úterý 1. července 2014

BIO masážní olej Exotika - Saloos

Masážní oleje jsou první věcičky, které jsem kdy od mé oblíbené značky Saloos vyzkoušela.. a od té doby jsem si vytvořila celkem slušnou Saloos sbírku.

Začalo to opravdu nevinně - šla jsem kupovat dárky příteli a když jsem vycházela z ostravského Rock shopu, všimla jsem si hned vedle obchůdku se svíčkami, olejíčky a dalšími zajímavými produkty, který prostě vypadal kouzelně, a tak mě vlákal dovnitř. Když jsem vešla, okouzlila mě nádherná vůně všech těch voňavých věciček a brzy se mě ujala milá paní s otázkou co hledám. Hned mě napadly masážní olejíčky pro přítele a na její radu jsem si nechala ukázat a očichala jsem si snad celou sbírku Saloos masážních olejů (které jsem tehdy viděla poprvé). Vůně mě ale naprosto dostaly, bio kvalita taky a tak jsem odcházela s mými prvními Saloos úlovky - olejíčky Erotika a Devatero kvítí.


A protože olejíčky Saloos byly nakonec ty nejúžasnější, které jsem kdy zkusila, hned po dopotřebování jsem vždycky běžela pro další a další (většinou pro vůni Erotika, která je nádherně bonbónkově sladká).

Nadávno mi ale do sbírky přibyl nový olejíček, o kterém jsem vám ještě nepsala, a to olej Exotika z luxusní řady BIO WELLNESS.


VŮNĚ je (narozdíl od sladkého oleje Erotika) příjemně relaxační, jakoby bylinná. Tahle vůně mi hlavně přijde uklidňující, ale také povzbuzující.. prostě dokonalá když potřebujete opravdový relax.

Kromě vůně jsou olejíčky opravdu příjemné, krásně se roztírají a do kůže se vsáknou tak akorát - ani ne rychle (takže nemusíte při masáži co chvíli olej přidávat), ale ani nezůstává nepříjemně mastná vrstva po namazání, a tak není problém se po masáži obléct a nejlépe se zavrtat do peřin a pak už jen odpočívat. :)

Co se týče SLOŽENÍ, tak olejíčky mají certifikát CPK BIO a v tomto například najdete olej jojobový, makadamiový, mandlový, meruňkový, slunečnicový a sezamový spolu s výtažky cedru, ylang-ylangu a muškátu.


CENA se pohybuje kolem 150Kč za 50ml (u ostatních masážních olejů Saloos mimo řadu Wellness je cena kolem 100Kč).


A jaké jsou vaše oblíbené masážní oleje? :)

18 komentářů:

  1. Přesně Saloosí mám nejraději :) Většinou vybírám nějakou povzbuzující vůni, abych se jimi mohla patlat i místo tělového mléka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Claire to by mi bylo líto, že mám jen jeden na vše - já toho mám nejraději co nejvíce - jeden balzám s bambuckým máslem, další kokosový olej (bez vůně na vlasy, s vůní na tělo) a pak ještě i ty masážní olejíčky. :D Povedené mají úplně všechno :)

      Vymazat
  2. Vypadá hezky, ale nevím, zda by mi voněl. :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Charmedko svou vůni by sis mezi tím množstvím olejíčku určitě našla, mají opravdu hodně na výběr - ať už chceš něco takhle relaxačního, bylinkového, osvěžujícího citrusového nebo třeba sladkého :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Já se taky většinou masíruju sama.. :D Ale musím uznat, že nejlepší je najít si někoho koho k tomu přinutíš. :D

      Vymazat
  4. Já mám "erotika" a ještě jeden, jsou úžasné ;)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thess Erotika je můj nejoblíbenější a myslím že ho žádný nepředčí.. taková slaďoučká vůně, prostě ji zbožňuju :3

      Vymazat
  5. S olejíčky Saloos jsem velmi spokojena.Kupuji masážní,ale i na vlasové zábaly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na vlasové zábaly je můj oblíbenec čistý kokosový olej taky od Saloosu. Podobné přírodní věcičky jsou opravdu pro vlasy skvělé ozdravení. :)

      Vymazat
  6. Vyzerá dobre, určite skvelo vonia :-) Nemám skúsenosti s tout značkou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alex to je škoda, pokud bys na ni někdy narazila, určitě radím vyzkoušet (ikdyž pozor, tvoří se na ní závislost). :P

      Vymazat
  7. Ja mám rada Hawai od Original Atok, vôňa síce skôr orientálna, ale mám ho rada, alebo použijem domáce našľahané maslo, to poslúži tiež dobre :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak cokoliv tropické mě straašně láká, takže teď musím sehnat i ten Hawai od Original Atoku :D

      Vymazat
  8. ještě by to chtělo přemluvit přítele, aby mě namasíroval :) to je vždycky řečí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alice to je pravda, já většinou taky masíruju přítele spíše než on mě :D

      Vymazat
  9. Já bych ho tak chtěla... přítel koupil jakýsi olej, co nijak hezky nevoní, kdesi v Německu, už se těším, až ho konečně dopotřebujeme, a já ho budu moct nahradit nějakým od Saloosu =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se nedivím.. vůně je u masáží a celkově u mazání i pro mě hooodně důležitá, někdy si to užívám víc než samotné hydratační schopnosti mazadla. :D

      Vymazat