úterý 10. června 2014

Novinky Dermacol - bronzující a rozjasňující paletky

Tak tentokrát mám pro Vás díky spolupráci s Dermacol přichystané opravdu zajímavé recenze na hromadu novinek.. Půjde o řasenku 1000 Lashes Volume Build Up, voňavý třpytkový lesk na rty, oční stíny BonBon a hlavně o novou rozjasňující a bronzující kolekci (3 zkrášlující fluidy a 2 paletky). :3

Hned na začátek musím říct, že většina mě naprosto dostala a nové věcičky jsem si zamilovala, ale najdou se i některé, kterým budu určité věci vytýkat. Navíc mám vše detailně nafocené a odzkoušené, takže se nebojte, že by šlo o slepé vychvalování. :)


A začnu rovnou s dvojicí produktů, která mi při rozbalení udělala největší radost a kterou bych si sama ráda pořídila kdybych na ně narazila. Zrovna jsem totiž měla chuť si pořídit nějakou sadu na konturování a rozjasňování obličeje, což je úplný základ když se chcete hezky upravit, zakrýt nedokonalosti a dodat šmrnc..

Takže Vám chci představit nové paletky Dermacol, z nichž jednu jsem si obrovsky zamilovala a druhá mě naopak dost zklamala.


Mojí oblíbenkyní se tak po vyzkoušení stala Bronzující paletka, která naprosto přebila všechny mé dosavadní bronzery.. a naopak od Rozjasňující paletky jsem toho čekala daleko více.
Takže pokud jste zvědavé co obě paletky umí, mrkněte na zbytek článku i s fotkami. :)

To nejlepší si nechám na konec a tak je Rozjasňující paletka na řadě jako první.
Balení je celkem obří (9g) a cena kolem 250Kč.


Na první pohled mě tahle roztomilost naprosto dostala, no uznejte sami.. A právě díky tomu bych po paletce i sama v obchodě sáhla. Dalším plusem je božská VŮNĚ.. ani nevím k čemu to přirovnat, možná k jemné voňavce nebo voňavému krému. Každopádně po napudrování vám tahle nádherná vůně zpříjemní zbytek dne a určitě si jí všimne i okolí. Navíc nejde o nic podobného těžkým parfémům, a tak si myslím že se nenajde nikdo, komu by mohla vadit.


A co tahle voňavá roztomilost umí?

Bílý rozjasňovač, který je určen k projasnění např. pod obočí, do vnitřních koutků očí, na vrcholy lícních kostí, hřbet nosu a nad horní ret mě upřímně zklamal. Aby byl efekt viditelný, musíte jej nanášet nejlépe namokro (s vodou nebo na vlhký podklad) a to prsty nebo menším štětečkem (viz fotka níže - několik přetření prstem). Jinak je celkem neviditelný, a tak mi tisíckrát lépe pro rozjasnění poslouží světlý odstín tekutého make-upu nebo korektoru.

Růžový rozjasňovač je určen na celý obličej nebo klidně i tělo a vytvoří na pleti jemný lesk a hromadu třpytek. Jen škoda, že třpytky se mi na obličeji prostě vůbec nelíbí..

Takže doporučit ho můžu jen těm z vás, kterým se líbí jemný lesk a třpyt na pleti, dekoltu (nebo vlastně téměř kdekoliv na těle), spojený s dokonalou vůní. Naopak pokud chcete vkládat naděje do pigmentace bílého rozjasňovače, tak mrkněte jinde.


A teď se mrkneme na mou novou kosmetickou oblíbenkyni, kterou je Bronzující paletka.
Tahle dokonalost má opět 9g balení a cenu kolem 250Kč. Ale na rozdíl od první paletky je podle mě daleko šikovnější. :)


VŮNĚ je stejně dokonalá jako u první paletky, dokonce ještě trošku výraznější a krásnější (podle popisu jde o vůni bavlníkového květu).


 Ale efekt je oproti první paletce nesrovnatelně výraznější.. Jak už jsem psala v úvodu, paletka přebila všechny mé dřívější bronzery a některé z nich tak rovnou letěly do koše (hlavně bronzové perly už v životě nechci vidět).

Tmavě hnědý odstín je přesně můj vysněný pomocník ke konturování tváře (krásně zvládá optické zúžení obličeje, čelistí, nosu) a taky ho ráda používám jako tvářenku.

Zlatavě bronzový odstín vypadá skvěle, když se štětcem na pudr nanese na celý obličej, dekolt, nebo i tělo. Efekt naštěstí není třpytivý, ale bronzový - jako byste právě přijely z dovolené u moře. :)
Pudr jde krásně rozetřít, nedělá fleky a hlavně s ním budete vypadat i vonět božsky.

Na první fotce jsem z obou stínů dostala asi maximum (několik přetření prstem), na druhé fotce jsou pak rozmazané tak, jak je běžně používám při nanášení štětcem:



Takže tuhle bronzující paletku rozhodně doporučuju všema deseti a jsem si jistá, že přebije i hromadu daleko dražších bronzujících přípravků, které jste kdy zkoušely. :)


UPDATE: 
Přidávám ještě na rychlo fotku před a po použití té větší části bronzující paletky (té světlejší, která se používá na celý obličej, dekolt, nebo i tělo).. Foceno po ránu bez make-upu, takže to co vypadá po použití jako fleky jsou pihy.. :D
Snad Vám to pomůže představit si ten úžasný efekt co paletka dokáže.. :)


Doufám, že se vám dnešní recenze líbila a že té dokonalosti ve formě bronzující paletky taky dáte šanci. :)

Přeji krásný "letní" den,
Nicca

46 komentářů:

  1. Ty paletky jsou nádherné :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Bronzující paletka vypadá moc hezky, ale myslím, že ji odolám. Bronzerů mám teď docela dost. Rozhodně ale vítám, že Dermacol přišel s těmito výrobky, neboť mám stále pocit že narazit v drogérii na kvalitní bronzer či rozjasňovač je zázrak. Už teď jsem zvědavá na tvoji recenzi těch tekutých fluidů.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radu, to se musím na ty fluidy brzy vrhnout, musím uznat že jsou taky zajímavé. :) Ikdyž u mě pořád vede ta bronzující paletka, protože na prvním místě chci pořádnou pigmentaci. Fluidy jsou spíše jen jemně tónovací, podobně jako BB krémy.

      Vymazat
  3. Mě by spíš zajímala recenze na ty fluidy, chci si je koupit a pořád váhám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi už mám vše nafocené a budu se na recenzi tedy muset brzy vrhnout.. :) Jinak jsou dost podobné paletkám, ale spíše jen jemně tónovací - bronzový fluid dělá efekt opálené pleti (takže u mě opět vede), ty další dva jsou spíše jen rozjasňující, ale barevný nádech po jejich rozetření nezůstává.

      Vymazat
  4. zapoměla si dodat, že jsou zapečené a pokud je neošmrdláš tak z nich máš velké prd =) to mě dožralo, když jsem si ten rozjasňovač koupila =) Sice s dermacol taky spolupracuju, ale takovouhle dávku jsem tedy neobdržela ;) vlastně z novinek jen ten lesk =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To, že jsou klasicky zapečené mi ani nepřijde a ani jsem to nikde nenašla, takže nevím jestli to tak opravdu je.. Ale máš pravdu v tom, že rozjasňovač nijak moc vidět nejde (jak jsem psala, jedině při aplikaci nejlépe namokro a prsty). Naopak u bronzující paletky bys zjistila, že žádné šudlání není potřeba a stačí ten nejobyčejnější štětec k božskému výsledku. :) V těch dvou paletkách je tak ohromný rozdíl, až se tomu nechce věřit. :)

      Vymazat
    2. on je rozdíl už na ošmatlaným testeru v drogérce tam jsem po té růžové časti jednou přejela a měla jsem růžový prst...donesu to domu a nic....takže ošmrdlat a pak bude skvělá! teď jsou to jen nervy každý ráno

      Vymazat
    3. Jo takhle. :D Tak to mi ani tak moc nestačí, prostě ta růžová dělá hlavně třpytky a ty já nesnáším.. :P Ale u bronzeru se až divím jak krásnou má pigmentaci, ani ho nijak drhnout nemusím. :)

      Vymazat
    4. já zas nepoužívám tu bílou část nějak nechápu k čemu mě na obličeji byla =D jedině jako bílý podklad pro barevné stíny...mě ta růžová část (ta v drogérce) docela vyhovuje

      Vymazat
  5. kdybych neměla jeden skvělý bronzer od P2, tak bych po něm určitě mrkla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice myslím že by ho i tak přebil - jestli má stejně super pigmentaci i všechny ostatní vlastnosti, tak alespoň tou vůní :D ale je jasné, že pokud jsi spokojená a nemáš velkou spotřebu, tak nemá cenu mít v zásobě kupu bronzerů. :)

      Vymazat
  6. Sakryš, tak takhle vypadaj ty bronzery fakt super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, bronzující paletka je prostě už můj miláček a mám z ní neskutečnou radost. :3

      Vymazat
  7. Super článok! :) Bola by veľmi zvedavá aj na tie bázy.. Jednu z nich by som si chcela kúpiť..
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :) Pokusím se jejich recenzi sepsat co nejdříve, ale zatím mi opět přijde nejlepší bronzující fluid. Naopak ty 2 další příliš vidět nejsou, jen pokožku rozjasní, podobně jako rozjasňující paletka.. :)

      Vymazat
  8. Teda, ty jsi rychlík, já jsem ráda, že jsem novinky stihla vybalit, nafotit a dvakrát zkusit :D Z novinek jsem si zamilovala fluid day light, ten nemá konkurenci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi to koukám a jsem pak zvědavá na Tvou recenzi fluidů.. Já jsem si stejně jako u paletek zamilovala spíše ten bronzový (jen tak bez make-upu dělá krásnou opálenou pleť) a naopak ty dva světlé jen rozjasňují. Day Light akorát výrazněji a má taky zlatavý nádech. Ještě ho musím odzkoušet i na make-upu ať z něj dostanu co všechno dokáže. :)

      Vymazat
    2. No já ho miluju jako rozjasňovač, klasika nad tvářenku, nádhera! Ten bronzový je na mě zatím moc děsivý, musím se ještě opálit :)

      Vymazat
    3. :D Tak to mi přijde, že příliš krycí není a tak jde dát i na světlejší pleť.. Ikdyž sama to raději taky kombinuju s krémem a fluid dávám jen na místa která chci mít tmavější (podobně jako u bronzeru). :)

      Vymazat
  9. Obě paletky vypadají moc pěkně, krásné balení a já bych nejspíš sáhla po obou, lehký třpyt bílého rozjasňovače ocením. :-) Povedená recenze, těším se co budeš říkat na ty fluidy,taky nevypadají špatně. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, i u fluidů opět spíše ocením ten bronzový.. :P Ale asi u nich budu muset detailněji nafotit i efekt na make-upu, ať každý rozhodne sám jestli se mu to líbí nebo ne.. Já totiž u podobných věcí nemám ráda třpytky, ale spíše jen světlou barvu (která se ani u rozjasňující paletky, ani u fluidů moc nekoná, prostě to nějak nebarví) :D

      Vymazat
  10. ten bronzer vypadá jako čokoládička :) já mám z novinek jen tu řasenku, už delší dobu, jsem s ní docela spokojená a hrozně se mi líbí ten obal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naty řasenka mi taky sedí skvěle, skoro všechno z novinek se jim moc povedlo. :)

      Vymazat
  11. wow ten bronzer vypadá super, ta pleť je po něm úplně jiná, pěkně jasná a sjednocená! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Christine úplný souhlas.. a to nemám ani make-up nebo korektor, je síla co to udělá jen tak na holé pleti. :)

      Vymazat
  12. Těším se až budou recenze i na další věci :-) Bronzovací paletka je skvělá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, je to úplná dokonalost. :3 A na další recenze se chystám co nejdříve. :)

      Vymazat
  13. Jsem hodně zvědavá na rozjasňovač day light, v drogérce se mi moc zalíbil;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ten musím ještě pořádně odzkoušet a nafotit spolu s make-upem, stejně jako ten růžový fluid. :)

      Vymazat
    2. Day light je uuuuuzasny na celý obličej přes makeup!

      Vymazat
    3. Děkuju moc za tip, určitě ho tak musím taky vyzkoušet. :)

      Vymazat
  14. Dneska jsem si v drogerce ošmatávala bronzující paletku a asi ji musím mít :) tedy děkuji za tip ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se recenze hodila. :) Bronzující paletka je opravdu božská. :3

      Vymazat
  15. Mě tedy rozjasňujici paletka nadchla - třpytky podle me nejdou na obličeji skoro vidět, moc se mi libi :) No a bronzova paletka je neskutečna, to je bez debat, miluju ji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě jsou ty třpytky zase strašně moc vidět.. Dokonce i přítel se mě hned zeptal proč mám třpytky po celém obličeji.. :D Spíše bych brala jen lesklý bílý rozjasňovač, který vypadá na zvýraznění skvěle - to jsem přesně čekala od té bílé části paletky, ale ona bohužel skoro není vidět.. :( Ale musím uznat že v tomhle jsem hodně vybíravá a věřím, že hodně lidí má tu paletku rádo. :)

      Vymazat
  16. Já zbožňuju tu jejich novou řasenku :) ♥

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  17. Už jsem se na to dívala, ale výjimečně mě to moc neláká. Když se v létě trochu opálím a naskáčou mi pihy, tak jsem tak akorát ráda, že se nemusím moc líčit a zbytečně pleť zatěžovat. Ale všechny novinky vypadají krásně, to je bez debat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, v létě jsem taky ráda za přirozené opálení.. Ale třeba na focení nebo na jiné speciální příležitosti se stejně chci nalíčit dokonale a k tomu podobné věcičky potřebuju. :)

      Vymazat
  18. Tedaa, musim rict ze oboje, co se tyce designu, vypadaji moc dobre. :). Velke plus u me hraje vune. Asi si pro ten bronzer budu muset skocit :D. Moc pekna recenze!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :) Díky vůni se do bronzeru zamiluješ ještě než ho vůbec vyzkoušíš.. ale pak samozřejmě ještě víc když zjistíš co umí. Takže moooc doporučuju :)

      Vymazat
  19. Měla bych už konečně zkusit používat rozjasňovač. Já tak miluji ten efekt co vytvoří, když se to s ním umí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky, ale to musí být opravdu rozjasňující a takový ten zesvětlující až zářivý.. A tenhle je pro mě prostě málo vidět.

      Vymazat