neděle 23. února 2014

Lak na nehty Paese

Taak jsem se rozhodla že tenhle lak stojí za zmínku v samostatném článku.. Byl součástí Valentýnského Nailboxu (článek Valentýn) a teprve po jeho pořádném otestování můžu usoudit že je to opravdu třída! :)

Nejdůležitější informací je to, že fotky nehtů v tomto článku jsou pořízené cca 5. den po nalakování!!! Teprve na konci tohoto dne se mi začaly mírně oprýskávat konce laku na pravé ruce (nejspíše díky umývání nádobí, kde většinou máchám ve vodě hlavně pravou ruku).


No jednoduše jak už samy vidíte, lak prostě neskutečně dobře drží. A to já jsem zrovna člověk kterému lak běžně vydrží tak jeden až dva dny a pak musí nutně dolů.. :D
Spolu s lakem Paese jsem ještě použila Výživu na nehty Paese místo podkladového laku. (Pro otestování výdrže jsem ale na jeden prst nanesla jen samotný lak a ten i tak pořád drží.) :)


KRYTÍ laku jaké vidíte na fotkách je pouze jednou vrstvou. Dvě vrstvy není nutné nanášet, ale když je nanesete, není v tom problém. :)
SCHNUTÍ je celkem rychlé.
NANÁŠENÍ je trošku obtížnější, protože lak je opravdu hustý a tak se na větších plochách (palcích) musí nanést rychle, aby nevytvářel mapy. Navíc má tenčí štěteček než na jaké jsem zvyklá. Takže můj tip je nabrat laku opravdu velké množství a rychle jej rozetřít. Že zůstane na nehtech hrubější vrstva než je obvyklé, vůbec nevadí. :)


Celkově jsem z laku opravdu nadšená a je to asi můj nejdéle držící lak, jaký ve své sbírce mám.. První aplikace mi sice dělala trošku problémy, ale když jsem si zvykla na hustotu laku a tenčí štěteček, neskutečně jsem si ho oblíbila. :)

A co Vy, máte nějaký podobný lak s neskutečnou výdrží? 

31 komentářů:

  1. Vypadá dobře, nejen barvou ale líbí se mi i ta lahvička. A výdrž je rovněž parádní. Já obecně s výdrží laků problém nemívám, pokud mám nehty v pořádku tak mi všechny laky drží cca těch 4-5 dní.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Radu, to se máš, nemáte náhodou myčku? Protože já nehty zlikviduju vždy při umývání nádobí hned druhý den :D :D

      Vymazat
  2. Souhlas, taková se u mě neztratí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tahle červená je úžasná!:)

    OdpovědětVymazat
  4. No tak ta červen je dokonalá. A po 5 dni taková výdrž? No tak to je pro mě jednoznačný must have!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, a to jsem se nevyhýbala žádným činnostem jako je umývání nádobí :)

      Vymazat
  5. 5 dní mě vydrží skoro všechny laky kt mám doma, ale nesmím moc umývat nádobí a když tak jen ve vlažné vodě :) barvička je pěkná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já právě umývám dost, v teplé vodě a ještě jak to drhnu houbičkou tak to sleze většinou hned druhý den :D Takže tenhle má prostě extra výdrž, třeba by Ti vydržel ještě déle :)

      Vymazat
  6. No páni. Mně žádný lak nevydrží délka jak 2 dny. :) Takže tenhle budu muset asi co nedjříve vyzkoušet. :)

    http://noordinary-girl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme na tom stejně, druhý den mám skoro každý lak už oprýskaný :D

      Vymazat
  7. woow, to je krásná barvička :) poslední dobou jsem ujetá na všechny červené :))

    OdpovědětVymazat
  8. červené laky mám nejradši a tento vypadá opravdu nádherně! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, to je největší klasika a mít takový superodolný ve sbírce je super :)

      Vymazat
  9. Ahoj, náhodou jsem narazila na Tvůj komentář tady: http://style-and-smile15.blogspot.cz/2014/02/info-2222014.html a nedá mi to se nezepat, myslela jsi to vážně nebo ironie?
    Díky za odpověď.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hanko, myslela jsem to vážně - samozřejmě jako make-up na focení a beru v potaz taky to, že jde jen o líčení očí. :) Umím si představit jak to bude vypadat na profi fotografiích a přesně na ty je nutné líčení dost přehánět ;) Kombinace barev je zajímavá a ikdyž je v komentářích hodně kritiky a chápu ji v případě že by šlo o make-up na běžné nošení, já si stojím za tím že na fotografie to je super :)

      Jinak sama se na focení líčím často a vytvořila jsem si i daleko šílenější věci, které v konečném výsledku na fotkách vypadaly skoro jako bych ani nebyla nalíčená :D Takže to ze zmiňovaného článku u profi fotografa bude podle mě tak akorát :)

      Vymazat
  10. Ahoj, kde jsi tento super lak koupila? Zrovna potřebuju obměnu starých laků:o) Díky Pája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, byl ve valentýnském Nailboxu a odkaz na prodejce u něj byl na polských stránkách značky Paese.. Ale našla jsem ho i na českém eshopu, akorát asi nemají přímo tento odstín: http://www.parfums.cz/paese/nail-enamel-lak-na-nehty/

      Vymazat
  11. áááá náádhera:) k tomu se skvělé hodí i červené šperky:) červené náušnice

    OdpovědětVymazat
  12. Tak ten musím mít :) Vypadá naprosto skvěle, je to krásný odstín. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplný souhlas, už sice jeden takový mám od Gabrielly Salvete, ale tenhle má lepší výdrž, takže to u mě vyhrál :D

      Vymazat
  13. Takovou červenou na nehtech miluju!! :)) navíc lahvička má krásný design ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, ta musí slušet úplně každému.. teda každé :D

      Vymazat
  14. Vypadá dobře, ale pro mě špička vrcholu byla je a vždy mezi laky bude značka O.P.I. nemůžu si pomoct...považuju je za zlatý grál mezi laky a vždy si slastně vzdechnu když je vidím mezi 150 méně kvaĺitními laky =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, O.P.I. jsou hodně vychvalované, ale ještě nikdo mi pořádě nedokázal vysvětlit v čem jsou lepší? Zatím si mě žádný z těchto dražších laků nezískal právě proto, že jsem nenašla extra vlastnost za kterou bych si připlatila (jako třeba tady výdrž, nebo u některých laků zajímavý a jedinečný efekt).. :P

      Vymazat
    2. no mají výdrž jako blázen a jsou syté a hlavně se neoprýskávají... k tomu si přidej slávu a prestiž jako např. u parfému dior a máš důvod, je všechny miluou =)

      Vymazat
    3. Já právě slyšela že výdrž je průměrná a oprýskávání taky :P A když je máš na nehtech, myslím že ta prestiž poznat nejde. Vidím to trochu jinak, než když si pořídíš značkovou kabelku..
      Takže pokud tenhle lak bude dělat stejnou nebo lepší práci než několikrát dražší, mám jasno.
      Jediný důvod proč bych si koupila O.P.I. je abych se s ním chlubila na blogu :D :D

      Vymazat