sobota 28. září 2013

MUA Ladybox

U minulého Ladyboxu jsem si říkala, že pečující kosmetiky už mám až nad hlavu a že další Ladybox objednám zase až za nějakou dobu.. Ale protože tahle krabička na září měla být plná britské dekorativní kosmetiky MUA, nemohla jsem odolat. :) Na FB stránkách Ladybox navíc slibovali 5 plných produktů (většinou bývají 2-3).
Recenze ostatních jsem si tentokrát předem nečetla a vrhla jsem se rovnou do rozbalování, ať mám překvapení až do konce. :)



Krabička je tentokrát v krásném černém provedení a novinkou je zobrazení nejprodávanějších produktů značky MUA ve víčku krabice:


A klasicky je přibalen letáček s výpisem všech produktů.. Tentokrát mají všichni stejné produkty, maximálně tak v jiných odstínech a 1 personalizovaný podle dotazníku:



Hned při otevření boxu mi došlo, že bude opravdu povedený. :)


Celkem je v Ladyboxu 6 plných produktů (5 slibovaných + pasta jako bonus) a 1 cestovní balení (které bych ale taky nazvala plným balením, protože 50ml podle mě už miniaturka není..). :)

Celková hodnota všech produktů je 977Kč (krabička stojí 319Kč včetně poštovného)!


Prvním produktem je micelární voda Dermacol, která je vhodná i pro odlíčení očí a na voděodolný make-up.. Protože jsem často slýchala, že micelární vody se na oči většinou nepoužívají, jsem na ni zvědavá. Běžná cena je 99Kč, takže pokud se mi zalíbí, není problém u ní i zůstat..


Asi nejdražším produktem je podkladová báze MUA za 399Kč. Díky personalizaci mám matující verzi, což se mi neskutečně líbí a už se těším až ji pořádně vyzkouším. :)


A konečně vlastním i nějaké ty gelové linky. Až doteď jsem se bála si nějaké koupit a dávala jsem přednost jednodušším tekutým verzím. Tak uvidím jak si na tyhle zvyknu. Cena je 129Kč, takže zase hodně dobrá. :)


A teď něco co mě nejprve mile překvapilo, ale nakonec mi to moc nesedlo.. Polibkům odolný fix na rty MUA za 129Kč.. Co nejdříve napíšu recenzi. :)


Další věcička, co musela milovnice kosmetiky naprosto nadchnout - Trio očních stínů MUA za 109Kč. Ikdyž mám stínů opravdu hodně, tyhle si nejspíše taky nechám.. Mají totiž nádherně syté a lesklé barvy a zrovna tyhle odstíny používám ze všech nejčastěji.



Palmer´s tělové mléko s kakaovým máslem mám už z jednoho vydání Ladyboxu, ale protože tu kakaovou vůni jsem si naprosto zamilovala, nebude problém využít i tohle. :P Tohle maličké balení by vyšlo asi na 27Kč (na stránkách Ladyboxu se prodává pětkrát větší za 135Kč).


A zubní pasta Colgate za 85Kč jako bonus. Pasta by měla být extra pěnivá. :P

Nakonec jsem s boxem opět neskutečně moc spokojená - hodně věciček mám doma poprvé a těším se až je pořádně vyzkouším. :)

A co Vy, objednaly jste tentokrát? Nebo se alespoň chystáte na nový e-shop MUA?
Jestli ano, tak při nákupu do 30.9. při zadání kódu LADYBOX budete mít dopravu zdarma! :)

10 komentářů:

  1. Neobjednala jsem, protože mi bylo jasné, že tentokrát bude hodně dekorativky, kterou bych nevyužila.. a měla jsem pravdu. Obsah je sice super, ale nic, po čem bych vyloženě toužila. Moc se mi líbí stíny, ale podobné barvy už mám.. takže mě to ani nemrzí :) Počkám si na říjnové vydání..
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, já mám zase plno pečující kosmetiky (a vlastně i té dekorativky až nad hlavu), takže na příští už se asi zase já zlákat nenechám :D

      Vymazat
  2. Ladybox jsem si neobjednala, ale na MUA se chystám, na nějakou paletku stínů, takže jsem fakt ráda že se u nás konečně taky spustil český e-shop :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mi je trochu líto, že tam zrovna prostě nemám co objednat.. Maximálně si tak pořídit rtěnku za 44Kč, ale rtěnek mám až nad hlavu a za tu cenu to asi nebude žádná sláva. :D
      Ale pokud budeš kupovat, určitě použij kód na dopravu zdarma :)

      Vymazat
    2. Díky, to se mi zrovna hodí, protože je hrůza jak si člověk chce koupit jednu paletku a za dopravu dá skoro stejně (někde i víc) než za to co si objednává :/

      Vymazat
    3. Jj, tak s tím souhlasím. Navíc ta kosmetika je opravdu levná a tak aby se to vyplatilo s poštovným, musel by člověk dělat obrovský nákup.. Já to tak mám třeba i s kosmetikou e.l.f. - nakupuju jen při akci s dopravou zdarma :)

      Vymazat
    4. Taky to tak dělám :D a tu dopravu zdarma na MUA jsem včera využila, takže velké díky :)

      Vymazat
    5. To jsem moc ráda, tak se pak těším na Tvé recenze :)

      Vymazat
  3. Tak dobře, že sis nekoupila ty stíny v Essence, když máš tyhle hezčí. :D
    A náhodou já jsem měla svůj fix ráda, jsem zvědavá na recenzi. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, to mě taky hned napadlo že dobře že jsem nekoupila další stíny :D Tyhle jsou taky hezky třpytivé :P
      A ten fix prostě někomu sedne, někomu ne. Já třeba nemám ráda ani linky ve fixu, strašně mě štve že to chvíli píše a chvíli se tomu zase nechce :D

      Vymazat