neděle 15. března 2015

laky Hean

Tentokrát jen kratší recenze na laky značky Hean.. A hned na začátek vás chci upozornit, že jsem opět svou lakovací "techniku" nezlepšila, protože fotky jsou z konce minulého léta.. :)


Značku Hean jsem si tehdy díky jejich rtěnkám (i očním stínům) opravdu oblíbila, a když jsem zjistila že si maminka právě koupila pár jejich laků, musela jsem si je od ní na chvilku vypůjčit a pořádně je vyzkoušet..


Laky jsou každý úplně jiný, a tak se mírně liší i jejich vlastnosti - stříbrného je potřeba více vrstev aby neprosvítal + jsou na něm viditelné tahy po štětci, červený naopak tvoří dokonalou a lesklou vrstvu.


Co je ale u obou stejné je neskutečně slabá výdrž - už druhý den se odloupávají a za chvilku jsou tak už úplně nenositelné.


Takže vás před nimi musím spíše varovat - nenechte se nalákat na barvičky (ani na jinak šikovnou značku), to už vám vydrží více laky Miss Sporty.




Už jste měly to "potěšení" taky některý z laků Hean vyzkoušet? A vydržely vám stejnou chvilku jako mi? 

Přeji krásnou neděli,
Nicca

15 komentářů:

  1. Výdrž je o značce asi 30%, zbylých 70% je praktice lakování... Takže ten lak za to nemůže...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tess pokud srovnávám se všemi laky co jsem kdy zkoušela, tak si úplně nemyslím že je to o praktice - žádný lak mi zatím nevydržel tak krátkou dobu. Přiznávám, že většina mi vydrží úplně bez oprýskání asi jen 3 dny (hlavně pokud dělám něco, u čeho si drbu do nehtů, umývám nádobí atd - to jsem schopna zkrátit i na 2 dny), ale že by se oprýskal nějaký hned přes noc? To už je opravdu hodně nekvalitní..

      Vymazat
  2. Ten červený je krásný :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, barva je dokonalá.. Zkoušela jsem kvůli ní i nějaké podkladové laky a top coaty, ale bohužel jsem zatím nepřišla na nic, co by zajistilo její delší výdrž.. :(
      Asi už to vzdám, mám ještě jednu krvavě červenou od Rimmel a výdrž je nesrovnatelně lepší. :)

      Vymazat
  3. Přitom ale vypadají tak krásně.. ale pokud se hned oloupají, tak to je o ničem no :)
    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  4. Vždy mě udivuje jak si všichni stěžují na levné laky, jako jsou například ty od Essence, kvůli výdrži, přitom se mi nestalo, že by se hned na druhý den začaly odlupovat, a když na ně dám ještě top coat tak mi na nehtech krásně vydrží, takže mě ani nelákají jiné než drogérkové laky (samozřejmě máme každá jiné nehty). Jak se tak dívám na ty fotky, tak ani po více vrstvách lak nekryje až tak dobře, takže asi vážně nic moc :-/. Odstínem mi ten červený připomíná můj láček od Oriflame z řady the one v odstínu london red, už se ho chystám delší dobu vyzkoušet, ale stále jsem měla chuť na jiné odstíny :D.
    Moc jsem nepochopila, co myslí Tess praktikou lakování...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Caroline tuším že by mohlo jít buď o to, že když lak hodně přetahuješ nebo jinak špatně lakuješ, rychleji se oloupe.. nebo pak právě lakováním bez podkladového laku nebo top coatu, těžko říct.. Každopádně s Essence laky nemám takový problém - drží slušně i bez top coatu a jak píšeš, s ním je to bez problémů. :)
      Celkově hodně často sahám po lacích Essence, Miss Sporty apod, což jsou laky stejně levné, a přitom vydrží snad dvakrát tolik.

      Vymazat
    2. Tak to jsem ráda, že i ty v nich vidíš pozitiva, až příliš často se setkávám se samou kritikou na tyto značky laků :).

      Vymazat
  5. tak túto značku vôbec nepoznám, pekné farby, škoda tej výdrže :/
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  6. Začala jsem jásat, jak hezky ten červený vypadá, ale ta výdrž mě odradila. I když mně s mojí prací/studiem vydrží rozumnou dobu jen OPI a Face Shop >.< Alespoň jsem zatím na žádnou skvělou, ale levnou značku v Evropě nenarazila... Essence a spol. jsou jakž takž OK, ale záleží lak od laku a stejně je to tak 3 dny.

    OdpovědětVymazat
  7. červený lak je nádherný, škoda jen té výdrže :/

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné odstíny, hodně se mi líbí ten "stříbrný", ale škoda té výdrže

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  9. Tuhle značku jsem ještě nikde neviděla, odstíny jsou krásný ale tyhle děsný výdrže nesnáším :D

    OdpovědětVymazat
  10. Ty jo, ten tmavě červený, nebo rudý je opravdu moc krásný! Nedávno jsem si pořídila své první dioptrické brýle úplně ve stejné barvě, takže si musím na léto pořídit i takovýhle lak, aby mi to pěkně ladilo! :-) A co Vy? S čím slaďujete své nehty? Mám kolegyni, které vždycky ladí nehty s kabelkou! :D

    OdpovědětVymazat