středa 11. prosince 2013

Kosmetika z mrtvého moře - NevO Dead Sea SPA

Mrtvé moře je už po tisíciletí zdrojem zdraví a krásy při péči o pokožku. Je to nejslanější a nejvíce minerály nasycený vodní útvar na světě. Každý litr vody obsahuje 2.5 libry soli a minerálů - 10krát více, než ve Středozemním moři. Složky v mrtvém moři jsou tak nejlepším přírodním lékem na léčbu kožních aj. potíží (např. xerodermie, lupénka, ekzémy, ale také astma, artritida a revmatismus).

Značka NevO Dead Sea SPA (FB NevO ČR) vyrábí své produkty právě z bahna a soli z Mrtvého moře, a tak pomáhá jak s těmito kožními problémy, tak hlavně s výživou a regenerací.
Tato kosmetika se podle mě hodí hlavně pro namáhanou, suchou nebo zralou pleť, ale naštěstí jsou v sortimentu taky čistící bahenní produkty, jaké jsem chtěla vždycky vyzkoušet. 

Díky spolupráci s touto značkou Vám tedy můžu představit Hloubkově čistící bahenní pleťovou masku a Mýdlo s výtažky z mrtvého moře (v bahenní verzi), za což moc děkuji. :)




HLOUBKOVĚ ČISTÍCÍ BAHENNÍ PLEŤOVÁ MASKA má kromě hloubkového čištění taky
 regenerovat buňky, regulovat tvorbu nadbytečného mazu a zjemňovat póry.
VŮNI bych ani nenazvala vůní.. Je taková bahenní. :D Ale naštěstí mi to na obličeji nevadí, spíše nejde cítit.
POUŽITÍ: Nanést na vyčištěnou pokožku na T-zónu nebo klasicky, nechat působit 10-15minut a suchou masku smýt teplou vodou za pomocí kosmetické houbičky.
Doporučené je používat masku 1x týdně.
VÝSLEDKY: Po smytí masky jsem se začala prohlížet a zjistila jsem, že černé tečky na nose nejsou tak vidět a co je zajímavější, že mi maska vytáhla hodně těch černých teček a různého mazu z pórů na povrch. Jako bych měla celou pleť polo-vymáčknutou od kosmetičky (pokud jste byly na "vymačkávacím" hloubkovém čištění, tak ale musíte vědět že to narozdíl od masky dost bolí, jste potom celé zarudlé a ještě za to každý měsíc utratíte daleko více peněz než při používání této masky). Některá místa jsem ještě lehce dovymačkala opravdu jemným tisknutím - pleť totiž byla prohřátá a všechny nečistoty se samy draly na povrch. Nejvíce jsem si toho všimla na bradě a na nose (v místě černých teček), naopak čelo jsem měla spíše jen odmaštěné.
Co se týče zneviditelnění rozšířených pórů, tak to bohužel zhodnotit nemůžu (viditelně rozšířené póry nemám).
TYP PLETI: Protože maska nevysušuje, tak je vhodná na hloubkové čištění asi pro všechny typy pleti.
SLOŽENÍ: Maska obsahuje hlavně bahno z mrtvého moře, ale taky mnoho různých olejů a extrakt z aloe, aby pokožka nebyla po použití podrážděná. Celé složení najdete na fotkách níže.


MÝDLO S VÝTAŽKY Z MRTVÉHO MOŘE ve verzi MUD (bahenní) je opět čistícím produktem, který se hodí i na obličej. Používám ho jak při čištění před bahenní maskou, tak na běžné čistění pleti každé ráno a večer. Na rozdíl od dalšího mýdla které na pleť používám (jasmínové z Auroville o kterém jsem psala dříve), toto mýdlo čistí, ale vůbec nevysušuje. Je tedy vhodné i pro velmi citlivou pleť a jak pro pleť mastnou, tak suchou.
Složení je dle výrobce pouze glycerin (80%) a bahno z mrtvého moře (20%), ale zajímavé je že narozdíl od masky má mýdlo moc hezkou a příjemnou vůni. :)


Jak se Vám kosmetika z Mrtvého moře líbí? A zkoušeli už jste nějaké podobné produkty nebo něco jiného od této značky? 

PS: Pokud ještě hledáte dárečky pro Vaše blízké, myslím že touto luxusní kosmetikou nadchnete úplně každého. Navíc kromě pleťové a další pečující kosmetiky u NevO najdete i luxusní a cenově hodně přijatelnou péči o vlasy nebo pánskou řadu. :)

23 komentářů:

  1. já jsem od nich kdysi měla nějaký set na ruce, bylo to fajn, ale mě strašně odrazuje jejich prodejní strategie. nikdy jsem se díky tomu u nich nezastavila, naopak mě to vždycky dokáže vytočit, když třeba viditelně spěchám a do cesty se mi postaví prodavačka a spustí "slečnooo, nemáte chvilkuuu?"...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co? Opravdu? :D Já jsem je takhle naštěstí nepoznala a ani nevím o tom že by takhle prodávali. Když spěchám, taky nemám podobné prodejce v lásce, ale zatím jsem se s takovým prodejem setkala jen u polských prodejců parfému. :P

      Vymazat
    2. dřív tak prodávali, teď už naštěstí ne :D

      Vymazat
    3. Tak jsem ráda, že zvolili jinou strategii. :) Já mám třeba ráda takové ty prodejní akce, kde člověk výrobky může jen vyzkoušet a dostat k nim letáčky nebo nějaké povídání.. jediné co mi vadí jsou akce kde se produkty vnucují a třeba se právě zastavují lidi kteří nemají zájem a čas.

      Vymazat
    4. no v Palladiu mají myslím hned dva stánky a jeden vedle v Kotvě a stává se mi to tam běžně, protože tam chodím téměř denně, to samé na Zličíně. ono asi záleží i na prodavačkách, ale některé to bohužel dělají pořád :(

      Vymazat
    5. No na jednu stranu když mají stánky, tak by tam neměly jen stát a čekat až někdo sám přijde, to by bylo divné.. Nějakou frázi na procházející bych brala, to je celkem běžné. Ale přímo lidem skákat do cesty a zastavovat je mi přijde taky celkem odrazující.

      Vymazat
  2. Jiank obě věci mám doma a jejich kosmetiky jsem fanynkou (mam doma od nich snad všechno :D od soli, po peeling, pře oleje a mazadla, mýdla,...), jedna z nejlepších kosmetik, co znám a opravdu je doslova boží i za tu cenu :)
    Jo a další skvělou věc mají cuticule oil :)

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš teda sbírku.. Nejvíce by mě asi zajímal ten masážní olej, jestli máš i ten? :) Neumím si představit tu vůni.. A pak ty balzámy na vlasy, protože jsem s minerály z mrtvého moře už nějakou masku měla a byla úžasná na pokožku (kam si normálně jiné masky nedávám).. Takže ta podle mě musí být úžasná. :)

      Vymazat
    2. já právě masáže nemam ráda, takže s tím zkušenost nemám :) a věci na vlasy na mě zatím čekají v krabici

      Vymazat
    3. Tak jestli budeš zkoušet ty věci na vlasy, jsem pak zvědavá na recenze :)

      Vymazat
  3. I used to apply face masks on my face, but I don't bother anymore once I learned that they only have cosmetic effect.
    www.minsbeautyequipment.com

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem hodně dlouho požívala bahenní masku z Avonu, se kterou jsem sice neměla žádný problém, ale krom takového toho běžného pročištění to nemělo žádný zvláštní efekt. A pak jsem dostala vzorek bahna z mrtvého moře z Manufaktury. Takový rozdíl! a teď bych ráda vyzkoušela i tuhle, chmm!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, z Avonu jsem taky měla bahenní masku a opravdu nic to nedělá :D A z manufaktury jsem měla masku na vlasy z toho mrtvého moře a byla super hlavně na pokožku hlavy. Dokonce si ji oblíbil i přítel a dopotřeboval mi ji :D
      Jinak tak dobře jako tahle maska od NevO mi zatím nepůsobila žádná čistící, ani když jsem zkoušela různé jílové atd. (např. Mary Kay)

      Vymazat
  5. Ja by som sa chcela opýtať, že koľko taká maska stojí? (možno som to prehliadla v článku, ak áno, prepáč) Lebo vyskúšala som už veľa masiek, ale moje čierne bodky sú očividne odolnejšie ako burina a keď hovoríš, že už po prvom raze si videla výsledky, tak za pokus to určite stojí. Okrem toho, mám veľmi problematickú pleť a väčšina voľnopredajnej kozmetiky u nás na Slovensku, stojí za prd a buď sa z nej vyhádžem alebo opuchnem, alebo mám do týždňa pleť mastnú, že by sa dali robiť rezne. Tak ďakujem za tip:)
    http://dolcemejsy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle patří mezi ty dražší - 1100Kč (44€), ale občas je u nich nějaká slevová akce. V listopadu byla třeba akce na vše 30%, ale nevím jestli bude zase někdy brzy..
      Na jejich slovenských stránkách masku najdeš tady: http://nevo-spa.com/sk/obchod/starostlivost-o-plet/hlbkovo-cistiaca-bahenna-maska--52.html
      Jinak já jsem taky černé tečky měla vždycky, ale nepřijdou mi až tak strašné - jen občas mě to chytne a vymačkám si celý nos :D Ale stejně to pořádně nejde.. Zato tahle maska je na to opravdu šikovná, když všechny ty nečistoty mi samy vyšly na povrch. Zatím se mi nic podobného nestalo u žádné jiné masky, takže ta cena za to opravdu stojí. A pleť mám taky problémovou, mastnou, se sklonem k tvorbě akné a navíc i hodně citlivou.
      Držím palce a jestli si masku budeš kupovat, dej určitě pak vědět jestli se Ti taky tak zalíbila. :)

      Vymazat
  6. Ahoj
    já si kupuji kosmetiku z Mrtvého moře značky Murnauers a Salthouse přes Adarda.cz Mají o hodně nižší ceny než jsem viděla u NevO. Mezi mé oblíbené produkty patří třeba pleťová maska http://www.adarda.cz/kosmetika-z-mrtveho-more/maska-z-mineralu-mrtveho-more.html , tělové mléko, nebo krém na ruce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za super tip, koukala jsem že je to opravdu levnější :) Ikdyž třeba masky nerada kupuju jen v malých pytlíčcích, jak je to u nich.. Ale ten zbytek vypadá dobře. :)

      Vymazat
  7. Kdyz se nad tim zamyslim, tak jejich strategie, ktera mi sympaticka urcite neni, je zalozena na aktivnim prodeji na principu avon kdy prodejce dostava % z prodeje. V praxi to znamena ze produkt ktery stoji 200kc ma hodnotu 100kc a dalsi stovka jde prodejci za jeho prodej. Nekomu to prijde fer ale je preferuju nakup jine znacky ktera nepouziva tento styl prodeje a prodava za skutecnou hodnotu produkty, onech 100kc. Tech znacek ja na ceskem trhu nastesti dost, me vyhovuje Sea of Spa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, o tomhle jsem vůbec nevěděla a jsem jedině ráda že takhle tu značku neznám.. Vždycky jsem ji viděla spíše jako hodně luxusní kosmetiku, která je sice dražší, ale na druhou stranu se mi nikdy nestalo že bych u čistící masky viděla tak super efekt. A na Sea of Spa se zrovna taky chystám, mám celkově ráda produkty se složkami z mrtvého moře :)

      Vymazat
    2. tak s těma provizema to zas až takové není, aktivní prodej jsem dělala, sice ne přímo s kosmetikou ale všude to funguje podobně.... nadruhou stranu musím říct, že ikdyž mají třeba v nevo provize z prodeje tak mají malý, nebo téměř žádný fixní plat...... Já tedy osobně nevo moc nepoužívám, protože na dovolené v Izraeli jsem zjistila, že tam o nich nikdo ani neslyšel, je to vyrobeno pro český trh, aby se to tu prodávalo za vysoké ceny.... mam pár výrobků od sea of spa, které jsem si dovezla přímo z Izraele a jsem naprosto spokojená, například tělový olej Snow white je naprosto jedinečný :) Lucka :))

      Vymazat
    3. Luci moc děkuji za tip. :) Sea of Spa už jsem taky zkoušela, ale zatím nic co by mě dostalo tak moc, jako třeba tahle maska od Nevo Dead Sea. Ale značky mám jinak ráda obě dvě :)

      Vymazat
    4. Já jsem na tuhle značku narazila v Izraeli a moje kamarádka měla lupénku snad úplně všude po těle, koupila od nich krém, je to nějaký speciální na problémy s exémy a lupénkou, 100pro přírodní a do týdne byl rozdíl naprosto neuvěřitelnej.....od tý doby kosmetiku od téhle značky používám taky. Za mě je nejlepší maska termální (krásně hřeje) a pak slupovací Black Pearl. A z Nevo používám bambucké máslo 50ml, to je super pro suchou pleť. L. Ps.: ten olej fakt doporučuju, nádherně voní a je snad bezednej :))

      Vymazat
    5. Jé, tak alespoň už mám super seznam po čem koukat příště, mooc děkuju :)

      Vymazat