pondělí 16. září 2013

Kuželovité kajalové linky - proč???

Tuhletu "vychytávku" v podobě kuželovitých kajalových linek v "rtěnkovém" obalu jsem vyhrála v giveaway a rozhodla jsem se věnovat jim celý článek.. Důvodem je, abyste to všichni postřehli a třeba mi vysvětlili, co to má znamenat. :D


Kužel mi hned při rozbalení vypadl ze svého původního pouzdra.. Žádná velká věda - zatlačila jsem ho tedy zpátky, ale s pocitem, že při líčení asi moc pevný nebude.
Ale je tady pro mě jiná velká záhada.. Kromě toho, že se linky nedají strouhat jako tužka, takže zrovna tenkou linku s nimi neuděláte, vidím ještě další problém.. Zkuste si představit, že polovinu linek už jste spotřebovaly a jste tedy někde v půlce toho černého kuželu.. Pak to přece musí být už úplně extra tupé a nepoužitelné, no ne??
Taková skoro centimetr hrubá tužka by se dala možná tak okrajovat nožem, nebo nabírat na štěteček (kdyby ale obsah nebyl tak tuhý, že tahle varianta je celkem nemožná).



Jediné využití bych viděla jako náhradu černých stínů, protože ta černá je opravdu krásná, ale vidím další problém - je to dost tuhé a špatně se to rozmazává, takže nějaké kouřové líčení s tím asi taky nebude zrovna nejlepší. No nevím, jestli tohle bude vůbec použitelné. :D

Co myslíte Vy? Vlastníte něco podobného, nebo alespoň chápete důvod, proč to nemá klasický tenký vysunovací obal, ale tohle? :P

PS:
Koukla jsem na recenze na ofic. stránkách Oriflame a linky mají překvapivě dobré hodnocení.. Jsou totiž opravdu výrazné a dobře drží. Ale stejně jako já i mnoho dalších si stojí za tím, že tenkou linku s nimi neuděláte a že se časem strašně ztupí. Jediné využití budou nakonec ty černé stíny, nebo VNITŘNÍ linka (která je díky té pigmentaci prý nádherně černá). :)

18 komentářů:

  1. Tohle fakt nechápu, možná, až půjdeš na maškarák, tak na nějaké to líčení. Jiné využití mě nenapadá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba za kominíka, že? :D

      Vymazat
    2. Měla bych vymyslet něco na Halloween :P Aspoň mi nebude líto to spotřebovat :D A čert je taky super nápad :))

      Vymazat
  2. i cant see you in my followers :( and that font is 'brain flower` :))

    OdpovědětVymazat
  3. taky nechápu, hodí se tak na 1,2 použití, než se hrot otupí a pak?

    OdpovědětVymazat
  4. Sama jsem si tyhle linky před půl rokem kupovala a za celou dobu jsem je měla snad jen jednou, nějaké pěkné linky na očích s tím vytvořím fakt jen po skoro hodinovém hraní:/:D což je celkem škoda, protože pigmentace je opravdu krásná!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, s tou super černou barvou musím souhlasit.. Ale jinak dost blbost, nevím pořád co s nima :P

      Vymazat
  5. Už jsem je viděla a taky nechápu. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem byla zvědavá, jestli až o tom budeš psát, tak to nějak popíšeš! :D Ty jo taky to ale nechápu, taková divná věc... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D No co k nim jiného napsat, prostě to nechápu :D Ale divím se, že na ofic. stránkách Oriflame je s ní hodně uživatelek spokojeno - je totiž opravdu černá a dobře drží.. A může být asi dost dobře použitelná na VNITŘNÍ linky.. Ale jinak to prostě tenkou linku neudělá.

      Vymazat
  7. Ale ten náramek je výbornej! ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak existují štětce že jo ;) Já jsem tyhle linky měla, líčila jsem si s nimi waterline a nebo klasické linky pomocí štětce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě že štětcem nabrat dost dobře nejdou, jako jsou tuhé :/ Psala jsem to v článku. Nevím co bych musela vlastnit za tvrdý štětec, aby na ně zabral :P Ale waterline jak jsem psala (vnitřní linka) s nimi asi bude super, právě díky té neskutečně syté barvě :)

      Vymazat