pátek 14. listopadu 2014

Co dnes - sprchu čokoládovou nebo melounovou?

Tak přesně tohle je můj největší problém každý večer - vybrat si z mé zásoby sprchových gelů, pěn, želé, olejů a peelingů jeden jediný, na který mám zrovna největší chuť. No a po sprše samozřejmě následuje druhé kolo - kterým olejem, marmeládou, máslem nebo tělovým mlékem se namazat od hlavy až k patě?

Ne že bych tyhle maličkosti brala jako otravu, spíše naopak. Neumím si představit, že bych se každý den sprchovala a mazala něčím s tou samou vůní, nebo ještě hůře - s něčím skoro bez vůně.. brr.

Svou kosmetickou sbírku totiž opravdu zbožňuju a strašně nerada dopotřebovávám produkty s mými nejoblíbenějšími vůněmi. Takže třeba Saloos kokosový olej s tropickou vůní už mám déle než rok, zbývá mi už jen kousíček na dně a i když bych jej měla co nejdříve dopotřebovat (stejně už pro něj na poličce ani nemám místo), nedokážu se s ním tak lehce rozloučit. A i když opravdu na tolik kosmetiky nemám v koupelně místo, je mi jasné že tohodle oblíbence (stejně jako své olejíčky Monoi) si hned po dopotřebování poběžím koupit znovu.

Asi jsem prostě příliš velký kosmetický blázen a jednou budu žít zavalená tunami voňavé kosmetiky (z nichž většina budou zbytečky které je mi líto dopotřebovat)..

No a tak když jsem si naposledy zašla "jen tak na skok" do drogerie pro nový šampon (o kterém zase někdy příště), byla jsem sice skálopevně rozhodnutá, že si žádnou další kosmetiku kupovat nebudu. Ale když jsem koutkem oka zahlédla regál s nejrůznějšími vůněmi sprchových gelů, musela jsem se alespoň na minutku zastavit.. nebo na dvě, tři..
Začala jsem tedy zběsile očichávat všechny vůně od borůvek až po zázvor, až jsem nakonec zůstala stát se dvěma sprchovými gely v ruce, které jsem tam prostě nemohla nechat.


Ano, opět jsem podlehla a může za to naprosto nepřekvapivě Dermacol se svými výrobky Aroma Ritual. Do jejich voňavé pasti se chytám možná až příliš často. Takže mám jediné štěstí, že jejich sprcháče stojí do 60Kč a navíc u nás doma všem tak voní, že jejich spotřeba pak moc času nezabere. Mimochodem už teď mám zálusk na další 2 jejich kousky - s vůní manga a irské kávy. :3


Teď se ale pojďte mrknout na mé současné miláčky, kteří to u mě z celého sprchového regálu vyhráli na plné čáře. :)


Úplnou jedničkou je (nejenom pro mě) harmonizující sprchový gel BELGICKÁ ČOKOLÁDA. I když jejich krém na ruce ve stejné vůni mě tak moc neokouzlil, tenhle sprcháč je na naprosto jiné úrovni.

VŮNĚ je opravdu jako čokoláda s jemným nádechem pomeranče, dovedená k naprosté dokonalosti. Pokud jste měly jakoukoliv čokoládovou kosmetiku, myslím že s tímhle se to nedá srovnávat. Ve vůni nejde cítit ani kapka chemie.
Sprcháč vám provoní celou koupelnu a ještě ho nějakou chvíli ucítíte i na kůži.

ÚČINKY jsou kromě vůně naprostá klasika - sprcháč normálně pění a nevysušuje.

SLOŽENÍ je taky klasika - jak by se dalo čekat, taková běžná drogérková chemie. Ikdyž proti průměru v téhle cenové kategorii je na tom se složením ještě hodně dobře. Obsahuje např. Sodium Laureth Sulfát (klasická pěnivá složka v nepřírodní kosmetice), ale žádné silikony, parabeny ani PEG deriváty.
Přesné složení je na fotce níže.


OFICIÁLNÍ POPIS: 
Zvláčňující sprchový gel Dermacol Aroma Ritual belgická čokoláda důkladně čistí a harmonizuje. Nechte rozmazlovat vaše smysly jedinečnou vůní belgické čokolády s pomerančovým olejem. Sprchový gel Dermacol Aroma Ritual - belgická čokoláda poskytuje pokožce dokonalou očistu, hebkost a nádherně ji provoní.

Účinky:
  • zvláčňuje
  • odstraňuje napětí
Složení:
  • pomerančový olej - regeneruje a zklidňuje pokožku
Typ pokožky: Vhodný pro všechny typy pokožky
Jak aplikovat: Naneste na pokožku těla během sprchování. Napěňte a poté důkladně opláchněte.
Dermatologicky testováno.




A teď k mému druhému favoritovi.
Možná už jste si všimli že zbožňuju vůni melounu a celkově pak skoro všeho tropického ovoce. No ale meloun u mě asi pořád vede, a tak jsem mu nemohla odolat ani tentokrát. Můj poslední melounový úlovek před tímto byl sprchový melounový gel, tělové mléko a tělový sprej Avon - všechny s naprosto stejnou melounovou vůní jako má tenhle sprcháč. No jenže jak už to bývá, tyhle produkty se v prodeji objeví jen občas a tak už jsem melounovou sprchu neměla pěkně dlouho.


Osvěžující sprchový gel VODNÍ MELOUN naštěstí není vůbec problém sehnat (a k němu mám ještě ve svých kosmetických pokladech schovanou poslední lahvičku melounového tělového spreje z Avonu, kterou jsem ukořistila).

VŮNĚ je tedy stejná jako ta u Avon melounu, tedy naprosto úžasná, svěží, ovocná a připomíná mi nejvíce asi melounové žvýkačky. :) Na první místo jsem ji ale tentokrát nedala jen proto, že ji mám nejraději v létě (a v zimě tak u mě vede právě Belgická čokoláda a podobné vůně).

ÚČINKY jsou naprosto stejné jako u předchozího sprcháče, nic neobvyklého.

SLOŽENÍ je opět podobné předchozímu sprchovému gelu, ale tento obsahuje navíc ještě PEG deriváty. Přesné složení zase najdete na fotce níže.


OFICIÁLNÍ POPIS:
Nechte se zlákat osvěžující vůní šťavnatého vodního melounu sprchového gelu Dermacol Aroma Ritual. Důkladně čistí a pečuje o pokožku vašeho těla. Zvláčňuje a osvěžuje tělo i mysl. Sprchový gel Dermacol Aroma Ritual nádherně provoní pokožku a nabije vás pozitivní energií.

Účinky:
  • šetrně čistí
  • zvláčňuje
  • svěží vůně osvěží a provoní pokožku
Složení:
  • extrakt z vodního melounu - zvláčňuje a osvěžuje
Typ pokožky: Vhodný pro všechny typy pokožky
Jak aplikovat: 
Naneste gel na tělo během sprchování. Vmasírujte, nechte napěnit a poté důkladně opláchněte.
Dermatologicky testováno.



Co vy a vaše sbírka kosmetiky? Taky se necháváte nalákat na hezké vůně? :)

15 komentářů:

  1. Když jsem je vybírala pro ségry, tak tyhle 2 u mě taky vyhrály :D. Irskou kávu chci koupit mamce :). To já mám nerada víc rozdělaných sprcháčů, tak vždycky spotřebovávám jeden po druhém :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to já bych nemohla každý den mít tu samou vůni.. Nejraději střídám alespoň 3 :D

      Vymazat
  2. Já mám tu belgickou čokoládu a je to naprosto úžasná vůně - úplně jako ty pomerančové čokopiškoty Pims :D Mňam :) Jako další se chystám na irskou kávu, voní krásně jemně a spíš tak do kakaova, než úplně kávově.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tery belgickou čokoládu si taky nemůžu vynachválit, používám ji teď asi tak každý druhý den (občas střídám s oleje L´Occitane a 100%Pure sprcháčem). :D

      Vymazat
  3. Pomeranc mam a voni mi to jako arabesky, mnamka :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  4. Z téhle řady jsem měla variantu Black Cherry a voněl naprosto božsky! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Na hezké vůně se nechám nalákat velmi ráda:) Ale nechci si zbytečně moc syslit věci, takže ke sprcháčům v drogerce ani nečichám, vždycky totiž nějaký dostanu na Vánoce, takže má sbírka není nikdy prázdná:) Sprcháče od Dermacolu jsou už celkem fenoménem, až s podivem zjišťuji, že jsem zatím žádný neměla.. to bych měla asi napravit :)

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsem oba dva a nemůžu si stěžovat, hlavně na tu vůni, na ty mě vždycky nalákají :D měla jsem i ty zbylé vůně a je to nádhera ♥ Teď používám "I love..." a to jsou taky úžasné vůně :D

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  7. tahle řada sprcháčů, tělových mlék a krémů na ruce se Dermacolu moc povedla,
    hlavně kvůli těm božským vůním :) já dávám přednost pomeranči v čokoládě ♥

    OdpovědětVymazat
  8. melounový set jsem dostala minulý rok k Vánocům a jsem naprosto spokojená :) tak božská vůně :)) teď jsem si koupila sprcháč s belgickou čokoládou a ještě jeden kokosový, tak se na ně už těším :)) sladké a svěží vůně, to je moje :))

    OdpovědětVymazat
  9. No asi bych mela konecne tyhle vyrobky take vyzkouset

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Já žádný Dermacol sprcháč pořád nevyzkoušela, i když mi voní... to bude tím, že jsem dosud měla železnou zásobu sprcháčů z různých boxů. Ale příště určitě nějaký otestuju. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak teď když už léto skončilo a přišel podzim jsem vyměnila ovocné vůně sprcháčů za krémové sprchové gely :) úplně zbožňuji ten tmavě modrý Nivea♥ Jinak od dermacolu jsem zkoušela třešňový. Belgická čokoláda mě nějak vůbec neláká, já vím, jak si ho všichni chválí, musím ho někdy očichat, abych se přesvědčila :D

    OdpovědětVymazat
  12. Miluju tyto sprchové gely. Už žádné jiné sprcháče nepoužívám. Nemůžu si pomoct, ale ta vůně je pro mě prostě neodolatelná. Kromě těchto dvou ještě doporučuju pistáciový :)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  13. ten pomarančový ma kamarátka a dosť pekne vonia, avšak mňa viac láka ten melónový:)
    Hello From the Edge

    OdpovědětVymazat