sobota 18. října 2014

další nákup na Parfums - s Iron Manem v čele

O tom, že na Parfums.cz nakupuju celkem často už určitě z toho množství Parfums článků víte.. Dokonce poslední dobou snad nenakupuju nikde jinde (teda když nepočítám oblečení a jídlo).

Navíc od doby co jsem začala pracovat je pro mě celkem problém vybírání si pošty (nejsem doma a pošta u nás funguje jen v době kdy mám práci), a tak si raději nakoupím u nich bez poštovného a balík mi na jejich výdejním místě v Ostravě vyzvedne tatínek (má to kousek od své práce).. no a když jsem v Praze, vyzvedávám si balíky zase na některém výdejním místě tam.


Nedávno jsem si proto vytvořila právě u nich svůj kosmetický wishlist a jak vidíte, postupně si ho kousek po kousku plním. Tímhle nákupem jsem si třeba splnila vyzkoušení hned 2 pro mě nových a zajímavých přírodních značek - Ceano a Roger & Gallet. :3

Ale o těch bude řeč příště. Nejdříve ze všeho se vám totiž musím pochlubit svým nejšílenějším úlovkem sprchového a koupelového gelu v 3D figurce Iron Mana 2 od značky EP Line.


Tak tuhle "hračku" jsem koupila pro svého přítele. Nejdříve jsem přemýšlela o jeho oblíbeném Spidermanovi, ale jeho figurka mi prostě nepřišla tak povedená (vypadá jako levná plastová Barbie v divné poloze a s odříznutou hlavou), no posuďte sami:



Jinak pokud by vás zajímal náš věk (můj i přítele), tak je nám 24.. a nemyslím si že na podobné blbosti budu někdy moc stará. :D

Sice pokaždé když mě vezme do zoo a já jsem jediná dospělá ve výběhu koz která se baví jejich krmením, nebo třeba když jsem jediná dospělá kterou přítel bere do kina na "Jak vycvičit draka" a sedíme pak v obležení malých dětí (tedy ještě s jejich rodiči), tak si připadám trošku zvláštně.. 
No a když si pak koupím podobný produkt jako je tenhle sprcháč, na kterém je upozornění "vždy při koupeli na děti dohlížejte", tak mě to teprve dorazí. No co se dá dělat, asi budu vždycky více dětinská než "normální" dospělí.A ať už mou zálibu v podobných věcech sdílíte, nebo třeba jen hledáte zajímavý dárek pro nějakého prcka, snad se vám bude tenhle článek líbit. 



EP Line Iron Man 2 sprchový a koupelový gel 3D se mi tedy rozhodně zalíbil hlavně svým "obalem". Myslím že abyste si ho zamilovali, tak to úplně stačí.. ale naštěstí to u obalu nekončí. Dalším neskutečným plusem je jeho božská VŮNĚ - taková ta dětská voňavá sladce žvýkačková Tutti Frutti. :3

Co se týče OBALU/ FIGURKY, tak vás akorát musím upozornit na jednu věc, kterou jsem tak úplně nečekala - Iron Man totiž není pohyblivý (ikdyž ruce vypadají že mají jakési klouby, tak s nimi hýbat prostě nejde). Jinak je to velikostně taková svalnatější Bárbínka.


Jediná pohyblivá věc je hlava - ta se dá klidně oddělat a pod ní najdete klasické šroubovací víčko sprcháče. Pod víčkem je ještě ochranná fólie a pod ní už jen HUSTÝ bezbarvý gel, který musíte dostat ven mírným vytřepáváním Iron Mana hlavou dolů (tedy spíše krkem dolů).


A pokud vás zajímá jaký měl nakonec doma Iron Man úspěch, tak musím říct že obrovský - nejdříve ho chtěla zabavit sestřička, která Iron Mana opravdu zbožňuje (aby nedošlo k mýlce, je jí 21 let) a nějakou dobu si ho prohlížela, "hrála" si s ním, fotila si ho a opravdu dost těžce jsem ho od ní dostávala zpátky.

Přítel z něj měl taky radost a i když jsem myslela že ho nechá v koupelně aby se jím mohla kochat i sestra, tak se slovy "přece ji nenechám aby si s mým Iron Manem hrála ve vaně" si ho vystavil vedle notebooku na stůl. No a já mu ho asi budu tajně krást kvůli té úžasné vůni.


BALENÍ má v sobě 200ml gelu (ikdyž upřímně nechápu v kterých všech částech Iron Mana jsou) a jeho CENA je 313Kč na Parfums.cz (jinde jsem na něj ještě nenarazila).
SLOŽENÍ přikládám na fotce výše a řekla bych že to není ani přílišné plus ani mínus..

A pro pořádek tady máte ještě OFICIÁLNÍ POPIS:
Sprchový a koupelový gel EP Line Iron Man 2 je multifunkční produkt, který lze použít buď jako koupelový gel, který vytvoří bohatou a nadýchanou pěnu, se kterou je vždy koupání zábava, nebo jako sprchový gel, který delikátně čistí dětskou pokožku a zbavuje ji veškerých nečistot. Unikátní 3D design Iron Mana produktu EP Line Iron Man 2 poskytne vašemu malému superhrdinovi kamaráda na koupání, díky kterému se stane koupání a sprchování magickým zážitkem.

Účinky:
  • jemně čistí dětskou pokožku
  • 2v1 – sprchový gel a pěna do koupele
  • unikátní 3D design Iron Mana
  • udržuje přirozenou hladinu pH v dětské pokožce
  • hypoalergenní
  • dermatologicky testováno
  • bez alkoholu a bez umělých barviv
Typ pokožky:
Vhodné pro všechny typy dětské pokožky. Vhodné pro děti od 1 roku.


Jak aplikovat:
Použijte jako sprchový gel - naneste dostatečné množství na celou plochu pokožky těla a napěňte. Nakonec důkladně opláchněte.
Nebo jako pěnu do koupele – vlijte přiměřené množství do napouštěné vany. Díky proudu vody se produkt promísí s vodou a vytvoří bohatou pěnu.

No jak vidíte, opravdu to i podle popisu vypadá jako produkt čistě pro děti (tedy pro malé superhrdiny). :D

A nakonec ještě pár dalších figurek se sprchovým gelem, pěnou nebo mýdlem od značky EP Line:



U mě ale jednoznačně vyhrává Iron Man, ikdyž kosmetika s obrázky Homera Simpsona (od té samé značky) měla na minulé Vánoce taky velký úspěch.. Hello Kitty mánie mě naštěstí nepostihla, ale umím si představit kolika holčičkám by takový dárek udělal radost.

Co vy a vaše dětinské já? :)

26 komentářů:

  1. ehm, kolika holčičkám a dospělým ženám by Kitty udělala radost..... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naty to je fakt, vsadím se že i kolem sebe bych hodně takových žen našla. :D

      Vymazat
  2. Tak to je úžasný ! :) S přítelem jsem viděla všechny 3 díly Iron mana, na tom 3. jsme byli v kině a tohle je teda super, to si zapisuju na seznam dárků :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Veru to jsme na tom podobně. :) Jsem ráda že se Iron Man bude jako tip na dárek hodit. :)

      Vymazat
  3. Iron Man je úžasný :) Myslím, že je to úžasný dárek a báječný tip. Sama bych si ho klidně taky koupila :D

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  4. Ten Iron Man... dokonalé! :D
    Prosímtě, dětinští jsme všichni, jen někteří z nás se to rozhodli skrývat a přetvařovat se, zatímco jiní se za svou přirozenost nestydí. Ty jsi možná jediný "dospělák" v ZOO u koz, já zase bývám v ZOO jediný dospělák na těch dětských průlizkách a houpačkách a podobném :D
    A co se dětských sprcháčů a podobných věcí celkově týče, zrovna včera jsem si nechala koupit dětský sprchový gel Hello Kitty na Vánoce, protože prostě... ta vůně! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Jé Ely ani nevíš jak mě těší že nejsem sama.. a ty dětské vůně taky zbožňuju - třeba ta "dětská" vůně gelu v Iron Manovi je taky božská. No a o průlizkách mi povídej.. na některé se věším protože na nich můžu dělat pole dance triky, jiným zase neodolám protože vypadají úžasně. Nedávno jsme s kamarádkou zabraly houpačky a pak 2 houpací koníky na pružinách a možná skoro hodinu jsme se houpaly a kecaly. :D

      Vymazat
  5. Tak ten Iron man je boží, na Vánoce tedy beru Kapitána :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Charmedko jsem ráda že se tip hodí a přeju ať má Kapitán stejně božskou vůni jako Iron Man :D

      Vymazat
  6. tak ten vypadá úplně úžasně! sice trochu infantilní, ale jako dárek perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  7. Chci Captain America a Hello Kitty! :D Hned teď!! :D

    OdpovědětVymazat
  8. hmmmm, že bych měla první dárek pro přítele k Vánocům? děkuju za tip :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alice pokud se mu některá z postaviček líbí, myslím že bude nadšený. :)

      Vymazat
  9. oh, ten Shrek vypadá božsky! :D A je dobře, že se Ironman příteli líbil :).

    OdpovědětVymazat
  10. Gerald mi minulý rok ve Francii obětavě koupil obrovské balení sprchového gelu v podobě kokeshi, ale ten gel byl příšerný - voněl hrozně, měl strašné složení a vůbec, ale obal byl nádherný. =D Ty akční figurky vypadají super, škoda, že Gerald ani brácha na tohle nejsou, hned bych jim to koupila. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak kokeshi bych taky brala, i kdybych z ní měla ten gel nakonec vylít nebo ho použít jako mýdlo na ruce :D Škoda že něco takového jsem v ČR ještě nenašla.. Jdu asi pořádně projet eBay :D

      Vymazat
  11. Ten Iron pobavil :)))) asi taky přítel jednoho dostane pod stromek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda že se tip bude hodit. :) A doufám že na něho ještě vyjde, myslím že jich moc skladem nemají..

      Vymazat
  12. Ty figurky vypadají moc hezky, díky za tip, neteř miluje Hello Kitty a druhá Šmoulinku, tak mám tip na Vánoční dárek nebo narozeninový (jedna má narozeniny 6.12.) ;)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to jsem ráda že se tipy budou hodit. :)

      Vymazat
  13. Iron Man je fakt bezva. U nás by měl největší úspěch Batman :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj, škoda že na Batmana jsem tam ještě nenarazila.. mohli by rozšířit výběr. :)

      Vymazat
  14. Já myslím, že je fajn, když si člověk v sobě umí uchovat kus toho dítěte :) Mně je 43 a Ironman i Spiderman mě natolik nadchli, že je chci :DDD Akorát nevím, jak to udělám, když synovi je už 17 a nemůžu to teda "jako" koupit jemu. Ale úplně jsem si představila, jak mi dělají dekoraci na vaně. Teď jsem si dokonce vzpomněla, jak před 10 lety můj přítel strašně žárlil na Spidermana :)))))
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat