středa 26. února 2014

Schwarzkopf giveaway

Od předvánoční giveaway už uběhla nějaká ta chvíle a já bych si Vás, moje nejmilejší čtenářky, ráda rozmazlovala a opečovávala pořád. :) Jsem moc ráda že se najde tolik lidiček, kteří si rádi občas proletí můj blog a nejraději ze všeho bych Vám všem rozdala plno zajímavých věciček k testování, abyste mohli vyzkoušet vše co já a dopřávat své pokožce, vlasům i nosíkům každodenní relax.

Musím přiznat, že spolupráci s různými značkami se zrovna teď trošku vyhýbám ("bavím" se diplomkou, učením se a stěhováním), ale když mi napsala značka Schwarzkopf (FB Schwarzkopf) o možnosti získání balíčku jejich produktů, napadlo mě hned uspořádat s ním giveaway.. Takže jsem vybrala podle mě ty nejpovedenější věcičky, za jejichž poskytnutí do soutěže Schwarzkopf moc děkuji.


BALÍČEK OBSAHUJE:
  • Gliss Kur Ultimate Oil Elixir šampon
  • Gliss Kur Ultimate Oil Elixir balzám
  • Gliss Kur Ultimate Oil Elixir sérum
  • Got2b Smooth & Chic
Řadu Ultimate Oil Elixir jsem vybrala proto, že ji podle mě ocení nejvíce z Vás.. Regenerační receptura s tekutým keratinem a pečujícím olejovým elixírem vlasy intenzivně regeneruje do hloubky a posiluje vlasovou strukturu. Tato řada má vlasům poskytovat velmi intenzivní péči  a redukovat jejich lámavost až o 95% při použití kombinace šamponu, balzámu a séra.
Uhlazující emulze Smooth & Chic se mi zalíbila hlavně proto, že jde o ochranu před poškozením teplem při fénování a před UV zářením. Kromě toho má tato emulze s obsahem kašmíru vlasy vytvarovat, uhlazovat neposlušné pramínky, zabraňovat jejich krepatění a dodat jim lesk a hebkost.


PODMÍNKY SOUTĚŽE:
  • být čtenářem tohoto blogu přes Google (v pravé liště "Připojte se k tomuto webu")
    (pokud nemáte účet Google, pak být fanouškem na Facebooku ("To se mi líbí"))
  • napsat co si myslíte o silikonech v produktech vlasové péče po kouknutí na tento miničlánek - Používat nebo se jim vyhýbat?
  • zanechat na sebe v komentářích email a případně jméno na Facebooku
pokud giveaway veřejně sdílíte na FB (kde máte alespoň 20 přátel), nebo ji zmíníte v článku na svém blogu (s alespoň 20 čtenáři), můžete přidat 1 další příspěvek navíc, opět se svým e-mailem a odkazem potvrzujícím Vaše sdílení.

GIVEAWAY PLATÍ PRO ČR A BUDE UKONČENA 9.3.2014.
Výherce náhodně vylosuje Random.org.
Přeji hodně štěstí,
Nicca

70 komentářů:

  1. GFC langmaierova1
    langmaierova1@seznam.cz
    Nevím co si mám myslet o silikonech v produktech vlasové péče.Používám na střídačku se silikonama i bez.

    OdpovědětVymazat
  2. jsem jak čtenář přes gfc, tak i na fb. Co se týče silikonů, já k nim záporný vztah nemám, pokud by byly škodlivé, tak určitě nebudou schváleny pro náš trh. Mám k nim neutrální postoj, když mi kosmetika vyhovuje, tak neřeším, jestli má silikony nebo ne.
    Super ga, zrovna mi šampon dochází ;)
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Monika Theimerová
    monika.theimerova@gmail.com
    Přípravky bez silikonů už delší dobu nepoužívám, velmi se mi osvědčily přípravky na vlasy značky Balea (DM drogerie), nejvíce ty, které jsou určeny přímo na hnědé vlasy. Používám je už přes rok a za nízkou cenu (42,-) jsou moje vlasy perfektní! Vždycky jsem měla vlasy spíše jemnější, když jsem chtěla objem, musela jsem na něm pracovat pomocí tužidel a foukání. Vlasy jsem si i jednu dobu barvila a proto už je nechci teď ještě více zatěžovat silikony a vzhledem k tomu, že jsem našla ideální přípravek bez silikonů, tak o tom už ani nepřemýšlím a automaticky v obchodě beru jen ten :)
    Samozřejmě záleží ale na každém z nás, některým silikony v šamponech sedí, jiným ne, jiným je to jedno, hlavní je najít co nejideálnější přípravek, který nám vlasy udělá tak krásné, jak je chceme mít :)

    OdpovědětVymazat
  4. 26nikola26@seznam.cz, také používám na střídacku. Někdy bez silikonu, někdy se silikony. Ale já mám spise suché vlasy, takže jak jsem se docetla,tak pro me silikony jsou to pprávě. Vlasy jsou potom lesklejsi :-).

    OdpovědětVymazat
  5. jsem členem tady i na FB :)
    Myslím, že vše má své pro a proti a tak to bude i se silikony :) Že bych se silikonům extra vyhýbala, říct nemůžu. Jednou si koupím šampon s a jednou bez.. :)
    e-mail: simonka.n@centrum.cz, FB Simona Nelešovská

    OdpovědětVymazat
  6. gfc-jananulka.9@gmail.com

    Taktéž si myslím,že silikony mají jak plus,tak i mínus.Třeba já,když na svoje vlasy dám nějáký přípravek bez silikonu a všech tady těch věcí,tak mám vlasy ošklivé,hned mastné a splihlé.Nejspíše jsou na silikony navyklé.Snažím se vyhledávat produkty co jich mají třeba méně,nebo střídat produkty se silikonama a bez.
    Podle mě ty silikony jsou věc,která vám ty vlasy udělá nadáchané,uhlazené.nebo prostě udělá to co vy žádáte.Takže tak nějak no :).

    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. sdílím veřejně na fb pod jménem (Jana Svobodová) - http://www.facebook.com/jana.svobodova.31

    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. fb Iveta Polívková,e-mail:I.Polivkova@email.cz

    K silikonům mám kladný vztah ale ne vždy si koupím přípravek se silikony ;) snad pro všechny vlasy je lepší přípravky střídat ;)

    OdpovědětVymazat
  9. gfc: maji x
    Ku silikonom...no hmm je to taká téma, ktorú mnoho ľudi rieši...ja však nie ide hlavne o to aby mi kozmetika sadla a niekedy si ani nevsimnem ci obsahuje silikony

    OdpovědětVymazat
  10. Já myslím, že se silikonama je to jako se vším. Někomu dělají na vlasy špatně, někomu ne. Já mám radši věci bez silikonů a kamarádka zas nadávala, když zkoušela šampóny bez nich :D
    thedarkcrow@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Nemám nejaký vyhranený názor na prípravky so silikonmi. Niečo také nesledujem, pretože ak mi daná kozmetika sedí, som s ňou spokojná tak si ju kúpim aj neskôr. :)
    veronika.zorska@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduji přes GFC.
    Nedávno jsem se bavila se svojí kadeřnicí o silikonech. Každý se musí sám rozhodnout, někomu vyhovují někomu ne. Přiznám se, že mně přípravky bez silikonů moc nevyhovují. Přijde mi, že je to teď v ,,módě" (hlavně blogerské) nepoužívat silikony.
    minarovazaneta@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Já, jakožto majitelka spíše suchých a krepatých vlasů, dávám přednost spíše produktům (balzámy, oleje) se silikony, protože mi vlasy krásně uhladí. Naproti tomu šampony používám spíše bez silikonů a přírodní. pajushka3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. sledujem cez GFC...
    mne silikóny v kozmetike nevadia... skôr sa riadim tým či mi to sadne alebo nie... ak som s ňou spokojná, opätovne sa k nej vraciam...

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj vše splněno :)
    Já nevím, je to takové rozporuplné z nějakých výrobků se silikonama ( syoss) mám vlasy těžké, ale hebké a u některých ani nepoznám, že tam jsou. Pokuď mám na výběr tak si raději vybírám ty bez.

    OdpovědětVymazat
  16. Co se týče silikonů, tak mi nevadí, když jsou v kondicioneru, vlasy jsou po nich krásně jemné :). V šamponu mi ale silikony docela vadí, když dlouho používám šampon se silikony, tak mi začnou padat vlasy, takže se tomu už snažím vyhýbat :)
    lucie.el.zet@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. sleduji přes GFC pod tímhle jménem, mail mám kdyžtak v profilu, nechci spamy jako po každé GA, díky :)
    a silikony se snažím nepoužívat v šampónech, občas se mi totiž trošku osype obličej v těch částech, kde se ho vlasy dotýkají. ale minimálně kondiš prostě silikonový mít musím, jinak ty svoje dlouhé husté vlasy nerozčešu :)

    OdpovědětVymazat
  18. myslím si, že každému vyhovuje něco jiného. já nějak nepociťuju na svých vlasech rozdíl, takže to nějak neřeším:)
    karolinka@usmej.se

    OdpovědětVymazat
  19. Pěkný balíček! :) Můj postoj je neutrální, používám kosmetiku se silikony i bez, ale typově mi sedí spíše bez. Sleduji GFC i FB - Ivana Mikuličková (hezkakytka). hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Sdílím zde na FB: https://www.facebook.com/ivana.mikulickova.54, hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Nemůžu nějak říct, jaký na to mám názor. Určitě ale pro ti tomu nějak extra nejsem. Jako většina jsem někdy pro s nebo bez. ;)
    GFC Lůc Mác
    macoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. sledujem GFC :)
    a používam výrobky so silikónmi aj bez nich, nekupujem si výrobky na základe toho, či tam sú alebo nie, ale podľa vyššie uvedeného článku by mi mali viac vyhovovať výrobky bez silikónov :)

    veronika.stefanicova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Nějak se silikony v produktech nezabívám, kdybych řešila chemii, tak si v normálním obchodě nekoupím NIC. Předpokládám,že větší část mého života používám vlasové produkty se silikony a přesto mám vlasy krásně husté a zdravé :)

    odlova.nikola@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. sleduji přes GFC a email mám uvedený v profilu :)
    mým vlasům silikony v šamponech a další vlasové péči nevadí, pokud by se to ale změnilo, určitě bych zkusila nějaký bez silikonů :)

    OdpovědětVymazat
  25. Moje prípravky na vlasy niektoré obsahujú silikóny niektoré nie, nejako extra to neriešim .
    nikky33@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  26. Sleduju přes GFC i na fb.

    Hmm, těžko říct. Na jednu stranu si myslím, že to pro vlasy není nic extra - používat silikony. Se šampony a kondicionéry bez nich experimentuji, ale přijde mi, že s nimi si musím vlasy mýt každý den, brzo mě totiž svědí hlava a taky se mi více dělají lupy (zkoušela jsem různé druhy). Jediné, které mi toto nedělají, jsou šampony Garnier Ultra doux, ty jsou moc fajn :) Ale zas se říkám - použiju sice šampon bez silikonů, ale když potom použiju kondicionér, vlasový olej, tužidlo, sprej, whatever.. tak tam ty silikony většinou zase jsou, tak má to smysl? O.o Zas na tom nejsem tak, abych si všechno kupovala bez silikonů a obnovovala veškerou kosmetiku. Myslím, že jsou na světě horší věci než silikony v šamponech :D

    indrakova96@email.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Sleduji přes GFC jako Nechvatalova9, na facebooku jako Lenka Nechvátalová.

    E-mail: Nechvatalova9@seznam.cz

    Upřímně, nikdy jsem nehleděla na to, zda-li produkty obsahují, či neobsahují silikon, mé vlasy to nevyžadovaly do doby, než jsem podstoupila vlasovou proměnu u začínajících kadeřnic. Od té doby moje vlasy trpí, proto jsem zkusila vlasový produkt právě bez silikonu - ze začátku mi to přišlo jako zázrak, vlasy byly nadýchané, po dlouhé době plné života. Ale jakmile jsem produkt zkusila podruhé, potřetí, přišlo mi, že vlasy jsou mastné, splihlé, "ulízlé".. Záleží to na typu vlasů, já je mám právě teď dost zničené, krepaté, bez života, tak teď volím produkty se silikony, vlasy na ně dobře reagují. Jsem s nimi i spokojená, takže za mě silikony ANO, ale občas to taky střídám, aby si vlasy nezvykly na ten stereotyp. Občas potřebují změnu.

    OdpovědětVymazat
  28. Sdílím veřejně pod jméneme Lenka Nechvátalová na facebooku :) - https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Ffashionpicnicblog.blogspot.com%2F2014%2F02%2Fschwarzkopf-giveaway.html%3Fspref%3Dfb&t=Fashion+Picnic%3A+Schwarzkopf+giveaway

    Nechvatalova9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Sleduji :)
    PruchovaAdela@seznam.cz
    Ten článek je skvělý, protože mám takový pocit, že jak jednu dobu vznikl takový ten "Boom" - že silikony v šamponech NE! (a to hlavně díky vám blogerkam vzniklo), tak hodně lidí to jako odsuzovala: vsechny blokerky strašně odsuzovaly silikony v šamponech, jak je duležité na to koukat a podobně.... Já to nikdy neodsuzovala a upřímně nikdy neřešila, koupila jsem si šampón na múj typ vlasů a bylo :) Přežila jsem to se silikony v samponech do ted, takže nevím co to bylo za "reklamní" tah nebo odkud se vzalo to, že silikony v samponech jsou spatne:) Tento článek by si mělo přečíst více lídí :) Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
  30. Sleduji přes GFC, Evca.Eva@seznam.cz
    V současné době mi vyhovují šampóny bez silikonů, ty nemají na pokožce hlavy co pohledávat, do konečků vlasů ano, tam plní svůj účel.

    OdpovědětVymazat
  31. sleduju :)
    silikony toleruji jak v čem - šampony ne, kondicionery a masky ano :)
    greenballx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Sleduji přes GFC
    Myslím si, že na tom, že silikony ve vlasových přípravcích jsou škodlivé, asi něco bude. Vyzkoušela jsem jeden šampon se silikony a nevyhovoval mi.. měla jsem po něm mastné vlasy a celkově byly bez objemu a zplihlé a dokonce mi i padaly více vlasy než obvykle.. Za mě tedy NE
    vondryskoval@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Upřímně, nikdy jsem se silikony v šamponech nezabývala..myslím, že bych se o to začala zajímat až v momentě, kdy by byly moje vlasy úplně dodělané :D (tak řeším skoro všechno - až na poslední chvíli :/) Ale myslím, že je na čase, abych si o tom něco nastudovala :D
    sleduju a můj email je glazurka@email.cz

    OdpovědětVymazat
  34. sleduji jako El
    eliota@centrum.cz
    tak, já si vždy myslela, že silikony jsou špatné, ale když jsem si ten článek pročetla, tak vlastně i pomáhají :) určitě je to něco umělého, ale když to pomáhá, proč ne? :)

    OdpovědětVymazat
  35. Sleduji jako caroline
    kajush.01@centrum.cz
    Silikony mi vůbec nevadí. Obzvlášť u vlasové kosmetiky je hodně potřebuji, jelikož mám strašně suché vlasy a bez použití silikonů by vypadaly katastrofálně :D :)

    OdpovědětVymazat
  36. GFC: Anežka Vávrová
    FB: Anežka Koroze

    Mně osobně silikony v produktech nijak zvlášť nevadí. Pokud mohu vyberu si šampony bez nich, pokud to nejde nezhroutím se:) V maskách a kondicionérech mi připadá, že se jen těžce dá docílit stejného efektu bez silikonů jako s nimi.

    vav.ran@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. alltinygems@email.cz
    Poprask ohledně silikonů v čemkoliv mi vadí. Připomíná mi to kauzy typu "výrobky z Polska jsou nekvalitní", "bio výrobky jsou zdravější než nebio", "privátní značky supermarketů nabízí nekvalitní zboží", "fuj parabeny, SLS, jánevímcoještě". Všechna tahle generalizace mě rozčiluje. Se silikony nemám problém, hlavně třeba v uhlazujících přípravcích, které se dávají do konečků vlasů, je vyloženě vyhledávám. Dokáží udělat s vlasy divy.

    OdpovědětVymazat
  38. bianca7@seznam.cz
    GFC: Akemi
    Na silikony ještě nemám jednotný názor, na jednu stranu všude čtu, jak jsou nezdravé, na druhou stranu jsem zkoušela šampón bez nich a vlasy vypadaly hrozně, takže u nich zatím zůstanu a uvidíme ;)

    OdpovědětVymazat
  39. Sleduju přes GFC jako Baru Mottlova.
    Šampony používám i bez silikonů i s nimi. Vyhraněný názor na ně nemám. Klidně použiji šampon se silikony a nemám z toho špatné svědomí.
    mottlovabarca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Dříve mi silikony vůbec nevadily, žádný problém mi to s vlasy nedělalo. Nedělá mi ani teď, ale když mám tu možnost se jím vyhnout, tak radši sáhnu po přírodní vlasové péči, která mým vlasům momentálně maximálně vyhovuje.

    Radu, UltimateChic@email.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj (:
    E-mail: will.terka@gmail.com
    Názor na silikony: Vlastně ani moc nemám. Vždycky něco koupím, vyzkouším a buď mi to s vlasy pomůže nebo ne. Skočila jsem se mrknout do koupelny a používám šampony bez silikonů. Bezvadně mi přidávají lesk a hebkost vlasům. Jenže myslím, že na každýho to působí jinak. Takže - názor neutrální ;)

    OdpovědětVymazat
  43. Silikony na pokožku hlavy nedávám vůbec, do konců je mi to jedno :-)
    barbaresco@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. msutkova@gmail.com
    Všade sa hovorí o tom, že by sme sa mali vyhýbať silikónom - vo všetkom. Čo sa týka pleťovej kozmetiky, v tomto ohľade sa silikónom skôr snažím vyhnúť. U vlasovej kozmetiky mi to až tak neprekáža. Vlasy určite "nevyliečia", ale aspoň vyzerajú krajšie vďaka nim. Keby sme sa snažili vyhnúť všetkého škodlivejšiemu okolo seba, myslím, že by sme nič nepoužívali. =)

    OdpovědětVymazat
  45. Moc hezká soutěž
    GFC: aleachim15
    FB: Michaela Loffler

    Mě silikony nevadí a nikdy nevadily, ikdyž byl takový boom proti nim, používám je hlavně do délek a vlasy mám po nich krásně hebké a jemné

    michaelaloffler@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. GFC: Terka Černá
    Dala jsem Like i na Fb :) jako Teruš Černá
    Na silikony mám takový neutrální a smíšený názor. Kamarádka, která se učí jako kadeřnice, mi říkala, že jsou špatné i dobré, všechno má své pro a proti:). Většina šamponů je tedy obsahuje, snažím se to nějako střídat :).
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz

    A jinak z téhle řady jsem ještě nic neměla, ale moc mě láká. :) Teď mám šampon od Gliss Kur ten černý a je fajn a teď mám zálusk právě na tuhle řadu :D určitě bych šla do šamponu a dál by se uvidělo. Ale moc by mě to potěšilo! :)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj
    tato giveawway je fakt úžasná
    měla jsem ten šampon , používala jsem ho po každém mytí jen na konečky a méně se mi třepily
    takže tento šampon je úžasný , jenom mi už došel...:) takže by se mi hodil nový
    a ten balzám na vlasy zní taky dobře
    GFC nemám a na fb jsem Alčapalča sleduji
    email: alicestastna@email.cz

    jo a k těm silikonům
    mě teda v šamponech vůbec nevadí
    někomu to na vlasech vadí a někomu ne
    záleží určitě taky na typu vlasů
    já o tom ani někdy nevím že třeba v šamponu jsou , popravdě to moc nepoznám jestli tam jsou nebo ne
    teď je celkem trend nemít šampony se silikony a všichni říkají že jsou špatné , ale mě dělají pěkné vlasy
    takže to e k těm silikonům

    OdpovědětVymazat
  48. GFC ↑
    misula.3@seznam.cz
    Jinak silikony vůbec neřeším, většinou vybírám šampón podle vůně/ceny :D

    OdpovědětVymazat
  49. Silikony mi nijak nevadi, neresim to
    gfc ervulenka
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. splnila jsem
    no já silikony neřešim :DD
    adidaskaadidas@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. GFC: Klára Odehnalová
    Já proti silikonům nic nemám. Často střídám šampony a celkem neřeším, jestli tam jsou silikony nebo ne. Vlasy mám pořád stejné:)
    theclairebiebs@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. GFC: Julka Ďurčeková
    Email: julka.durcekova@gmail.com
    No krátky žiarivý účes by asi každý chcel. :D
    Ja som zo Slovenska. Takže asi nič z toho.

    OdpovědětVymazat
  53. Sleduji jako Tereza Brucknerová.
    Brucknerovaterka@seznam.cz
    Já používám na střídačku, protože si myslím, že i silikony mají něco do sebe :-)

    OdpovědětVymazat
  54. Silikony vůbec neřeším, nepřemýšlím nad tím, nepřipouštím si, že by mi mohly ublížit...
    anetka.riemerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Silikony neřeším. Mám přípravky se silikonama i bez, ale nevyhledávám ani jedno z toho.
    niky.slavikova@gmail.com
    gfc Nikola Slavíková

    OdpovědětVymazat
  56. GFC: Lucie Zakopalová
    luciezakopalova@seznam.cz
    Já silikony nějak neřeším, kupuju si šampony s nima i bez nich:)

    OdpovědětVymazat
  57. Šampony se silikony mi celkem vyhovují, takže je používám a moc neřeším takový ten všeobecný odpor k silikonům. Občas ale používám i šampony bez silikonů :)
    GFC: Michaela Kunešová
    linzinka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. Sleduji jako Sedmikráska. Mail: USedmikrasky@seznam.cz
    Co se týče silikonů, tak používám šampony BEZ silikonů (ačkoli mám suché vlasy) a péči se silikony.

    OdpovědětVymazat
  59. GFC: Lucia Balintová
    lucinkabalintova@gmail.com
    ja používam väčšinou produkty, ktoré obsahujú silikóny, ale striedam to aj s tým, ktoré neobsahujú pre istotu :) ja myslím, že je to individuálne :)

    OdpovědětVymazat
  60. Já silikony nějak moc neřeším, ale radši sáhnu po něčem, kde silikony nejsou :)
    mail: Kika.eli@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. GFC:Paticie
    FB:Patricie Arutyunyan
    e-mail:patrichka@gmail.com
    Já u šamponu spíš řeším, na jaké vlasy je a jestli je silikonový, to se jen kouknu:)

    OdpovědětVymazat
  62. Mě silikony nějak nevadí, používám převážně šampony se silikony moje vlasy jsou po nich lesklejší a vypadají i zdravější. Takže já jsem jedině pro.
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Silikony v šamponech nebo kondicionerech nijak neřeším. Většinou kupuji výrobky na kterých je napsáno, že je neobsahují ale mám dlouhé vlasy a rukama mi už prošlo tolik značek, že používám jen Schwarzkopf, Elséve a šampony z Rossmana u kterých to vůbec neřeším.
    GFC: Lilian Winters
    wamelka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Sleduji na Fb- Ann Zalabáková
    e-mail- ananas.1@atlas.cz
    Tak podle mě je na každém z nás, jestli si koupíme výrobek se silikony nebo bez. Mně osobně nijak nevadí, ale v obchodech se raději koukám na šampony bez silikonů, což zapříčinil pravděpodobně ten boom, rozkřikující, že silikony jsou zlo. Ale jak jsem řekla na začátku, každý člověk má jiné vlasy, a tak mu vyhovuje něco jiného. :)

    OdpovědětVymazat
  65. GFC: Naomy Jakab
    FB: Noémi Jakabová
    E-mail: naomyjakab@gmail.com
    Podľa mňa záleží na tom aké máte vlasy,ja nepoužívam tie produkty v čom sú silikóny,na moje vlasy nie sú dobré. :)

    OdpovědětVymazat
  66. Zdieľam tu: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=688829254514086&id=155147494618005 :)

    OdpovědětVymazat
  67. Like jsem dala na fb :-)
    FB: Nely Prochazkova
    E-mail: cumanelka@seznam.cz
    Nikdy jsem to nepoužila ale přemýšlím o koupi :-)

    OdpovědětVymazat
  68. GFC: Elysia
    elie.krios@gmail.com
    Upřímně, silikony mě zase tak netrápí. Ať už v tom přípravku silikony jsou nebo ne, mým vlasům se objem vyhýbá jak čert kříži, takže soudím podle jiných hledisek než jsou právě silikony, parabeny apod. :)

    OdpovědětVymazat
  69. FB: Klára Wallova
    GFC: Klára Wallová
    wallova.k@seznam.cz
    Silikony neřeším - pokud mi vyhovují ;) Jediné v čem mi vadí jsou báze pod make up, ale bez nich by asi ani neplnily účel. Na vlasech mi vyhovují.

    OdpovědětVymazat