středa 11. září 2013

Moje výhra v giveaway + pár minirecenzí

Jupíí, opět jsem vyhrála giveaway! :) Na to, jak málokdy se zapojuju, tak mám až neskutečnou úspěšnost. :D Možná je to i proto, že se snažím zapojit jen do soutěží na kterých mi opravdu záleží, na blozích které sleduju a hlavně do těch, ve kterých majitelky blogu vybírají přímo podle komentářů a ne jen náhodně..

Přemýšlím, že v příští giveaway bych taky vybírala podle něčeho jiného, než jen generátoru náhodných čísel.. Třeba podle milého komentáře, podle toho kdo opravdu na blog kouká a komentuje, nebo třeba podle nejlepšího nápadu na úvodní fotku/logo blogu. :)

A teď k mému vyhranému balíčku.. Výhru mám z blogu Vik-Ladyla od blogerky Terezy, která často přidává články se zajímavými outfity a s neskutečným množstvím fotek. Do giveaway jsem se zapojila proto, že čtenářkou blogu už jsem dávno byla a ceny se mi moc líbily - hlavně nádherný peříčkový náhrdelník. :)

všechny ceny pohromadě i s roztomilou taštičkou :3

Peříčkový náhrdelník mi přišel právě včas na fashion focení.. A protože je krásný a moc zajímavý, vůbec jsem neváhala mezi ním a dalšími doplňky. :) Sice z něj co chvíli něco odpadne, ale vždycky si poradím se sekundovým lepidlem. :D

Ve zbytku článku najdete minirecenze na zbytek balíčku: kajalové linky v "rtěnkovém" obalu, vanilkový lesk Yves Rocher, zlaté třpytky, minilesk Colortrend, hydratační vzorečky Darphin a sypké oční stíny Cosm´etika. :)

Tak tohle je pro mě velká záhada - kuželovité linky?? Ale o tom už raději v samostatném článku, protože mám k nim opravdu hodně postřehů. :P 


Naštěstí značka Yves Rocher jako vždy nezklamala. :) Vanilkový lesk voní opravdu po vanilce a možná ještě po medu nebo včelím vosku. Je bezbarvý, příjemný a krásně pečující. Už se těším na zimu, protože s tímhle voňavým balzámem se vysušených rtů bát nemusím. :)


Osud pro třpytky jsem ještě nevybrala.. Ale musím uznat, že jsou opravdu úžasné, mají neskutečné krytí, krásně se nanáší a lesknou. Výdrž na suché kůži je skoro nulová, ale stačí je nanést spolu s nějakým jiným líčidlem nebo krémem a už je to bez problémů. Přemýšlím nad nějakým pokusem se stíny, rtěnkou nebo lakem. :P


Minilesk na mobil/klíče se mi sice moc líbí, ale nakonec ho stejně nepoužívám. :D Ale připla jsem si jej na klíče, hodlám ho vypotřebovat a pak si do prázdné lahvičky dát něco lepšího - třeba ten vanilkový lesk od Yves Rocher. :)


Značka Darphin je pro mě úplná novinka.. Hned se mi zalíbilo, že jde o certifikovanou BIO kosmetiku a tak jsem se s chutí pustila do testování.. Mám toho zase hodně co říct a proto brzy přidám článek věnovaný přímo těmto 2 vzorečkům. :)


Sypké stíny Cosm´etika v barvičce 004 (vínová) už jsem ani nenašla v žádném e-shopu, ale nějaké info je alespoň na stránkách Biooo u odstínu 01. :)
Obsahují slídu a další minerály, zjemňující kukuřičný škrob, bio jojobový olej, vitaminy E a F.. Stíny vyživují, matují, zjemňují a chrání proti volným radikálům. Jsou vhodné i pro tu nejcitlivější pleť a líčení by mělo vydržet po celý den.. Až budu mít příležitost, musím je vyzkoušet a pak se můžete těšit na podrobnější recenzi.

A co Vy, znáte některý z těchto výrobků? Máte tady nějakého oblíbence, nebo naopak? :)

PS: Terce ještě jednou mooc děkuju za úžasnou výhru a přeju hodně úspěchů s blogováním. :)

18 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Děkuji :) Už je to trapné jak pořád vyhrávám, že? :P Ikdyž Ty to máš taky tak co jsem viděla na blogu :D

      Vymazat
  2. Gratulujem pekná výhra! Ak by si chcela pozývam ťa do ďalšej súťaže ku mne na GA :))

    http://mimslady.blogspot.sk/2013/09/giveaway-begins.html

    OdpovědětVymazat
  3. Super věcičky! :-)

    Pokud budeš mít chuť, zapoj se do soutěže u mě na blogu, potěšilo by mě to - http://handbagforladies.blogspot.cz/2013/09/firmoo-giveaway.html Třeba Ti štěstí bude opět přát!

    OdpovědětVymazat
  4. Lákají mě hrozně věci od firmy Cosmetica. Ty papírové obaly jsou super. Chystám se na jejich pálené pudry. Jinak fakt jsi měla štěstí, gratuluji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Na Cosm´etiku jsem taky byla a pořád ještě jsem zvědavá. Přece jen by stíny měly být kvalitní a tak je musím co nejdříve vyzkoušet.. A pálené pudry zní snad ještě lépe :))

      Vymazat
  5. Gratuluji k výhře a jestli chceš tak se můžeš zúčastnit giveaway na mem blogu :D

    www.olivains.com

    OdpovědětVymazat
  6. Se máš. :)
    Ten lesk od YR můžu jen doporučit, mám vanilkový a mandarinkový a na zimu snad ani není nic lepšího. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsem to tipovala správně :) Je opravdu moc příjemný :)

      Vymazat
  7. Gratuluji k výhře. Na ten článek o linkách se teda těším, protože tohle je pro mě taky jedna velká neznámá, hlavně nechápu, co s nimi, až se "ztupí", pak to bude přece jen takový pahýl:-D A nejvíc se mi z balíčku asi líbí ten náhrdelník, ale ani stíny C´osmetika bych nepohrdla. Pěkná výhra, fakt:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, článek už mám sepsaný, brzy jej publikuju a hlavně se tam zabývám právě tou otázkou co s tím až se to ztupí :D A náhrdelník je opravdu nádherný :)

      Vymazat