pátek 24. října 2014

Zklidňující odličovač očí Dermacol

Jak už asi víte, můj nejoblíbenější odličovač očí je hydrofilní odličovací olej Saloos. Přesto vím, že někteří z vás nemají rádi oleje a ten umaštěný pocit po nich, a proto upřednostňujete i na líčení očí třeba micelárky. Já naopak micelárkám prostě nemůžu při odličování přijít na chuť, protože mě většina v očích dráždí a štípe.

A tak tady máme takový kompromis od Dermacol - odličovač očí, který je naprosto nemastný a chová se vlastně jako micelárka, s jediným rozdílem - je zklidňující a oči mi nedráždí.


Zklidňující odličovač očí Dermacol je tedy určitě věc, kterou mnoho z vás uvítá. Myslím, že vše základní jsem už o něm v úvodu řekla, ale pro jistotu vám ho přiblížím ještě trošku podrobněji. 


VŮNĚ je velmi jemná a řekla bych, že si jí ani nebudete všímat.

ODLÍČENÍ nevoděodolného make-upu je jednoduché a stoprocentní. S voděodolnými řasenkami má menší problémy (stejně jako micelárky co jsem dosud zkoušela, opravdu mají hodně společného..).

KONZISTENCE je vodová, žádný olejový náznak.

POCIT je nemastný a příjemný, neštípe mě v očích.


SLOŽENÍ je se zklidňujícím panthenolem a čajovníkem čínským, kromě toho odličovač obsahuje i parabeny (methylparaben a propylparaben na konci složení).

CENA je 99Kč za 125ml.


Co váš oblíbený odličovač - máte raději oleje nebo tyhle "vodové" varianty? :)

14 komentářů:

  1. tento jsem ještě nezkoušela, zrovna teď mám docela zásobu :)) nejčastěji používám odličovač od Garnier a teď poslední dobou miluju ten dvoufázový od Sephory :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak mi zase Garnier nesedl, myslím že jsem dokonce zkoušela 2.. :(

      Vymazat
  2. poslední dobou jsem si oblíbila odličovače očí a na pleť používám už jen pleťovou vodu určenou např.
    na problematickou pleť, takže určitě tento od Dermacolu zkusím :) olejové varianty navíc
    vůbec nemám ráda :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já zase zrovna na oči klasicky mastné olejové varianty taky nesnesu, ale překvapivě můj nejoblíbenější je hydrofilní odličovací olej od Saloos. :D Nepřijde mi tak moc mastný a hlavně je jemný a skvěle odličuje. Ale vím že se najdou i ti, kterým i tahle olejová varianta nesedí. :)

      Vymazat
  3. Super tip, určitě vyzkoušením, zrovna mi odličovat očí došel :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za super tip, už jsem po něm pokukovala :). Já teď používám micelárku od Mixy a od Nivei a nemůžu si obě 2 vynáchvalit, odlíčí oči parádně, neštípou a jsou prostě skvělý :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já už jsem zkoušela 2 micelárky co prý v očích neštípou a obě mě štípaly.. :( Tak už se micelárkám celkově raději vyhýbám. :D

      Vymazat
  5. Já používám dvoufázové odličovače :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla dvoufázový jen jeden co si tak pamatuju (možná 2), ale to byl zrovna celkem děs. Byl hodně mastný a strašně mi z něj slzely oči. A z té mastnoty jsem pak ještě 10 minut viděla rozmazaně. :D

      Vymazat
  6. Pro mě jsou právě micelárky úplnou spásou a zamilovala jsem si je, takže nějaké odličovače očí moc neřeším :D (pokud teda neodličuji něco voděodolného)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Caroline tak to závidím! :) Mi micelárky nesedí hlavně na oči, ale ani na obličej to není to pravé - už jsem si v téhle oblasti zvykla na přírodní kosmetiku a hlavně na mého nejoblíbenějšího Dr. Hauschku a občas zachránce v podobě Kivvi plěťového koktejlu.

      Vymazat
  7. To jsem si také říkala, že ho přidám na svůj blog - kupodivu souhlasil! :-) Tak uvidíme. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domi tak to je super, držím palce ať to vyjde a budu se těšit. :)

      Vymazat
  8. Já mám zásobu micelárek snad na půl roku, takže pořád jedu v nich. Teď ale mám rozdělaný i jeden anglický přírodní balzám, tak snad na něj bude u mě v dohledné době recenze. :)

    OdpovědětVymazat