pondělí 19. listopadu 2012

Růžičkové DIY

Dnes jsem se konečně odhodlala k výrobě kousků, o kterých už nějakou dobu sním. :)
Zalíbily se mi totiž doplňky s látkovýma růžičkama - hlavně čelenky a náramky.
Bála jsem se, jestli se mi doplňky povedou podle mých představ, ale zjistila jsem, že látkové růžičky zachrání naprosto cokoliv! ;)


S čelenkou jsem si nevěděla rady, protože jsem chtěla použít na potah kůži a do ní dát šroubovací ostny. Bohužel jsem kůži při dnešních nákupech nesehnala. Nakonec jsem ale doma našla starý kožený náramek s ostny, který jsem jen mírně předělala a přichytila (přivázala a přilepila vteřinovým lepidlem) k čelence. :)

 Tady je výsledek základu čelenky:


Nakonec jsem na čelenku vteřinovým lepidlem nalepila látkové růžičky, koupené v galanterii.
Výsledek je podle mě super, co myslíte? Sice trochu inmprovizace, ale ve vlasech vypadá čelenka naprosto úžasně. :)

Pokud by se Vám ostny nelíbily, není nic jednoduššího než koupit pouze čelenku, látkové růžičky a vteřinové lepidlo a vyrobit si např. něco takového:


Co se týče náramku, rozhodla jsem se nechat si své vědomosti pro sebe (výrobu různých náramků dělám už pár let).. A pokud byste měli zájem, ráda Vám vyrobím náramek na přání, nebo i čelenku (různé barvy růžiček, peříček, stuh.. A kdybych sehnala našroubovací ostny, mohou být i ty). :)
Cena by závisela na materiálu, náramek cca 160-200,-. Pokud by Vás nabídka zaujala, mám i profil s ověřenou totožností na Votočvohoz: http://www.votocvohoz.cz/member/item/my_list/49631 :)
Už se těším, až doplňky vezmu na procházku.. Přikládám pár fotek a přeju Vám krásný večer :-*




8 komentářů: