neděle 15. února 2015

Valentýnské lakování

Doufám, že jste si krásně užily Valentýna se svou rodinou, přáteli a všemi svými miláčky, ve zdraví jste přežili všechno to šílenství okolo a už se těšíte na další zamilovaný den - 1. Máj. :)

Já jsem se letos nechala strhnout davem, a ze zvědavosti na nový Gel lak bez nutnosti použití UV lampy od Sally Hansen jsem se dokonce zapojila i do jedné jejich soutěže. Pokud jste stejně zvědavé jako já, vyfoťte taky svou valentýnskou manikůru, a šup s ní ještě dneska na jejich FB Sally Hansen CZ/SK.

A pokud už s jejich Gel lakem máte zkušenosti, budu ráda když se o ně podělíte. :)



lak Dermacol One Coat 137 + plíšková srdíčka (Ebay), flitry

Co vy a oslavy Valentýna? Necháváte se k nim s radostí strhnout, nebo byste je nejraději úplně vynechali?

Přeji kouzelný večer a plno dalších tak krásně slunečných dnů jako je ten dnešní. :)
Nicca

18 komentářů:

  1. tak s timhle bych se bála vylízt i na instagram, odporně nalakováno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak najdou se i větší ošklivosti, slečna má aspoň jakš takš začištěno, ale já bych to upřímně tedy nezveřejňovala, za rok nulové zlepšení, fotky špatné..

      Vymazat
    2. Děkuji Anonyme za přínosný komentář ;)

      Byla bych ale ráda třeba za upřesnění na čem zapracovat. Sama se stydím za poslední fotku, kde už jsou nehty oloupané, a pak za oděrky kolem nehtů a celkově kůžičku, kterou mám celkem rozbitou. Ale pokud máš nějaké tipy, sem s nimi. Nejsem blogerka zaměřující se na nehty a uznávám, že těm nesahám ani po kotníky. :)

      Vymazat
    3. Ellen a Ty jsi právě jedna z těch z té kategorie, kterou popisuju v poslední větě. :) Já si teď nalakovala nehty podruhé za posledního půl roku a s takovou se ani nezlepším, takže je pravděpodobnější že tady podobnými výtvory budu mučit čtenáře třeba až zase za rok. :D

      Vymazat
    4. Asi se bojíš hodně věcí, třeba podepsat se pod svůj komentář :D. Má to nalakované krásně :)

      Vymazat
    5. Caroline děkuju. :) Krásně to určitě nalakováno nemám, když kouknu na Tvé nehty na blogu, máš je daleko lépe nalakované.. Já s tím pořád trošku bojuju, ale stejně když už se do toho jednou za dlouhou dobu pustím, mám nutkání to hodit na blog. :D

      Snad alespoň dostanu nějaké rady od šikovnějších blogerek. Už jednou mi pomohla rada koupit si korekční odlakovací tyčinku, do té doby to byla větší hrůza. :)

      Vymazat
    6. No jenže mně se vážně nezdá, že bys to měla nalakováno špatně a celkově se mi to jako nápad moc líbí. A ještěže slečna neviděla mé nehty, protože kolikrát mám kůži kolem poškozenou mým věčným rýpáním (hrozný zlozvyk při nervozitě :D)

      Vymazat
    7. Tak to máme stejně, já co jsem začala pracovat, věčně si při práci odloubávám kůžičku.. a pak abych raději pořád nosila rukavice. :D
      Ale i jinak - nemám nehty ani hezky zapilované, začištění by mohlo být lepší a o nějaké "technice" ani nemluvím, ta u mě prostě není. Třeba ty glitry jsem zkoušela poprvé a srdíčka taky. Možná bych takové pokusy opravdu neměla dávat na blog, ať tím nemučím ty co tomu rozumí. :D

      Vymazat
    8. vždycky je co zlepšovat, ale učený z nebe nespadl, takže si z toho nic nedělej :) kdybys projela můj blog, tak jsem ještě nedávno měla lakování opravdu přišerný, chce to trénovat a pak to půjde lépe :)

      Vymazat
    9. Ano, souhlasím s Alčou, také trénuji a je to lepší a lepší. Každopádně za to hodně vděčím právě Mikrosvět by Ellen <3 :-) Takže se nenech zastrašit a trénuj, trénuj a trénuj :-)

      Vymazat
  2. Ta srdíčka jsou roztomilá. Moc hezký nápad :)BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi to, je to romantické a přitom decentní. :) Jinak teda na nalakování nic hrozného nevidím, kdyby moje ruce a nehty vypadaly alespoň takhle, pískala bych si (zkrátka při práci v laborce se nedá manikura udržet dýl než dvě hodiny a kůže trpí). Pochopitelně všechno se dá zlepšit, ale tvoje současná úroveň mi připadá zcela dostačující na to, aby ses podělila spíš o nápad na dekoraci než o techniku nejdokonalejšího nalakování nehtů.

    OdpovědětVymazat
  4. Mne tentokrát nečekalo na Valentýna žádné překvapení od přítele jako v minulých letech, ale radši jsme se společně dohodli, kam vyrazíme na večeři, abych se na to mohla patřičně připravit :-) Nejen, že jsem si vystylovala nehtíky, ale ty mi navíc ladily s krásným sáčkem, které jsem pořídila na eshop second hand ;-)

    OdpovědětVymazat