pátek 14. února 2014

Valentýn a ta nejpovedenější edice Nailboxu ♥

Zdravíím, tak jakpak si užíváte Valentýna? :) Máte naplánovaný večer se svým miláčkem, slavíte s rodinou či přáteli, nebo svátek zamilovaných vůbec nemáte v lásce?

Já jsem se rozhodla upéct dort pro své rodiče a pro přítele, abych jim ukázala že je mám moc ráda.. Strávila jsem tím včera celé 4 hodiny, takže doufám že jim bude chutnat, nebo je alespoň potěší má snaha. :D


Dneska si plánujeme s přítelem pohodový večer - někam si zajdeme nebo jen budeme lenošit u nějakého romatického filmu. :3
Zatím jsem ale doma a co mě hned ráno krásně potěšilo a navodilo mi valentýnskou náladu je Valentýnská edice Nailboxu (FB Nailbox). :) Skvěle si to totiž vypočítali a jejich zamilovaný balíček dostane každý v ten nejzamilovanější den.. Navíc hned u přebírání balíčku mě překvapil kouzelný balící papír:


No není to nádhera? :) A co je ještě lepší, že tentokrát se produkty opravdu povedly a hodnota celého balíčku je 534Kč (cena Nailboxu je 299Kč včetně poštového). Navíc jsou slibované 3 plné balení a 5 vzorečků, ale v této edici je všech 8 produktů v plném balení (ikdyž některé z nich jsou malinké).


Tentokrát jsem ze všech věciček opravdu nadšená a jde vidět, jak se Nailbox pořád zlepšuje. :) Oproti minulé edici, kterou jsem dostala k testování (odkaz: Nailbox listopad), je tahle daleko vychytanější a má i profesionálnější rozpis produktů.. Pořád mi u něj sice chybí ceny, ale ty jsem si pro Vás našla.
Hned mě zaujala značka OPI a taky PAESE, kterou jsem doteď neznala.. Ale teď už fotky a podrobný popis s cenami všech produktů. :)




ODLAKOVAČ PAESE s vitamínem F (cca 52Kč) by měl rychle a účinně odstraňovat i tmavé odstíny laku a navíc nehty promazat a vyživovat díky obsahu vitamínu F. "Vůně" je naprosto klasická a další info bude kdyžtak v pozdější recenzi. :)


LAK NA NEHTY PAESE Č. 122 (cca 105Kč) ja náádherná rudá barvička, která se hodí vždycky. Výdrž opět posoudím v pozdější recenzi, ale krytí je dokonalé už v první vrstvě, celkem rychle zasychá a barva je neskutečně výrazná.


VÝŽIVA NA NEHTY PAESE 5v1 (cca 119 Kč) má nehty zpevnit, regenerovat a chránit proti mechanickému poškození, lámání a štěpení. Na nehtech vypadá jako lesklý průhledný lak a dá se dobře použít jako podlak nebo top coat pro větší lesk.


OPI AVOJUICE KRÉM NA RUCE Sweet Tea (105 Kč) je hydratační a voňavá péče pro ruce nebo i tělo (akorát u tohoto 30ml balení by byla škoda ho tak rychle vypotřebovat..). Krém je velmi hustý a proto ho stačí opravdu troška. Skvěle se roztírá, vůbec nemastí, téměř ihned se do pokožky vsákne a příjemně voní. Vůně Sweet Tea mi připomíná jemnou ovocnou vůni, nejspíše broskvovou.


SEPARÁTOR PRSTŮ (18 Kč) je šikovná pomůcka při lakování nehtů na nohou. Navíc je růžový a se srdíčky. :3 Zatím žádný nemám a tak se mi bude hodit.


SRDÍČKA NA NEHTY (35 Kč) s holografickými odlesky se budou na dnešní Valentýnské nehtíky opravdu hodit. Jsou tak akorát velké aby se dobře přichytávaly na nehty a při aplikaci si můžete vybrat jestli použijete jejich fialovou nebo holograficky lesklou stranu. 


RŮŽOVÉ TŘPYTKY (40 Kč) jsou první věcí, kterou nevím jestli využiju.. Ale třpytky mám ráda a když je zkusím nakombinovat se zajímavými laky, snad na něco přijdu. Přemýšlím jestli do nich namočit celý jeden nehet, nebo vytvořit něco zajímavějšího za pomocí lepící pásky. Snad je někdy uvidíte v akci.. :D


NÁLEPKY NA NEHTY - SRDCE MOM (60 Kč) mě teda dost pobavily.. Možná je i někdy z recese použiju. :D

Takže celkem musím Valentýnský Nailbox hodnotit jako zatím nejpovedenější edici. Taky si to myslíte, nebo se Vám více líbila některá předchozí? :)

Přeju krásně prožitého Valentýna,
Nicca

28 komentářů:

  1. Podľa mňa zatiaľ najlepší nailbox :) super sa im podaril, ja by som z toho všetko využila :) no až na tie nálepky...

    OdpovědětVymazat
  2. Dort je opravdu překrásný a věřím, že je určitě i stejně dobrý! :)
    Nový Nailbox je určitě povedenější než ten předchozí, ale stále to není nic, do čeho bych šla. Krém je dle složení spíš jako soupravička Malý chemik a ty nálepky na nehty.... ehm :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) To mi tentokrát snad poprvé přijde že ta cena za Nailbox opravdu stojí.. Ten lak je naprosto božský (někdy přidám lepší "recenzi" s fotkama na nehtech), odlakovač se hodí vždycky, výživa jako podlak taky, separátor jsem si chtěla koupit a ten krém mi vyhovuje, protože kvůli poledance opravdu hydratační nebo dokonce mastné krémy vůbec používat nemůžu.. Sice vím že ty silikony atd jen navozují hydratační pocit, ale i tak to vypotřebuju a zbyde mi navíc lahvička na kosmetiku na cesty :P No a nálepky a třpytky nevím nevím, možná mi budou ležet na poličce, možná je někdy použiju :D

      Vymazat
  3. Dort je uzasnej, vypada nadherne, taky jsem pekla ale kdyz vidim ten Tvuj...:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujii :3 Ten můj je trošku netradiční - nemáme moc v rodině rádi klasické dortové krémy a tak je v něm jen marmeláda, nugátový krém a navrchu domácí marcipánová potahovací hmota (ty cukrové mi nechutnají). Někdy bych sem mohla hodit recept, je to totiž takový můj výmysl aby mi to co nejvíce chutnalo :) Jinak myslím že všem kromě mě by to mohlo zabrat tak 2 hodiny (jen mi 4) :D

      Vymazat
  4. Tak dort se ti opravdu povedl!
    Box je opravdu o proti předešlým skvělý:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a s boxem musím souhlasit, jsem z něj nadšená a o to víc, že přišel přesně na Valentýna :)

      Vymazat
  5. Ja som na dnes spravila len panna cottu s karamelovou omáčkou a jahodami, na tortu by som teda nervy nemala :D Box vyzerá fajn, aj keď tým trblietkam a nálepkám neviem prísť na chuť (čo neznamená, že ich z času na čas nekúpim, ale takmer nikdy ich nepoužijem :D).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mňam, to bych si taky dala :) A já zase ty blbosti na nehty kupuju často a používám je tak nějak vždycky když mám více volného času :D Ráda si s tím hraju.. Ale zrovna tohle nevím jestli využiju, jen ty srdíčka určitě jo :)

      Vymazat
  6. Ten dort se ti povedl! Vypadá fakt skvěle. :)

    noordinary-girl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Tá torta vyzerá skvele a určite aj skvele chutí a nailbox vypadá tiež fajn ale ja na tieto krabičky niesom :)
    Freedom-dream-desire

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) To já si ráda občas s boxíky dělám radost, ale neumím si představit kupovat je každý měsíc (ať už kosmetické nebo přímo na nehty).. Myslím že bych to tak po 3.boxu nestíhala využívat

      Vymazat
  8. Vůbec bych nečekala, ze se mi bude ještě nějaký takový bix líbit, ale tenhle se moc povedl a v podstatě ve všem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplný souhlas, Lůc :) Taky se mi moc líbí a obsah mě mile překvapil :)

      Vymazat
  9. Moc pěkné produkty:) Ty srdíčka jsou krásný;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi strašně líbí, Katherine :) Musím je co nejdříve vyzkoušet a přidám určitě fotky na blog.. Jsou kouzelné :3

      Vymazat
  10. Musím říct, že je tento měsíc Nailbox opravdu povedený :)
    http://luci-fashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, Luci. :) Podle mě zatím asi nejlepší..

      Vymazat
  11. Odpovědi
    1. Jj, je skvělý :) A mám další hračky na nehty :D

      Vymazat
  12. Ze tu cenu,toho pořídím na nehty více.Takže jsem neprohloupila když jsem neobědnala.Ale za to musím pochválit ladybox tam aspoň vydím smysl v dalším obědnávání

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pokud jde o množství, tak i za cenu Ladyboxu toho koupíš více.. Ale pokud mrkneš na opravdovou hodnotu, značky a cenu produktů, pak zjistíš že stejně jako u Ladyboxu hodnota cenu dost převyšuje, a o tom to je.. :) Pak už je to jen o tom, jestli více využiješ kosmetiku celkově, nebo Tě zajímají spíše jen nehty. :) Jinak Ladybox se mi taky asi více líbí tím, že zahrnuje více věcí (ikdyž taky mě několikrát naštval špatným přístupem a lhaním a proto jsem taky přestala objednávat).

      Vymazat
  13. Wow, tak tohle byl opravdu štědrý Nailbox a hodně se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat