středa 6. března 2013

Mé úlovky z nákupního dne

Protože na jeden článek by toho bylo příliš, přidávám zvlášť věcičky co jsem si nakonec koupila při svém posledním nakupovacím dni se Sárou. :)
  • Většinu jsem překvapivě nakoupila v Tescu. Balerínky a šátek F&F jsou prostě rozkošné a v žádném jiném obchodě jsem nic tak dokonalého nenašla. :)
  • V Orsay jsem se zamilovala do punčoch mojí momentálně asi nejoblíbenější mint barvičky.
  • A v New Yorkeru jsem sice odolala koupi šatů z minulého příspěvku, ale musela jsem si pořídit nové kalhotky na pole dance s nápisem: Easy to love... hard to get! :)
  • A nakonec jsem se v Manufaktuře nemohla odtrhnout od tohodle dokonalého máslového dortíčku do vany. Nevím jestli budu mít to srdce ho rozpustit, tak ho asi raději někomu daruju k narozeninám, nebo do swapu.


Přidávám ještě fotky každé věci zvlášť, ať si je můžete pořádně prohlédnout a třeba si pro ně taky zajít. :)

Asi tím nejzajímavějším kouskem jsou tyhle balerínky se třpytivou špičkou. Vypadají opravdu luxusně a využiju je jak na běžné nošení, tak i k něčemu slavnostnějšímu. :)
Mám z nich neskutečnou radost a stály jen něco kolem 200,-. Takže pokud ještě nemáte botičky na léto, rychle do Tesca! :D


Nad šátkem jsem chvilku váhala, ale nakonec jsem si ho taky musela pořídit. Vzor je opravdu nádherný, podobný ještě nevlastním a bude se mi hodit k mnoha věcem. :)


V poslední době mě začalo trápit, že nevlastním žádné světlé punčochy.. Většina mých jsou naprosto šílených barev, černé, nebo dokonce černé s různými vzory a krajkami. Nedávno jsem si koupila jedny bílé a když jsem viděla tyhle mátové, moc jsem neváhala a běžela jsem s nimi k pokladně. :)


 A nakonec botičky které nejspíš využiju ze všeho nejvíce. Jsou jemné, nenápadné a na léto jako stvořené.

14 komentářů:

  1. Mpc hezké věci :) šátek taky nějaký plánuji a punčochy také ale já nosím buďto klasiku průhledný nebo černý se vzory:-)

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje nejoblíbenější černé krajkové mám taky z Tesca.. To bych nevěřila kolik zajímavých věciček se tam dá najít :D

      Vymazat
  2. Ten šátek je úžasný! Mintové punčochy se mi taky líbí, ale vadí, mi jak se odmintovatí na kůži :( Vždycky si říkám, že bych si musela pořídit ještě tlusté bílé jako podklad...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se bála, že na nohách nebudou vůbec mint.. Ale nakonec jsem spokojená - nejsou nijak výrazné, ale ten nádech tam pořád je :)

      Vymazat
  3. Ty balerínky jsou perfektní (oboje) a mintové punčocháče taky. Mně se zrovna spíše líbí jenom takový ten nádech. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý nákup : )ty balerínky jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
  5. tie balerínyk sú krásne :)

    OdpovědětVymazat
  6. ty třpytivé balerínky jsou supeeeer!

    OdpovědětVymazat
  7. Myslela jsem, že jsem jediný člověk, který nemá srdce používat takové roztomilé věci typu toho dortíku do vany, ale teď musím přemýšlet spíš nad otázkou, jestli je vůbec někdo používat dokáže, či si to všichni stále jen předáváme v kruhu s tím, aby to použil někdo jiný :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D To mě nenapadlo, ještě že je u toho napsané datum trvanlivosti, jinak by se to předávalo do nekonečna :D

      Vymazat