čtvrtek 7. května 2015

Voňavé grepové okouzlení z Manufaktury

Už to tak vypadá, že Manufaktura se řadí mezi jedny z mých nejoblíbenějších značek kosmetiky. Vlastně ji nepoužívám ani moc často, ale pokaždé když do jejich obchůdku zavítám, očichám všechny ty okouzlující vůně a něco si s sebou odnesu domů, udělám si tím neskutečnou radost.


Dříve jsem si zamilovala jejich vinnou řadu (sprcháč, šampon), mýdla v různých vůních, a třeba i vůni řady Mojito. A tentokrát mě okouzlila božská vůně řady Grep a pomeranč

Akorát si v jejich obchůdku vždycky dávám pozor na složení - ne vše je přírodní, ale vesměs se o to snaží. Takže tělová mazadla u nich kupuju ráda (stejně jako sprcháče, kde mi ani nějaká ta chemická pěnivá složka nevadí), ale u šamponů jsem opatrnější..
Většinou mi vadí šampony se Sodium Laureth Sulfátem, který obsahují i všechny šampony z Manufaktury. Překvapivě když jsem od nich jeden šampón měla (právě z vinné řady), tak se žádné svědění nebo vypadávání vlasů nekonalo, ale i tak to nechci riskovat.




VŮNĚ je na tomhle mazadle naprosto to největší lákadlo.. no zkuste si někdy do jejich obchůdku zajít a uvidíte. Jde o ten nejvoňavější pomeranč s grepem -nic příliš sladkého, ale zato hodně voňavého. :)


SLOŽENÍ a ÚČINKY ale taky nejsou k zahození.. Tělové mléko obsahuje různé oleje (např. mandlový a hroznový), je středně hydratační a nezanechává mastný povrch pleti. Taky je celkem tekuté a krásně se roztírá.. a do toho ta vůně co se line kolem. :3


BALENÍ je taky bez chybičky - vypadá roztomile a má vyklapávací víčko (dobře jde vidět na 3. fotce), takže není třeba nic šroubovat.


CENA je 169Kč za 215ml (takže ani tady nevidím žádnou chybičku..).

Mimochodem jen díky téhle recenzi jsem narazila taky na FB Manufaktura a na jejich stránky i s eshopem - Manufaktura.cz (a stejně bych se toho oňufávání nových voňavých řad na kamenné prodejně nevzdala). :D


Co vy a Manufaktura? :)

Přeji krásný prodloužený víkend,
Nicca

23 komentářů:

  1. Já mám Manufakturu moc ráda, zkoušela jsem již plno věcí a vždy jsem byla spokojená, snad to tak půjde i dál :D

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thess to jsme si padly do vkusu. :) Já jsem taky byla zatím vždycky moc spokojená.. ať už šlo o tělová mazadla, mýdla, sprcháče, soli do koupele, masky na vlasy nebo i ten šampon. :)

      Vymazat
    2. Musím říct, že teď jsem vyzkoušela Malinu a super :)

      Vymazat
    3. No a tu já jsem ještě ani neočichala.. :D Musím na ni někdy zajít. :)

      Vymazat
  2. Z Manufaktury jsem měla mojito - šampon a sprcháč a ta vůně byla dokonalá :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Charmedko ani nevíš jak moc s Tebou souhlasím.. Mojito jsem si sice domů nikdy neodnesla, ale párkrát jsem se u téhle řady zastavila a oňufávala všechny ty voňavé věcičky.. Asi si z téhle řady taky ještě něco pořídím. :)

      Vymazat
  3. Tenhle mám moc ráda, ta vůně je úžasná a strašně moc povzbuzující, vždy mi zlepší den:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Simushko jako bys mi mluvila z duše.. Špatně se to popisuje, ale ta vůně je opravdu neskutečně povzbuzující a pozitivní. :)

      Vymazat
  4. Musí skvěle vonět :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní opravdu nádherně.. pokud máš někde poblíž Manufakturu, určitě si zajdi tuhle řadu alespoň vyzkoušet z testerů, je to dokonalost. :)

      Vymazat
  5. Taky začínám mít Manufakturu čím dál více ráda. Miluji jejich sole do koupele a teď jsem si oblíbila právě zmiňovanou vlasovku z vinné řady. Mám po ní fakt krásné vlasy :)

    Radu - Jarní Rita Ora Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radu ta vinná řada je celá božská.. Já jsem si zamilovala tu vůni, když mi dali jednou miniaturku sprcháče jako dárek k nákupu a od té doby se má láska k manufaktuře jen prohloubila. :3

      A šampon mi taky seděl. Akorát co se mi zhoršila reakce na chemické složky v šamponech, bojím se ho kupovat znovu.. Zajímalo by mě, jestli by mi už teď vadil nebo pořád ne, ale asi to nebudu riskovat. :(

      Vymazat
  6. Vždy si říkám, že si od nich už taky něco koupím, ale nikdy si nic nevyberu haha :D Tenhle produkt vypadá moc dobře a hlavně to balení :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peggie to se divím že sis ještě nic nepořídila.. Hlavně když vejdeš do jejich obchůdku a všechno si očicháš, není možné, aby sis něco naprosto nezamilovala. :) A cenově je Manufaktura taky super. Sice jsem u nich začínala na přírodních mýdlech, ale tyhle voňavé řady zbožňuju ještě více.

      Vymazat
  7. Z Manufaktury právě dopotřebovávám balzám na rty z vinné řady a pak jsem si tam ještě koupila malý srdíčko - bílou svíčku, ještě jsem ji ale nezapálila, ta vůně je krásná, tak si ho šetřím :D.
    Tohle mléko mě zaujala, myslím, že ta vůně by se mi líbila a balení je roztomilý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, vinná řada.. :3 Balzám jsem tam ještě neměla, takže to mi zní jako super nápad na příští nákup. :)
      A na svoji svíčku z Manufaktury jsem si teď vzpomněla až díky Tobě - mám ji hned vedle sebe na poličce, ale taky je mi líto ji zapálit. :D

      Vymazat
  8. Tahle řada opravdu nádherně voní~ :)

    OdpovědětVymazat
  9. manufakturu znam. myslim, ze jsou na prazskem letisti. jen nechapu, jak si to muzou dovolit :)

    OdpovědětVymazat
  10. Manufakturu znám, zkušenost mám s mojito řadou... grepy i pomeranče miluju, takže i tuhle určitě zajdu očuchat :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  11. Manufaktura má tak pěkné a voňavé produkty, miluji hlavně jejich sprcháče a mýdla :)

    OdpovědětVymazat
  12. Do Manufaktury nechodím, a přitom tak často chodím kolem, někdy musím vyzkoušet. To tělové mléko vypadá vážně luxusně, musím ho jít někdy očichat :D

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  14. Já věci z Manufaktury vozím jako dárky profesorkám v laborkách, co mě budou hostit, když jedu na stáž mimo Evropu. :) Já si tam věci pro sebe sice moc nekupuji, ale občas něco dostanu jako dárek. Mám strašně ráda Mojito řadu, taky nemají špatnou pleťovou vodu pro citivou pleť, ale žádné tělové mléko jsem ještě nezkoušela, díky za tip. :)

    OdpovědětVymazat