pátek 6. září 2013

Lak Gabriella Salvete č.117

Po tomhle laku jsem už dlouho pokukovala.. Nejvíce mě sice lákají laky STARS, na které už se brzy chystám, ale celkově jsem byla zvědavá na všechny třpytivé laky od Gabrielly Salvette.. Tenhle jsem dostala ve swapu od Pájuš a rozhodně se mi trefila do vkusu - černou barvu miluju a ty třpytky mě hned zaujaly. :)


Lak dělá moc zajímavý EFEKT - má v sobě částečky, které se na světle nádherně třpytí a jejich barevnou proměnlivost a různorodost se mi nepodařilo na fotkách zachytit.. Hned první den si laku všiml snad každý v mém okolí a všichni mi jej jenom chválili. :)) Třpytky jsou do stříbrna, ale řekla bych že i dofialova.

VÝDRŽ laku jsem ale očekávala lepší.. Doteď jsem si myslela, že když jsou v laku takovéhle částečky, tak bude lépe držet a jen tak se nesloupe.. No, ale je to asi blbost - lak vydrží jako kterýkoliv jiný a to v mém případě znamená už 2. nebo 3. den viditelné oloupání..
Hlavně mě dost zklamalo ODLAKOVÁNÍ - jde to pěkně ztuha, částečky Vám přitom dost ošoupou nehty a spotřebujete skoro polovinu odlakovače. :/




I přes zápor v podobě těžkého odlakování a krátké výdrže ale lak vypadá tak hezky, že si s tím jednou za čas poradím.. :P Ale znovu bych si jej už nekoupila - raději kouknu po jiných třpytivých variantách..

9 komentářů:

  1. lak vypadá na nehtech pěkně, ale osobně bych si ho asi nevybrala, na můj vkus je moc tmavý...
    mimochodem, dovolila jsem si tě nominovat:
    http://gleysishere.blogspot.cz/2013/09/versatile-blogger-award.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já občas nosím i čistě černý, takže pro mě nic až tak neobvyklého :)
      A strašně moc děkujii, vážím si toho ^-^ Budu se snažit co nejdříve sepsat článek :))

      Vymazat
  2. Ten vypadá dost dobře..mám podobný od essence.. taky černý se třpytkami.. ale je tam více zlatých třpytek, vypadá to moc pěkně :3.. černé laky jsou moje nejoblíbenější :3 A docela mě zarazilo to že to jde tak špatně odlakovat.. mm.. ten můj jde v pořádku, třpytky nejdou ani nijak cítit ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak od essence se chystám taky na recenzi třpytivého laku a musím říct, že dopadl o dost lépe a taky se úplně bez problémů odlakovává.. :)

      Vymazat
  3. Výdrž laku GS obecně je příšerná, bohužel, protože jinak mají celkem hezké laky...

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  4. Na té první fotce mi připadá "do zelena", škoda, že takový není fakt. Byl by mnohem hezčí než černý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, to mi tak zkresluje foťák když fotím bez blesku a večer :D

      Vymazat