pátek 28. listopadu 2014

procházka po Ebayi a hledání vysněných šatiček



Nedávno mě chytla nakupovací mánie a snad celý den jsem strávila jen prohlížením Ebaye (a nakonec i Votočvohoz).. Však to určitě znáte taky - chcete si koupit nové šaty a abyste si vybraly ty úúplně nej, jste ochotné pro to udělat skoro cokoliv. :)

Takže jsem si do watchlistu v Ebayi uložila hromadu šatů, pořád jsem se nemohla rozhodnout pro ty nejúžasnější a nakonec jsem si místo některých z nich (většinou do 300Kč) vybrala šaty v H&M za trojnásobek.

Tak aby celý můj den strávený prohlížením půlky Ebaye nebyl promrhaný nadarmo, chci se s Vámi o ty nejhezčí nalezené kousky podělit, samozřejmě i s odkazy a s jejich cenami. :)



Prvním mým oblíbencem jsou šatičky s puntíkovanými rukávy a skvělým tvarem sukně.
CENA je cca 420Kč a odkaz najdete tady: winter long-sleeved dress.


Další, nad kterými jsem opravdu hoodně uvažovala jsou šaty se zajímavým krajkovým vrškem - CENA asi 280Kč, odkaz: lace backless party dress a šaty s šifonovým vrškem - CENA 350Kč, odkaz chiffon cocktail mini dress.



Asi největším favoritem u mě ale byly tyhle černé šatičky potažené krajkou. :3 CENA jenom 340Kč a odkaz long sleeve party dress. Na další fotce jsou jedny z šikovně řešených šatů s průhlednými pruhy - CENA 240Kč a odkaz: lace sexy party dress.


Pokud se vám líbí šaty potažené krajkou, tak těch je na Ebayi opravdu hromada.. Jedny z nejlevnějších a nejčastějších jsou třeba tyhle - CENA kolem 250Kč, odkaz: lace dress.


 A tady jsou další, které mě zaujaly svou délkou, kvůli které jsem nad nimi přemýšlela (mohla bych je nosit i do práce).. ale trošku se bojím co je to za materiál a jestli to nebude vypadat hodně levně. CENA 350Kč a odkaz: casual long dress.


Tak a ještě jedny podobně dlouhé šaty - CENA skoro 500Kč, ale odkaz který jsem měla uložený už bohužel nefunguje. Pokud je ale budete chtít najít, určitě najdete a myslím že i levněji. :)


A nakonec ještě troje zajímavé šaty. První béžové s krajkou za 270Kč, druhé skoro v deseti barvách (má vybraná je zelená) za 450Kč a třetí vínové za 280Kč. Odkazy: béžové, zelené, vínové.

No a sama jsem si nakonec koupila v H&M tyhle zelené krajkové šatičky (za 900Kč):


..na fotce ještě vypadají celkem obyčejně, ale ve skutečnosti jsou prostě dokonalé a mají tu nejúžasnější zelenou barvu, které s blížícími se Vánoci prostě nemůžu odolat. :3

Tak doufám, že se odkazy z Ebaye budou hodit alespoň někomu z Vás. :)
Mějte se krásně,

Nicca

20 komentářů:

  1. Tyhle typy šatů se mi taky moc líbí! už jsem na ně na Ebay koukala. www.beautypusinka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Některé jsem už dříve viděla, pěkný výběr.:))
    Ale i když sis nakonec koupila šaty dražší, tak alespoň víš z jakého materiálu jsou, protože některé šaty vypadají na fotkách úžasně, ale když ti přijdou zjistíš, že nejsou kvalitní.:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ario to je pravda. :) Ale už mám z Ebaye hromady věcí (i šaty) a musím uznat, že zatím jsem více než spokojená.. Akorát si nekupuju věci z materiálu podobného bavlně atd, protože nechci aby to vypadalo teplákovitě. :D Ale s šifonem i krajkama mám jen dobré zkušenosti :) Navíc i skoro vše co se prodává u nás je z Číny. :P

      Vymazat
  3. Krásný výběr, vypadají moc hezky :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  4. ty první puntikaté jsou moc nádherné, ale jak píše Aria taky bych se bála kvality a materiálu

    SISTERSHOODS

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ty zelené z HM okukuji už nějakej pátek O:-) Víš že, když se na stránkách HM zaregistruješ k odebírání novinek, tak ti na meil přijde i sleva 25%? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, bohužel jsem si toho všimla pozdě. :D Ještě jsem tam se slevou plánovala koupit kabát, ale momentálně tam nic moc nemají. :(

      Vymazat
  6. Jé, vybrané šaty jsou moc krásné :)

    OdpovědětVymazat
  7. Na ebayi sa dajú nájsť pekné veci, no zo skúsensoti viem, že vec čo príde domov spravidla až tak úžasná nie je :/ Minule som si takto objednala sveter, stál nejak 15 eur a teda...dá sa nosiť, ale viac než 5 eur yb som za neho nedala, kebyže ho teda vôbec chcem kúpiť :D I keď zas iný top je celkom pekným ale úplne spokojná som zatiaľ nebola s ničím, keď tak skôr bižu sa dá kúpiť pekná, i keď aj s tou ej to vždy lotéria.
    Takže u H&M si si ich aspoň mohla vyskúšať a ohmatať, pekné sú :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, to je pravda, ale na druhou stranu i když Ti jednou přijde něco hrozného a trefíš se až napodruhé, pořád jsi na tom cenově lépe. :D Ikdyž ten svetr by mě teda naštval.. Já si vybírám většinou spíše věci, u kterých si říkám že není moc co zkazit. I šatičky už z Ebaye mám a jsou super, stejně jako několik sukní, halenek, kabelek a plno bižu. :)

      Vymazat
  8. Líbí se mi ty se šifonovým vrškem. Já si v létě našla hromady šatů, ale nakonec jsem nevzala ani jedny. :D
    Já dávám přednost džínám a kratasům, ale loni jsem si oblíbila delší šaty, takové ty vzadu delší, vpředu kratší, snad víš, co myslím :D A během lonského léta jsem si šatů pořídila fakt dost, ale neunosím je až tolik.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  9. Šaty za 300 z ebaye bych opravdu neriskovala, udělala jsi dobře, že sis připlatila aspoň za HMko, je to asi měsíc zpět, co jsem na nějakém zahraničním blogu koukala na srovnání fotek z ebaye a pak zaslaných produktů na majitelkách :) bylo to poměrně úsměvné, nebo možná i zoufalé, podle toho, jak se na to člověk dívá :) ale tyhle kusy šité horkou jehlou na nikom parádu neudělají ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hitomi tak myslím že bych měla někdy přidat příspěvek se svými zkušenostmi s Ebayem.. většinou mě všechno oblečení tam kupované mile překvapilo. :) Jediné mínus je třeba u šatů to, jak je dělají krátké (asijská velikost).. :D

      Vymazat
  10. Všetky šaty sú skvelé ale na ebay treba vedieť nakupovať...aby si neprišli úplne iné ako na obrázku

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplný souhlas. :) Taky si dávám dost pozor, abych nekoupila něco co bude v reálu vypadat úplně jinak. Ale ikdyž se to zjišťuje těžko, tak zatím jsem měla na výběr věcí z Ebaye jen štěstí. :)

      Vymazat
  11. Ty vínové ke konci článku se mi líbí asi nejvíc :) Já mám se vším,co jsem kdy objednala z eBay, zkušenost skvělou, kvalita často i lepší než HM (které osobně bojkotuju XD).

    OdpovědětVymazat
  12. mne jsou vsechny saty z ebaye kratke :)

    OdpovědětVymazat
  13. a myslíš, že se dají ještě ty zelené šatky z HM sehnat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když jsem tam naposledy byla, ještě jsem pár zbylých kousků viděla, ale bylo to celkem dávno.. :( Spíše si myslím, že najdeš něco na Vinted.cz (bývalý Votocvohoz) a podobně.. Např tady jsou jedny, ale děsně malinké: http://www.vinted.cz/zeny/kratke-saty/8332721-krajkove-saty-hm (sama běžně nosím S nebo M, ale nakonec jsem si kvůli lehčímu zapínání koupila L)..

      Vymazat
  14. http://www.ebay.com/itm/New-Womens-Girl-Halter-Bandage-Mini-Dress-Chiffon-Peplum-Clubwear-Cocktail-Skirt/111310450108?_trksid=p2047675.c100010.m2109&_trkparms=aid%3D555012%26algo%3DPW.MBE%26ao%3D1%26asc%3D27891%26meid%3Dfd6cc4f416aa42e783c25c72a66b23f3%26pid%3D100010%26prg%3D11452%26rk%3D3%26rkt%3D24%26mehot%3Dpp%26sd%3D261559191297 máš zkušenost s těmito?

    OdpovědětVymazat