujete relax a pocit jako v luxusním masážním salonu, tohle je podle mě to pravé.


Kromě téhle božské relaxace a naolejování celého těla rovnou při sprše má sprchový olej i další plusy..
Běžně používané sprchové přípravky, které jsou založeny na tenzidech (sprchové gely, mýdla apod.), narušují přirozený ochranný film pokožky. Způsobují tak podráždění, vysušování a odmašťování.
Naopak sprchové oleje smývají nečistoty bez narušení této přirozené ochranné vrstvy pokožky, podporují její regeneraci a hydrataci. 


SLOŽENÍ: Sprchové oleje Saloos jsou kombinací bio slunečnicového oleje, bio sezamového oleje a přírodních esenciálních olejů, které jsou vhodné pro všechny typy pokožky a nevyvolávají alergické reakce.

Složení: bio slunečnicový olej, bio sezamový olej, olej z granátového jablka, esenciální oleje růžové dřevo, ylang ylang, červený pomeranč,  PEG-40 sorbitan peroleate, laureth-4, vitamíny A, E, F

PS: Pokud se chcete podívat na kompletní nabídku zn. Saloos, jejich oficiální stránky najdete tady: Saloos.cz, seznam e-shopů zde: Spřátelené e-shopy. Produkty Saloos ale koupíte všude možně.. Například v DM drogerii, nebo v obchůdcích s přírodní aj. kosmetikou různých značek. :)

Přeji krásný, prosluněný a bezstarostný víkend, :)
Nicca

33 komentářů:

  1. mám ho ve verzi koupelového oleje a ta vůně je prostě nádherná :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, ta vůně mě až překvapila, opravdu je krásná. A v koupeli musí být božská. :)

      Vymazat
  2. Kde je kupuješ? :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většinou Saloos kupuju v Ostravě, v obchůdku hned u náměstí.. ale občas i v drogerii DM :)

      Vymazat
  3. Potřebuji další kousek, nutně! Minulé léto jsem měla tuším pomeranč (nebo grep?) a letos potřebuju další :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli to byl Grep, tak ten jsem měla taky a byl skvělý a krásně osvěžující. V téhle vůni jde možná cítit něco podobného, ale ne tak citrusového.. spíše jde o hodně relaxační vůni, která je ale taky božská. :)

      Vymazat
  4. Tak sprchový olej jsem ještě neměla, zase jsem 100 let za opicema... :D až budu někdy v DM, tak na to mrknu, ale nedokážu si to pořádně představit, jsem už totiž tak zvyklá na sprchové gely a krémy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je to podobné pleťovým čistícím emulzím, které jsou jakoby olejové a při smíchání s vodou zmléční.. Ale myslím, že z oleje budeš stejně jako já jen nadšená. :)

      Vymazat
  5. Pokud dám ve čtvrtek státnice, jdu si pro něj O:)

    OdpovědětVymazat
  6. já byla do saloosu také zamilovaná až po uši, ale zjistila jsem, že do pár výrobků dávají PEGy (ropné deriváty) což je mimo jiné i ty sprchové oleje, což je škoda, ptž je mám ráda, do čistých olejů (olivový, brutnákový apod to nedávají, ale u ostatních výrobků to tam je..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, o tom vím a je to celkem škoda.. :( Některé výrobky totiž nemají certifikát cpk ani cpk bio, takže podobné složky v nich jde najít.

      Vymazat
  7. Mám doma mojito a božsky voní, stejně jako peeling. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, ten jsem viděla ve verzi sprchového oleje teprve nedávno.. Ale chtěla bych ho taky, ta vůně je božská. :)

      Vymazat
  8. Tuhle značku mám ráda, mám od ní spoustu věcí, sprchový olej ještě ne, ale hodně jsi mě článkem navnadila, tak se po něm porozhlédnu, protože po sprchování mám vždycky hodně suchou kůži, tohle by mohlo být řešení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tohle je opravdu super řešení. :) Naprosto nejlepší ještě spolu s olejovým peelingem taky od Saloosu. Ten má akorát výhodu, že nemůže protékat mezi prsty. :D

      Vymazat
  9. Saloos je úžasný a hlavně ty vůně ♥♥

    OdpovědětVymazat
  10. Saloos sprchové oleje sú výborné. Ja som pred pár dňami skúsila použiť sprchový olej pri holení nôh a taktiež úplne super! Nožky ostali krásne hladučké, vyživené, príjemné sa holili, žiadne podráždenie...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elo na to je taky mooc ráda používám. :) Je pravda že u holení je to úplný poklad.

      Vymazat
  11. Wow, tak to asi zkusím, už mám jeden masážní olej od Saloos a je výborný! Sprchové oleje jsem taky viděla, ale netušila jsem, jak to asi bude fungovat a teď si ho asi zajdu koupit, když po něm kůže zůstane jakoby namazaná. Díky za článek, jinak bych o tom nevěděla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Christine jsem ráda že se líbí. :) A s jejich masážními oleji jsem začínala a když jsem zjistila jak jsou úžasné, už jsem odzkoušela snad celý jejich sortiment. :D A zrovna sprchový olej spolu s olejovým peelingem do sprchy jsou opravdové poklady na hydrataci přímo ve sprše, takže doporučuju všema deseti :)

      Vymazat
  12. ja ešte nemám žiaden sprchový olej a ani som o takom niečo nepočula. Musím to oskúšať

    pls follow me:
    http://anahjalliyah.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky o něm nevím moc dlouho a tipuju že ho hodně lidí v regálu mine.. ale je to škoda, protože jde opravdu o super věcičku. :)

      Vymazat
  13. Od Saloosu mám kokosák a je skvělej. Tenhle sprchový olej vypadá fakt dobře. Určitě se na jejich nabídku podívám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, čistý kokosák byl asi můj úplně první Saloos produkt a doteď ho taky mám ve sbírce.. Ikdyž ta už se rozrostla natolik, že je to doma asi má nejobjemnější značka. Pokud vyzkoušíš další věcičky, určitě budeš taky spokojená. :)

      Vymazat
  14. Vidím, že u teba ten Saloos fičí :D Sprchový olej som skúšala len raz (tuším ale, že bol od Original Atok) a bol ok, ale priznám sa, že stále ma to tiahne skôr k prírodným sprchovým gélom :)
    No ak ich niekde uvidím, pôjdem ich aspoň ovoňať a možno zmením názor (veru na taký grep by som sa možno aj nechala prehovoriť :) )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pokud Tě grep láká, na 100% si ho od Saloosu zamiluješ. Podle mě jsou jejich vůně božské. :)
      A zrovna grepový sprcháč mi používal i přítel a prohlásil, že když ho dopotřebujeme, klidně hned koupí nový. :D Je to opravdu luxusní olejovat se ve sprše. :3

      Vymazat
  15. Musím prověřit jejich nové vůně, vypadá skvěle a možná by vyřešil můj problém s tím, že v létě se mi nechce se mazat krémy, ale bez nich mám kůži obvykle dost vysušenou.

    OdpovědětVymazat