pátek 10. října 2014

S-HE lipstick 070 - aqua shine

Už nějakou dobu jsem koukala po fialové rtěnce, která by se mi hodila na extravagantnější líčení na focení. Akorát jsem si pokaždé nakonec koupila jinou.

No a jednou si tak v DM drogerii prohledávám boxík se zlevněnými výrobky a mezi nimi se povaluje tahle rtěnka ve slevě za 15Kč. :D Protože fialová není zrovna běžná barva o kterou by se všichni prali, tak mi to ani nepřijde divné. V těchto krabičkách se totiž většinou objevují fialové a černé rtěnky a lesky, pak taky zlaté, šedé a vlastně vše tak nějak podivné. Ale pokud máte zálibu v nezvyklém líčení jako já, tak je to něco pro Vás. :)

  • BARVA je opravdu výrazně fialová, ale místy mi přijde jako by prosvítala. Na většinu to asi bude dost šílená barva i tak, ale já jsem přesto čekala něco více pigmentovaného.
  • HYDRATACE je klasická, nemusíte se bát že by Vám vysušila rty, ale naopak Vám ani nevynahradí balzám.
  • VÝDRŽ je spíše podprůměrná (dá se srovnat s rtěnkou Dermacol Lip Seduction). Takže je opět dobré si k výdrži pomoct - nejdříve nanést na rty make-up/korektor, vmasírovat rtěnku štětečkem a hlavně zafixovat (obtisk do kapesníku, fixace např. pudrem Dermacol nebo jiným pudrem) a ještě jedno přetření.

Co si o rtěnce myslíte Vy? A kupujete v drogerii taky někdy z krabiček se zlevněnými výrobky? :)

21 komentářů:

  1. Tak to je uzasna barva a na ty zlevnene produkty koukam, ale hezci maji v Rossmannu :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Charmedko mi to vždycky přišlo ve všech drogérkách stejné, musím někdy do Rossmannu pořádně mrknout. :) Moc díky za tip :)

      Vymazat
  2. krásná a ještě za úplně perfektní cenu! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja ju mám tiež a podľa mňa je to nádherná farba :) len škoda ten výdrže :)
    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, výdrž je dost slabá.. ale když si k ní pomůžu třeba tím přepudrováním nebo fixatérem rtěnky, tak už se to celkem dá.

      Vymazat
  4. Vypadá zajímavě, normálně by mi taková barva přišla "divná" (nevím jak to vyjádřit) ale moc ti sluší :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Thess. :) Já se v podobných barvičkách vyžívám, klidně bych si ji vzala jen tak ven :3

      Vymazat
  5. má skvělý odstín :) na rtěch vypadá fakt parádně :)

    OdpovědětVymazat
  6. No tak to je skvělej kup :D, já se tam vždycky taky dívám, jestli tam nenajdu nějakej super poklad :) Mě se ta barva na rtech moc líbí, nosila bych ji i takhle přes den :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru já s tím taky nemám problém, zajímavé barvičky jako tahle mě dostávají :)

      Vymazat
  7. Odstín je fakt skvělej. Já fialové rtěnky nenosím - nesluší mi, ae rudé či tmavě růžové jsou přesně pro mě:) Už jsem si i zvykla, že na mě lidi blbě čumí, když mám tak výrazné rty, ale co:)

    °°Instantní krása°°

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. KejT rudé můžu taky, ty jsou top. :) Ale je pravda že u těchdle barev taky vzbuzuju více pozornosti.. ale když Ti to nevadí, můžeš si to jednoduše užívat. :)

      Vymazat
  8. Tak podle toho, jak vypadá jen ta rtěnka, bych čekala na rtech něco jiného :D takhle na rtech to vypadá docela pěkně a je to takový ten odstín, co bych docela potřebovala.. ale nikdy by mě nenapadlo koupit si fialovou rtěnku, no.. :D
    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ketrin já taky čekala něco jiného, ale naopak jsem chtěla něco fialovějšího :D

      Vymazat
  9. Fialovou doma žádnou nemám, ale chystám se pořídit :). Jinak ze slevového boxíku z Rossmannu jsem teď získala úžasnou, čokoládovou rtěnku na podzim od Essence, taky jen za 15 Kč a taky o ni chystám napsat článek :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, čokoládová bude na podzim super, těším se na recenzi :)

      Vymazat
  10. náhodou, super odstín :) slevové košíčky v Rossmanu miluju, vždycky tam najdu nějaké super věci, třeba laky Gosh a podobně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, lak jsem nedávno taky v nějakém podobném boxíku našla, ale dokonce jeden z těch efektových od GS :3

      Vymazat
  11. Jéé, to je krásný odstín rtěnky! Škoda, že se teď musí nosit ty respirátory, takže jsou rtěnky úplně k ničemu... :-( Já už rtěnky ani nenosím, protože to nemá cenu. Sice respirátor v restauracích a kavárnách nemám, ale než tam dojedu MHD, mám rtěnku po půlce obličeje... :D Já navíc nosím brýle, takže nejen, že mám rozmazanou rtěnku, ale i řasenku, protože si pod ně dýchám... :D

    OdpovědětVymazat