sobota 19. července 2014

Milé překvapení od Dermacol - lesk na rty a řasenka 1000 lashes

Tak tohle bylo opravdu milé překvapení.. Kromě toho, že jsem tyhle věcičky dostala od Dermacol ve velkém balíčku novinek k testování, jsem si je taky moooc zamilovala a už se pohybují na mých předních příčkách nejoblíbenější dekorativní kosmetiky.. A proč? No protože jsou opravdu šikovné a výjimečné. :)


Můj první pohled tyhle věcičky viděl spíše kriticky.. Před sebou jsem si myslela že mám jen další z kupy řasenek, které mi určitě nebudou sedět a nějaký obyčejný lesk na rty v neslušivé barvě. No, to jsem se teda hodně spletla. Už po prvním vyzkoušení jsem si uvědomila jak je tahle dvojka božská a doteď (už je to přece jen pár týdnů) je používám skoro pořád.


Začnu s leskem Shimmering Lip Gloss, kterému jsem u mě moc šancí nedávala.. dokud jsem jej neotevřela a neucítila tu nejdokonalejší SLADKOU ŽVÝKAČKOVOU VŮNI (takovou tu Tutti Frutti nebo spíše vůni ovocných melounových žvýkaček). :3

APLIKÁTOR ve mě svým tvarem taky vzbuzoval nedůvěru, ale ve skutečnosti je přesný a na rtech opravdu sametově hebký a příjemný.


Co mě ale dostalo hned po té vůni, je božská HYDRATACE, která se na rtech opravdu drží! Sama zrovna patřím k těm, kterým nekvalitní lesky rty neskutečně vysuší, a tak dokážu tenhle s tou úžasnou hydratační schopností nejšikovnějšího balzámu opravdu ocenit.

Dokonce je to jedna z mála věcí, které si můžu dát klidně i na už popraskané rty - lesk si s tím překvapivě dobře poradí, rty zvláční, promaže a možná a lehce hojí, protože s jeho pomocí už jsem se nějaké té prasklinky zbavila. :)


BARVA č. 6 mě na první pohled nenadchla, ale pigmentace je na lesk hodně šikovná (takže lesk rty opravdu hodně zvýrazní) a třpytky v něm nejsou nijak přehnaně vidět (nj, prostě třpytky nemám ráda, tak to musím uvést jako plus). :P

Nakonec tak na ven raději zvolím výraznější rtěnku, ale doma nebo v okolí na nákupech běhám pořád s tímhle balzámovým leskem na rtech. :D

CENA je 99-149Kč za 8 ml.


Druhým malým zázrakem je řasenka 1000 Lashes, o které jsem věděla jak bude úžasná už ve chvíli, kdy jsem odšroubovala víčko. ANO, tohle je KARTÁČEK jak má být - hustý, dlouhý, štětinový, bez nějakých spirálek nebo přiblblých silikonových hrotů. Prostě kartáček, po jakých se vždycky mezi řasenkami koukám a který mě nikdy nezklamal. Je to přesně ten typ kartáčku, jaký má moje řasenka č. 1 - voděodolná Dermacol Volume Mania.


Tahle řasenka sice voděodolná není, ale naštěstí nejde o žádnou nekvalitní hmotu, která by se vám rozlila kdykoliv se zapotíte nebo padala pod oči.. Při běžném nošení jsem s ODOLNOSTÍ řasenky neměla žádný problém a ODLIČOVAT jde taky bez problémů.


 A to hlavní? Její úžasný EFEKT - dělá náádherné řasy, neslepuje, dělá je na pohled dlouhé a objemné a vydrží tak od rána až do večera.

Je prostě stejně úžasná jako má první nejoblíbenější řasenka od Dermacol (voděodolná Volume Mania).. Jediný rozdíl je tak v tom, že není voděodolná - to už je pak na vás, jestli je vám bližší voděodolnost nebo snazší odličování.

Jo a pak tahle novinka je bez parabenů.

CENA je za 12ml momentálně 199Kč (stejná jako u 9ml voděodolné Volume Mania řasenky), později bez akce 249Kč (tj vzhledem k množství bude tahle i tak levnější).


Tak co na tuhle dvojku říkáte? Zkoušely už jste některou z nich? :)

18 komentářů:

  1. Musím říct, že mě lesk velmi zaujal :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo je opravdu šikovný, ale nejvíce se mi líbí ve světlejších růžových odstínech, ty jsou úplně božské :3

      Vymazat
  2. Já bych sáhla asi po té řasence, líbí se mi ten hustý kartáček. Podobný má Catrice Better than false lashes, tak po ní taky koukni, je levnější a efekt bude podle mě dělat stejný :)
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuji za tip, určitě mrknu když na Catrice někde narazím. :) Zatím jsem vůbec tuhle značku nezkoušela a naopak k Dermacol řasenkám (když mají můj oblíbený typ kartáčku) mám už velkou důvěru.. ale na doporučení zkouším nové věci ráda :)

      Vymazat
  3. Rasenka vypada skvele, ale mam jich ted doma dost, tak jindy :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, já mám štěstí že jsem zrovna nějakou potřebovala :P

      Vymazat
  4. ty lesky fakt božsky voní =) Já teď na testování dostala tu novou party řasenku a to je teprvá mazec!

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem koukala, vypadá skvěle a taky s podobným kartáčkem, takže tipuju že bych ji taky zbožňovala. :3

      Vymazat
  5. Tak lesky na rty nesnesu i kdyby byly sebelepší, prostě lesky na rty nesnáším asi stejně, jako deštníky (a to je teda pořádná nenávist :D). Ale ta řasenka... já se zamilovala už dávno do toho obalu ♥ a čekala jsem na nějakou recenzi která mi řekne "Zvedni ten zadek a kup ji!!!", takže díky ti, ta bude moje :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, prý jako deštníky :D To je ještě zvláštnější než ty lesky. Já upřímně lesky taky nesnáším - takové ty co se díky nim jen rty lesknou, ale jinak ani hezky nebarví ani nic jiného neumí. Naopak zbožňuju rtěnky i hydratační balzámy, ale tenhle lesk má prostě podle mě blíže k tomu hooodně pečujícímu balzámu a navíc s božskou vůní :)

      Vymazat
  6. Ha, ten lesk mám, voní opravdu krásně a je skvěle tekutý a příjemný, též jsem nadšená :)
    Jelikož jsem po tvém doporučení voděodolné řasenky od Dermacolu na tvůj článek odkázala máti, která nějakou dobrou řasenku zoufale hledala a byla moc ráda za skvělou radu, hned jí jdu ukázat i tuto tvou recenzi na řasenku 1000 lashes~ ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to mě neskutečně moc těší Ely. :) Sama mám na řasenky dost specifické nároky (hlavně na ty kartáčky), tak jsem ráda když se najde někdo se stejnými požadavky komu můžu poradit. :)

      Vymazat
  7. Lesk je pekny, ale mam radsi rtenky :). A rasenek mam ted habadej, ale na leto bych spise volila vodeodolnou. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, taky jsem teď hodně nosila tu Dermacol voděodolnou (hlavně na festival, tam by to kropení pod vodou atd tahle nemusela zvládnout). :D Jinak lesky taky normálně nesnesu, ale balzámy mám ráda a tohle je opravdu skvěle hydratační, až hojivé, takže prostě božský kousek. :)

      Vymazat
  8. tu řasenku, ale jak jsem psala, ze spodních řas se prostě lehce obtiskává, hlavně třeba v tomhle počasí to do večera fakt nevydrží :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já si spodní řasy nelíčím, mám je moc krátké a vždycky když se o to snažím, upatlám si celé "vaky" pod očima :D

      Vymazat
  9. neskúšala som ani jedno, ale v obchode som pozerala na ten lesk, aký je naplocho:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, naplocho je a přišlo mi to celkem divné, ale maže se s ním nakonec hezky :)

      Vymazat