čtvrtek 17. července 2014

Ledově osvěžující Chilly

Tentokrát přicházím s recenzí, která je u mě možná trochu neobvyklá.. Ale co, jde o věc, kterou některé z nás potřebují i daleko více než ostatní kosmetiku a bez které bychom byly ztracené - gel pro intimní hygienu.


O značce Chilly už jste určitě slyšely (alespoň já jsem o ní četla už mnohokrát a tak mi utkvěla v paměti).. ale i kdybyste ji viděly poprvé, doufám, že si ji taky zapamatujete. :)

Pro mě je podobná intimní kosmetika úplná nutnost, a tak musím uznat, že když mi přišel testovací balíček z Krasa.cz právě s tímto produktem, byla jsem ráda že jej 100% využiju a taky že se konečně mrknu na značku, o které jsem tolik četla.


Chilly Intima Antibacterial gel pro intimní hygienu mě naštěstí nezklamal, ale právě naopak - musím uznat že funguje tak jak má a od doby co jej používám nemám žádné problémy. A že na tohle jsem stejná citlivka jako na zbytek kosmetiky - použití běžného sprchového gelu místo toho intimního je pro mě nemyslitelná věc, které bych během chvilky litovala.


VŮNĚ je podobná takovým těm silně "protahujícím" žvýkačkám (Airwaves atd) a voní vždy celou koupelnou, takže rozhodně nejde o nic slabě vonícího.

TEKUTOST je stejná jako u sprchového gelu (za což jsem ráda, protože už jsem se setkala s tak tekutými gely, že mi z většiny protekly mezi prsty)..

BALENÍ je opravdu velké - 200ml a CENA na eshopu Krasa.cz momentálně 89Kč (běžně 129Kč)


A co vy, máte nějaké oblíbence v intimní kosmetice nebo patříte mezi šťastlivce kterým vyhovuje i obyčejný sprchový gel?

32 komentářů:

  1. Intimni gely nepouzivam, pouzila jsem jednou a katastrofa. Za me rozhodne ne.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakto, že katastrofa? Mi zatím neseděl snad jen jeden, a to proto, že neměl vůni a ani tak nějak pořádně nemyl :D Ale jinak je pro mě nemyslitelné používat normální sprcháč, to pálení potom je opravdu síla.. a tenhle myje i voní opravdu hodně :)

      Vymazat
    2. Nikdy jsem nemela zadne problemy a po specialnim gelu neskutecny vytoky. Uz me nikdy nenapadne riskovat. Staci mi jen voda a jsem ok.

      Vymazat
  2. Chilly jsem měla jednou, zelený. Něco tak hrozného jsem ještě neměla. Do 3 dnů jsem dole byla totálně zarudlá, svědilo to a pálilo. Trpěla jsem jak želva! Předala jsem ho mamce, že mi nevyhovuje, a ta měla to samé. Letěl do koše! :( Nikdy víc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, to koukám.. Já jsem strašná citlivka, ale tenhle mi vyhovuje dobře - žádné problémy a navíc celkem dost voní. To by mě zajímalo, jestli je mezi tím zeleným a modrým opravdu takový rozdíl..

      Vymazat
  3. Já si bez intimních gelů nedokážu představit život, ale značku Chilly právě kvůli její vůni moc nemusím. Mám moc ráda gely Nivea (zejména ten fialový, který slouží zároveň i k holení) anebo ty avoňácké, které jsou taky super. A tajná rada: intimní gel se dá ve sprše nouzově použít i jako perfektní odličovač (vyzkoušeno v nouzi na cestách). :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Clare, díky za tip, to by mě v životě nenapadlo :D Ale dává to smysl - když je to tak šetrné, tak by to ani očím vadit nemuselo.. :) jinak Avoňácké znám dobře, akorát ty jsou zase většinou skoro bez vůně a připadám si pak tak nějak méně umytá :D

      Vymazat
    2. Souhlasím, já si intimním mýdlem z Lidlu myju obličej a nejlepší, co jsem kdy zkusila :D vůbec nevysušuje, nic neštípe (jsem atopik, takže to se mnou není lehké) a hlavně mi nezhoršuje pupínky :)

      Vymazat
  4. Taky jsem ho zkoušela, protože představa použití sprchového gelu, místo přípravku pro intimní hygienu, je pro mě nepředstavitelné, nedopadlo by to dobře. Bohužel ale ani tenhle gel se mi neosvědčil a mělo to nepříjemné následky. :( Sama používám buď obyčejný kokosový olej a nebo olej pro intimní hygienu Saloos..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kokosový olej jsem na to ještě nikdy nezkoušela, asi hned vyzkouším :D A Saloos je super, v nouzi používám i ostatní jejich oleje, protože i ty jsou celkem šetrné.. Ale ten intimní si budu muset pořídit

      Vymazat
  5. Od té doby, co jsem v DM objevila BioPha (přírodní certifikovaná kosmetika), tak používám jen ten a jsem maximálně spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Morgainne děkuju za tip, budu se na ni muset někdy mrknout (slyším o ní úplně poprvé). :)

      Vymazat
  6. Já nikdy žádné problémy neměla, takže jsem si ani intim gely nekupovala. Ale nedávno jsem si pořídila zelený Chilly jen tak na zkoušku, a to je teda větrovka. Měla jsem pocit, jako bych spodkem cucala hašlerku. Ale nemyslím to negativně, dá se na to zvyknout. Příště si ale koupím asi růžový, ten snad má být pro citlivky bez výrazné vůně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Jé, tak to asi bude ten zelený vážně síla.. Tenhle má sice výraznou vůni, ale pocitově nic. Takže za mě právě lepší než něco bez vůně. :)

      Vymazat
  7. Chilly mi nevyhovoval, používám lactacyd femina, ten mě nedráždí :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, tak to opravdu koukám kolik lidí mělo s Chilly problémy (teda co vím tak s tím zeleným), tenhle je pro mě ale úplně ok, a to si myslím že jsem citlivka. :)

      Vymazat
  8. Já rozhodně nemohu používat obyčejná mýdla či sprchové gely na intimní hygienu.. jelikož bych se hned zbláznila.. Vystačím si více méně s vodou, když chci větší pocit čistoty, máme doma nějaké obyč intimní tekuté mýdlo (ani nevím značku či název :D.. jen vím, že je to v průhledné tubě s dávkováním typické pro tekutá mýdla a je to oranžové barvy). S Chilly nemám zatím žádnou zkušenost.. mám hrozný strach nějak experimentovat s těmito produkty - i když jsou na intimní hygienu, už jen kvůli tomu, že mívám opravdu velmi nemilé problémy, když mi to nesedne :///

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to chápu, taky mívám nepříjemné problémy a dokonce mi nesedí ani některé ty ubrousky pro intimní hygienu nebo dětské ubrousky na cesty.. Ale na druhou stranu jen vodu si taky neumím představit

      Vymazat
  9. Tak já si bez intimních gelů už život neumím ani představit,ale rozhodně jsou pro mě lepší přírodní, klasiku už nikdy více. Nadělají většinou víc pasiky než užitku :/ Ale když už vybrat tak tento ,ale příroda je příroda, nedám dopustit na Argital

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Argital mi nic neříká, musím to někdy omrknout :)

      Vymazat
  10. Já tedy tuto značku nezkoušela, ale moc mě teda neláká vůně peprmintu :DD. Možná ale časem nějáký zkusím :). Mám doma intimní gel od Oriflame, má být s výtažky z jasmínu a voní opravdu příjemně, takže všem vřele doporučuji :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S Oriflame teda zatím zkušenosti nemám (jen s Avonem), ale musím uznat že i u těchto "značek" (nevím jak jinak to nazvat) se najdou šikovné produkty :)

      Vymazat
  11. Taky mám zkušenosti s tím zeleným a ten má opravu grády, koupila jsem si ho na tábor v cestovním balení, abych nemusela tahat nic obřího a je fakt skvělej já bez intimních gelů taky nemůžu existovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to musí být opravdu síla, po všech těch komentářích ohledně zeleného gelu se ho až trochu bojím :D

      Vymazat
  12. Ahoj Nicco,
    ani já už si bez intim gelu nedovedu očistu těla představit. Zelený Chilli koupila mamka a když jsem ho poprvé použila, myslela jsem, že se zblázním... doslova souhlasím se zkušeností Brunwen s tímto gelem. Je ale pravda, že se na to dá zvyknout a pak mi to už nepřišlo tak strašné. Jinak když jsem u mamky, ta kupuje většinou Lactacyd Femina, nezdál se mi špatný, ale od té doby, co jsem vyzkoušela intim gel od Kivvi, vůně Lactacydu se mi zdá dost umělá. Mycí emulzi pro intimní hygienu s výtažky řebříčku a měsíčku od Kivvi už mám objednanou. Recenze bude u mě na blogu, tak Tě pak zvu k nakouknutí :)
    Krásné dny, Veronika. :)
    http://wheretigerslive.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, musím se přiznat že u Kivvi jsem zrovna intemní gel nějak přehlídla. Ale vůně mají celkově úžasné, takže musí být super! Děkuju za tip a na recenzi mooc ráda mrknu :)

      Vymazat
  13. mám z avonu ten intimní a naprotosto mi vyhovuje, měli i intimní deodorant, který zabraňoval pálení po holení, ale už ho neprodávaj =/ snažím se najít alternativu.....

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak o tom deodorantu ani nevím, ale jejich různé gely jsem používala a vesměs mi vyhovovaly (až na ty příliš tekuté). :)

      Vymazat
  14. Měla jsem ten růžový když jsem měla nějaké problémy a byl perfektní, na intimní hygienu právě nemusím nějaké voňavé věci, právě naopak. Ale teď mi nedělají problémy ani obyčejné sprcháče, takže se nemusím starat :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, to se máš.. mě by sprcháče hodně potrápily..

      Vymazat
  15. Jsem dost přecitlivělý člověk, takže za mě intimní hygiena rozhodně ANO! Neodkážu si představit, že bych se myla tuhým mýdlem, takže volím gely.
    Používám intimní gely z Avonu - měli nějakou akci, takže jsem si jich nakoupila do zásoby :D 1 ks = 59 Kč. Lehce voní a jsou šetrné.
    V našich drogérkách se popravdě dost bojím nakupovat, protože mi většina věci nesedne a jsou pro mě moc "drásavé". Když jsem byla na zahraniční stáží v Polsku, zakoupila jsem si tam gel zn. BiaŁy jeleń a ten je snad úplně nejlepší. Od této značky kupuji už i tuhá mýdla, konečně něco pro mou ultra citlivou pokožku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, tak tu polskou značku vůbec neznám a ani nevím jestli bych se k ní nějak dostala.. Ale Avon gely taky občas používám a většina z nich mi sedí dobře. :)

      Vymazat