středa 12. prosince 2012

Vánoční DIY obleček

Tak jsem se dneska konečně pustila do tvoření svého oblečku na Vánoční workshop pole dance a Vánoční párty. :)
Obleček si chci spolu s Vánoční sestavou zítra pořádně vyzkoušet, aby workshop stál opravdu za to..


Pokud budete mít taky podobnou akci, nebo jen chcete udělat radost příteli, zkuste to taky. ;) Budete potřebovat jen červené spodní prádlo, plavky, nebo klidně tílko, bílou umělou kožešinu a nějaké to šití.

Kromě toho že takový obleček vyjde velmi levně, budete mít jistotu že naprosto stejný nikdo jiný mít nebude.. Proto si ozdobte cokoliv červeného doma máte a užijte si Vánoce stylově se vším všudy. :)
Kde co koupit a jak postupovat jsem popsala ve zbytku článku.

Sama jsem kožešinu kupovala tady: http://goo.gl/U16Tv

Nejlepší je se domluvit i s kamarádkama a rozdělit se o poštovné.. Tak jsem to udělala já a materiál na obšití 1 oblečku nás tak vyšel asi na 25Kč i s poštovným. :)

Nejdříve si naznačte a nastříhejte 4cm široké pásy kožešinky. Při stříhání si dávejte pozor, ať nepřestřihnete chlupy. Zajíždějte proto nůžkama jen těsně pod podkladovou část kožešiny.


 A teď už jen našít pásy kožešinky na lem spodního prádla, plavek, sukně, tílka.. Co Vás jen napadne. :)

Jen musíte brát v úvahu, jak moc se látka natáhne, když ji budete mít oblečenou. Kožešinkové pásy jsou sice elastické, ale přesto je nepřišijte moc natěsno.. Sama jsem si proto kalhotky natáhla při šití na věšák(ramínko), aby byly trochu natažené.




Vrch plavek jsem koupila velmi levně přes Votočvohoz. Původně byl kupovaný v H&M, ale pro mé účely by byla škoda kupovat si dražší prádlo, když ho využiju jen 1x do roka. :)




Tak a tady ještě jednou finální obleček. Doufám, že se obleček líbí a článek Vás inspiroval k vytvoření vlastního naprosto jedinečného Vánočního outfitu. :)


A nakonec mám pro Vás ještě fotky, které inspirovaly mě :)

Užívejte si předvánoční atmosféru a mějte se krásně :-*
 
 

7 komentářů:

  1. Připomíná mi to Jingle bell rock :D

    http://www.youtube.com/watch?v=7Dw7GE_BYjI

    ale je to fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super, však ten Vánoční workshop bude pěkně ujetý :D

      Vymazat
  2. V tomhle fakt budeš někde vystupovat? Není to trochu moc (s prominutím) štětkovské? Jo, pro přítele super, ale tančit bych v tom před obecenstvo teda nešla. To chce kuráž... :D No, úspěch u pánské části publika máš jasný :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem obleček na workshopu měla a všechny jsme měly něco podobného. Na cvičení pole dance s holkama je to naprosto normální, žádní kluci tam nejsou. Vánoční párty budeme mít taky jen samé holky, ale to budu mít tílko protože tam nebudu mrznout =D
      Jinak podobně se oblíkáme i na ostatní lekce, akorát si odmysli tu kožešinu =D

      Vymazat
    2. Jinak samozřejmě jde spíš o inspiraci s tou kožešinou. Na běžnou párty bych si ozdobila tílko ;)

      Vymazat
    3. Promiň, moje chyba. Teď jsem si všimla toho, že to není dance, ale POLE dance. To vysvětluje všechno...

      Vymazat
    4. Nj, v kalhotech a delším tričku bych se na tyči neudržela :)
      Ale spíš jde o to, že nikde nevystupuju. Maximálně bych někdy v budoucnu chtěla na nějakou profi akci, jako je šampionát ČR.. Ale tam bych musela mít docela jiný obleček, za cokoliv erotického se strhávají body :D

      Vymazat