středa 12. února 2014

Tělová marmeláda Kivvi

Že jste ještě neslyšely o marmeládě na tělo? Tak to budete koukat.. :) Tahle lahůdka od značky Kivvi je 100% přírodní, z toho 89% dokonce BIO, není testována na zvířatech a je naplněná těmi nejlepšími ingrediencemi (se základem bambuckého másla) pro opravdové kosmetické gurmány.


TĚLOVÁ MARMELÁDA KIVVI (120ml) je plněná do kouzelné a praktické marmeládové skleničky s tématickými obrázky.. Už jen kvůli pohledu na tu nádobku si ji v koupelně asi nechám i po vypotřebování. :)

SLOŽENÍ je podrobně rozepsáno u poslední fotky i s českým překladem, protože opravdu stojí za to. Základem je bambucké máslo a kokosový olej, následuje 14 dalších olejů, aroma z přírodních esenciálních olejů, vitamin E a extrakty z některých rostlin. Toť vše, žádná chemie ani nic jiného co by nám na marmeládu pokazilo chuť. :)
KONZISTENCE je při pokojové teplotě tuhá, máslovitá a příjemně našlehaná. Při nabrání marmelády na prst se začne roztékat a při mazání na hřejivou kůži se již chová spíše jako kokosový olej. Takže jde krásně vidět kombinace bambuckého másla a olejů.
VŮNĚ Sweet Orange mi připomíná sladké ovocné bonbóny a je jednoduše nádherná, sladká ale i svěží.
ÚČINKEM je dokonale hydratovaná pokožka (když je základem bambucké máslo tak se ani není čemu divit), pleť je příjemně vláčná a krásně ovocně provoněná.. Chápu proč se tahle věcička nazývá marmeládou - protože máte neskutečné nutkání tu voňavou dobrotu ochutnat a po namazání se alespoň půl hodiny v kuse očichávat. :D
Marmeláda podle popisu taky zvýrazňuje přirozenou barvu pokožky a opálení, redukuje vrásky a další známky předčasného stárnutí.
TIP: Aplikace je nejúčinnější na mírně vlhkou kůži po sprše/koupeli, stejně jako u všech másel a olejíčků.




SLOŽENÍ: bambucké máslo, kokosový olej, hroznový olej, olivový olej, aroma, meruňkový olej, třešňový olej, pšeničný olej, makadamský olej, pupalkový olej, jojobový olej, avokádový olej, rakytníkový olej, olej z černého rybízu, olej z vinné růže, olej z aktinidie čínské, olej z maliníku, vitamin E, chmelový extrakt, extrakt z měsíčku lékařského, extrakt z ginkgo biloby.
Tak jak se Vám marmeláda na tělo líbí? Půjde díky složení, vůni a kouzelnému obalu do vašeho seznamu přání? 

Marmelády Kivvi seženete na eshopu Naturals (FB Naturals) za 499-532Kč a kromě mé milované vůně Sladký pomeranč může vaše pokožka "ochutnat" i Citron s mátou, Pomeranč s vanilkou, Žlutou růži nebo Bergamot.
Přeji dobrou chuť. :)

Nicca

37 komentářů:

  1. Tak dneska si s vůní sedneme, tuhle pomerančovou dobrotu mám taky a kvůli vůni si ji šetřím, naštěstí i přes malé balení vydrží, na celé tělo jí vymažu malinký kousek a je to příjemná změna od obyčejného kokosáku :-) Ještě bych chtěla zkusit tu mátovo-citronovou na léto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji zatím mám chvilku, ale taky doufám že vydrží.. :) Přece jen je to 120ml a i malé množství krásně hydratuje. A o citrónovo-mátové jsem přemýšlela, ale četla jsem v recenzích že voní spíše jen po citrónu

      Vymazat
    2. Mně vydrží 100 ml kokosáku nebo tohle mazání tak na půl roku :D Mažu se asi tak 1x týdně po sprše malým množstvím. Tak citron můžu, je u mě hned na 2. místě po pomeranči, příště vezmu to.

      Vymazat
    3. Tak to jsme na tom se spotřebou asi stejně, ale já se někdy nemažu vůbec a někdy (v létě nebo v mrazech) zase pořád.. Tak doufám že mi tahle marmeláda vydrží ještě i na léto, protože skvěle hydratuje a to budu potřebovat :)

      Vymazat
  2. Asi jsem skutečný diagnostikovatelný blázen (do přírodní kosmetiky). Po přečtení prvního odstavce se všemi těmi informacemi o tom, jak je ta marmeláda bio friendly jsem nahlas prohlásila "Poslouchááám~" a nadšeně se začetla dál :D Vypadá to opravdu skvěle, úžasné složení! Cena je trochu vyšší, ale do budoucna je to pro mě stoprocentní must-have :3 Děkuju moc za informace~

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S cenou souhlasím, chtělo by to nějakou slevovou akci :D Ale jinak naprostá dokonalost.. Tyhle přírodní mazadla taky zbožňuju a když to i tak krásně voní a vypadá, tak to je prostě nej :)
      Jsem ráda že se líbí a snad si s ní někdy uděláš taky radost :)

      Vymazat
  3. Hmmm to vyzerá chutne :) Včera som však konečne vyskúšala spraviť našľahané telové maslo, ktoré vyzerá ako šľahačka a vonia ako cheesecake, čiže maslá si už asi kupovať nebudem, ale si ich radšej vyrobím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to může být taky fajn. Pokud si to sama vyrobíš, tak máš jisté dobře vybrané ingredience :)
      Akorát ta kouzelná vůně a balení by pro mě byl dost velký oříšek :D A většinou vybírám hlavně podle dokonalé vůně (v kombinaci s kvalitními ingrediencemi)

      Vymazat
  4. Ty jo, to jsem neměla tušení že se vyrábí něco takového :D Super, vyzkouším! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si toho všimla když jsem projížděla některé blogy.. Ale že je to až taková pecka jsem se musela přesvědčit sama :P

      Vymazat
  5. Musí dobře vonět :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjo, tak o tom jsem opravdu nikdy neslyšela... docela dobrý marketingový tah :D ("odborník promluvil") .. ale ta cena je teda docela vysoká...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nj, cena je vyšší, ale umím si samu sebe představit za pár let, až si budu kupovat kosmetiku jen v téhle cenové kategorii a výše :D (Teda pokud se mé kariérní plány vyplní..) :P :D Hlavně za voňavou přírodní kosmetiku si pak moc ráda připlatím a takovými dokonalostmi jako je tohle se budu odměňovat :3

      Vymazat
  7. Složení vypadá hodně dobře, asi bych se nebála napatlat si to i na vlasy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě zase napadlo do kuchyně :D Ale s tím aroma asi ne :P Na vlasy bych to mohla vyzkoušet, ale přijde mi to škoda.. Na ty mám čistý kokosový olej a ty voňavé používám jen na tělo :)

      Vymazat
  8. O tomhle jsem ještě neslyšela, ale určitě to musím vyzkoušet!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já můžu jen doporučit.. Tohle si musí zamilovat snad každý :)

      Vymazat
  9. Jé, tak to mě láká. Ale ta cena... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, cena je vyšší, takže to je spíš když se chce člověk něčím "odměnit" a koupit si luxusnější kosmetiku :)

      Vymazat
  10. Tak tomu říkám - mazátko pro opravdové kosmetické gurmány. :-) O marmeládě slyším poprvé, ale moc se mi líbí! :-) Kombinace vanilky a pomeranče musí být božská. :-) A složení je krásné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplný souhlas Domi, naprosto jsem si ji zamilovala :3

      Vymazat
  11. tak už je i marmeláda na tělo :D vypadá to rozhodně skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, jsem zvědavá co nového ještě přijde :D Ale tohle se jim povedlo :)

      Vymazat
  12. Vôňu kiwi zbožňujem a nápad telovej marmelády ma rozhodne oslovil :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kiwi vůni sice nemají (Kivvi je název značky), ale určitě by se Ti líbily i ty další ovocné, Ruby :)

      Vymazat
  13. Vypadá suprově! A pomerančová vůně je dokonalá! Název marmeláda je zajimavý tah :))

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, o tedy je.. díky tomu názvu mohli vytvořit takové krásné marmeládové skleničky a vypadá to naprosto kouzelně :)

      Vymazat
  14. Kivvi mám rozhodně v plánu vyzkoušet tohle je jeden z horkých adeptů! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jedině doporučuju.. Sama jsem přemýšlela ještě nad verzí citrón s mátou, ale prý voní spíše jen citrónově.. Takže pomeranč u mě vyhrál :D

      Vymazat
  15. holky nebudte najivní co ten etanol ,alkohol a bůh ví co v tom je za sračky jako konzervanty ,,, a jestli to je tak světlé skoro bílé a je v tom udajně rakytníkovej olej ,,,?? to se mi nechce věřit ,,,to by bylo oranžové,,,no necham vás při tom ,,,,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Etanol ani alkohol ve složení nevidím a rozhodně tam jako konzervanty být nemusí.. :)
      (jsou uvedené pod "tento produkt neobsahuje:")

      A rakytníkový olej tam sice je, ale mrkni na jakém až je pořadí ve složení, může tam být úplně v nepatrném množství.. To je zádrhel u každého složení - sice vidíš co všechno v něm je, ale může to znamenat logicky i to, že první složka tvoří 99%produktu a dalších 100 složek to zbylé 1 procento. Tohle není přesně mířeno na tuhle marmeládu, ale i tak je z její konzistence jasné, že jde převážně o našlehané bambucké máslo. :)

      Vymazat
  16. Tak toto ovšem nevypadá vůbec špatně. Díky za tip. Já osobně už docela dlouho hledám něco, co by pomáhalo proti vráskám. Prá různých krémů jsem už zkoušela, ale že bych s těmi výsledky byla bůhvíjak spokojená se teda říct nedá. Nedávno jsem ale někde četla, že docela dobré jsou prý krémy s peptidy. Nemá s tím některá z vás náhodou zkušenost? Díky. :)

    OdpovědětVymazat