sobota 21. září 2013

Dermacol akce

Na stránkách www.dermacol.cz probíhá až do 15.10. super akce! Při registraci dostanete uvítací bonus 200Kč na první nákup - jen tak, bez nějaké minimální objednávky nebo dalších podmínek.. Takže si můžete objednat klidně jen za 200,- nebo i míň a zaplatíte jenom poštovné (85Kč). Bonus musíte využít do 3 dnů od registrace, aby Vám nepropadl.

Jinak na e-shopu dostanete ke každé objednávce vzorečky zdarma a většinou i dárky: informace na  www.dermacol.cz/klub-krasy.
A pokud nevíte co objednat, mám pro Vás nějaké tipy:

  • Imperial make-up, který je krásně krycí, sametový, ale přirozený. Navíc největší plus je pro mě skvělá snášenlivost s pokožkou a téměř bílý odstín "pale", který se mi hodí i když jsem zrovna bílá jako stěna. :D Když jsem opálená, tak ho míchám s dalšími odstíny. :)
  • Volume mania voděodolná řasenka - asi ta nejlepší voděodolná řasenka.. Jinou snad už ani nepoužívám. Má hustý štětinový kartáček, takže hezky řasy prodlouží a neslepuje. Navíc voděodolnost je opravdu skvělá (vyzkoušeno na hodinách plavání). 

  • Lip Seduction rtěnka - zatím nevlastním, ale chystám se na ně.. Už jsem je ale omrkla v drogerii - jsou neskutečně pigmentované, výrazné a často i matné (ikdyž hydratační). Akorát na stránkách e-shopu barvy podle mě vůbec nesedí (raději koukejte na Google obrázky). :D
    Líbí se mi barvy 01 - matná a dost pigmentovaná světle růžová, 04 - výrazná oranžová barvička a 06 - výrazně fuchsiová/fialová.


Protože první 2 věcičky ještě mám, chystám se koupit 2 rtěnky Lip Seduction.. A co Vy? :)

22 komentářů:

  1. Taky jsem kdysi využila jejich 200 Kč za registraci. U dermacolu nedám dopustit na jejich oční linky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadají skvěle, ale linky už budu kupovat asi jen u e.l.f., protože lepší a hlavně s tenčím štětečkem jsem ještě nenašla :) Tyhle vypadají jako od Gabriella Salvete, což je sice taky fajn, ale na e.l.f. nemají :P

      Vymazat
    2. Z elfu si chci objednávat, tak si ráda nechám doporučit neco ozkoušeného. Které linky to přesně jsou?

      Vymazat
    3. Jsou to tyhle za 39Kč: http://elfkosmetika.cz/eshop-produkt/cela_nabidka_elf/oci/tuzky/essentials_tekute_ocni_linky_/cz
      mají fakt krásně tenký kartáček a skvěle kreslí.. Poprvé nemám problém ani s opravdu tenkýma linkama :)
      Jinak mám jejich paletku stínů se kterou jsem taky moc spokojená: http://fashionpicnicblog.blogspot.cz/2013/04/paletka-ocnich-stinu-elf-brights-recenze.html
      a pudry, které používám jako bronzery, protože jsou tmavější než u nich na fotce: http://elfkosmetika.cz/eshop-produkt/cela_nabidka_elf/tvar/pudry/29/cz (odstín honey)

      Vymazat
    4. Díky moc za inspiraci, paletky mají pěkné, ale doma mám stínů zatím celkem dost. A nezkoušela jsi jejich štětce? Chci si právě nějaké objednat, zejména nějaký na make-up, nanášení rukama se mi moc nelíbí a houbičkou mě to taky už štve, nehledě na to, že mám momentálně tuhý make-up, tak potřebuji nějaké "naběradlo" k němu :-D

      Vymazat
    5. Štětce mám jen od Dr.Hauschka Basic, ale nejlepší je kouknout na recenze na jejich stránkách.. Já vždycky vybírám podle toho :)

      Vymazat
  2. Téhle akce jsem taky využila. Koupila jsem Lipseduction 02 a Longlasting 07 a obě jsou teď moje nejoblíbenější. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A která je nej? Lip seduction nebo onglasting? Já jsem totiž v drogerii zkoušela obě, ale za tak krátkou chvilku se to nedá posoudit.. Ale co se týče barev, zamilovala jsem si výraznější Lip seduction :)

      Vymazat
  3. Taky už jsem téhle akce využila :) Tu rtěnku mám a je super, vždycky mi dlouho vydrží ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, už se na ně těším :) Navíc ta cena a ještě k tomu sleva 200Kč.. :P

      Vymazat
  4. Tak jsem netušila co vzít, Ddermacol ráda nemám, ale vzala jsem si 2 rtěnky. Doplácela jsem 36Kč, ale i těch lituju. Lip Seduction jsou prostě na dvě věci, už moje první byla, ale říkala jsem si, že asi vadný kus (04 - naprd odstín), tentokrát jsem vzala rudé 8 a 9 a stejné, nevydrží, mizí, nejsou příjemné. Dermacol má ode mě už doživotní stopku. Škoda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, tak to se vážně divím.. mi ty rtěnky přišly úžasně barevné, krémové a podle ostatních recenzí i s ucházející výdrží.. No teď abych se bála jestli fakt nebudou na prd. Jinak z rudých rtěnek mám svoji milovanou od Rimmel a jinou už snad ani nechci :)

      Vymazat
  5. Tato akcia bola aj u nas a vyuzila som ju hned dva krat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jde? Nebyl problém, že ses přihlásila dvakrát a pak měla stejnou dodací adresu? Jinak tomu moc nerozumím :P

      Vymazat
    2. No jedna objednavka bola na moje meno druhu mi urobil priatel na svoje meno :)

      Vymazat
    3. Hmm, že bych toho svého taky donutila se zaregistrovat? :D Ale to už bych potřebovala někoho z Prahy, aby nám objednávku vyzvedl osobně, protože platit 2x85Kč za poštovné bych nechtěla :(

      Vymazat
  6. Páni, děkuji za upozornění, jinak by ta akce šla úplně mimo mě o.o Konečně vyzkouším jejich pudr ~

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si toho všimla náhodou při procházení dalších blogů.. Našla jsem to hned na dvou a řekla jsem si, že to musím taky zveřejnit :) Jsem ráda, že to někdo využije :)

      Vymazat
  7. Odpovědi
    1. Tak vidím že pozitivní ohlasy na jejich rtěnky převládají.. Snad budou nakonec super :)

      Vymazat
  8. Prišla mi od nich vzorka tohto make-upu :) Už sa teším na jej testovanie :) Dúfam, že bude vyhovovať aj mne

    werushberry.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad bude, u mě je to úplně nej make-up :) Hlavně co se týče snášenlivosti.. jinak mám problémy snad u všeho, tohle má ale takové lehké a příjemné složení

      Vymazat