pátek 23. ledna 2015

další kosmetický nákup

Tak tentokrát jdu s článkem o nákupu trošku pozdě.. Tyhle věcičky jsem totiž kupovala už před Vánoci, jenže abych někomu nepokazila překvapení z dárků, publikovat článek jsem dříve nechtěla.


Hodně z těchto věciček už ode mě dobře znáte - sprcháč s Iron Manem určitě znovu představovat nemusím, značka Saloos je u mě téměř na denním pořádku a suchý šampon Klorane je taky nutnost, kterou nic jiného nedokáže nahradit. :)

Co vám ale představím úplně poprvé jsou mé milované balzámy a lesky na rty LIP SMACKER a L´OCCITANE pleťová čistící pěna.

(Poměr dárků k Vánocům a kosmetiky pro sebe je asi tak půl na půl.) :D


Sprcháč ve figurce Iron Mana jsem prostě musela pořídit sestřičce k Vánocům (+ k němu dostala i dětské šampaňské s Iron Manem a z obojího měla nakonec opravdu radost). Alespoň už sprcháč nemusí závidět mému příteli a má svůj vlastní. :)

Akorát stejně jako přítel i sestřička říkala, že ho nebude používat a nechá si ho jen tak vystavený. Ale podle mě by to byla škoda, ta dětská žvýkačková vůně sprchového gelu je neodolatelná.

Pro více info mrkněte na Parfums.cz nebo na mou dřívější recenzi TADY.


Taaak a teď k věcičce, za kterou se stydím že jsem vám ji nepředstavila už dříve..
Jde o ty nejvoňavější a nejsladší balzámy a lesky na rty Lip Smacker.

Svůj první Lip Smacker jsem dostala od kamarádky a tehdy mé pole dance "studentky" (teď už lektorky). Byl s vůní a příchutí Skittles a byl tak dokonalý, že jsem ho nosila všude s sebou a pořád jsem se s ním mazala - jednoduše proto, že jsem na něj měla chuť.

Později jsem díky své vypěstované závislosti vyzkoušela ještě Lip Smackery s příchutí Coca-Cola a ty jsou snad stejně dokonalé jako můj první bonbónkový. No a tak jsem se rozhodla pokračovat v předávání téhle příjemné závislosti a tuhle Coca-Cola sadu jsem pořídila nejlepší kamarádce na Vánoce.

složení všech 3 Lip Smackerů 

No a abych rozšířila své obzory, koupila jsem jeden nový kousek i pro sebe - s mou oblíbenou vůní vodního melounu. :3

Bohužel musím říct, že jsem čekala vůni ještě o něco lepší než nakonec je. I když je krásná sladce melounová, číslo jedna je u mě stále Skittles a Coca-Cola.


Jinak balzámky hezky hydratují, ale musím uznat že v tomhle ohledu jsou i lepší (např. soudek od Oriflame, balzámy Yves Rocher..). Ale pokud není ukrutná zima a nemáte rozpraskané rty, tohle vám více než postačí. Spíše to beru jako příjemné oživení (a jak jsem psala dříve, pořád mám chuť si s nimi mazat rty). :)

Oficiální popis:
Vyzkoušejte některý z oblíbených balzámů na rty Lip Smacker Original!  Perfektní vyživující vlastnosti a široká paleta jedinečných příchutí dělá z balzámů Lip Smacker naprosto originální kosmetické produkty. Složení voňavých a chutných balzámů je obohaceno o výživné oleje a ochranný včelí vosk.
Účinky:
hydratuje- zvláčňuje- chrání před nepříznivými vlivy počasí- perfektně chutná- dodává jemný lesk- dodává rtům příjemnou a jedinečnou vůní
Složení:
ricínový olej – zvláčňuje, dodává lesk- včelí vosk – vyživuje a hydratuje rty na dlouhou dobu


A opět můj milovaný Saloos. Tentokrát jsem pořídila mamince sprchový olej s její oblíbenou levandulovou vůní, a zatím si ho pochvaluje. :)

O sprchových olejích Saloos už jsem taky psala hodně a myslím že není co dodat - jsou prostě dokonalé, voňavé, hydratační.. a po sprše už se nemusíte znovu mazat.


Oficiální popis:
Po použití sprchového oleje Saloos bude vaše pokožka perfektně čistá, na dotek vláčná a krásně provoněná. Přípravky neobsahují syntetické konzervanty, syntetické vonné látky, syntetická barviva, minerální oleje ani tenzidy.
Sprchové oleje Saloos šetrně a zároveň důkladně smývají z pokožky pot i nečistoty, aniž by narušily přirozenou ochrannou vrstvu kůže. Sprchové oleje Saloos obsahují cenné výživné látky, které podporují regeneraci a hydrataci pokožky. Příjemná vůně esenciálních olejů má příznivé účinky na nervový systém a psychiku během sprchování. 
Jak aplikovat:Malé množství sprchového oleje aplikujte na vlhkou pokožku. Jemně vmasírujte a poté opláchněte vodou.

Suchý šampon Klorane už beru jako nutnost. A to opravdu nenahraditelnou, protože žádný jiný suchý šampon, který by takhle dobře fungoval a ze kterého by mě nesvědila pokožka hlavy neznám.

Tentokrát jsem se akorát pro změnu rozhodla vyzkoušet šampon pro mastné vlasy místo varianty pro normální vlasy. No a nakonec se stejně vrátím k tomu prvnímu (TOMUTO), protože tak nebarví vlasy do bíla (nebo spíše šediva) a podle mě i více odmašťuje. Každopádně úžasné jsou oba.


Oficiální popis:Příliš se mastící vlasy a nedostatek času na mytí, už nejsou žádný problém díky suchému šamponu Klorane s kopřivovým výtažkem. Mikronizované pudry absorbují kožní maz a kopřivový výtažek snižuje jeho nadměrnou tvorbu. Forma spreje umožňuje snadné nanášení přímo na vlasovou pokožku. Praktický na cestách, při pobytu v nemocnici, při nedostupnosti vody. Stačí pouhé dvě minuty a vlasy vypadají jako čerstvě umyté a vysušené. Očista vlasů nikdy nebyla jednodušší a rychlejší.
Účinky:
- odmašťující
- seboregulační
Složení:
výtažek z kopřivy dvoudomé- rýžový škrob
- oxid křemičitý


A nakonec jsem si pořídila novou věcičku na čištění pleti - Immortelle čistící pěnu L´Occitane. Ale aby toho nebylo moc najednou, o té vám napíšu více někdy příště. :)


Snad se vám článek líbil a našli jste si v něm alespoň nějakou zajímavou novinku. :)

Užijte si krásný víkend,
Nicca

10 komentářů:

  1. Já chtěla Kapitána Ameriku sehnat příteli k Vánocům, ale nebyl :( Tak snad bude na narozeniny :D A Lip smacker mě láká už dlouho.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak držím palce ať ho příště seženeš.. Na Iron Mana jsem měla zatím štěstí, ale Kapitán tam moc často nebývá.. :(

      Vymazat
  2. Sprchové oleje od Saloosu miluju, to jsou moje kosmetické stálice. A levandule je prostě nejlepší.

    Maru Giveaway o tři balíčky Magic Nails

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maru vidím to stejně, Saloos prostě nic nenahradí. :)

      Vymazat
  3. Saloos je úžasný, ten sprcháč Ironmana je boží! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magdi souhlas.. Saloos mě nikdy neomrzí a doufám že sprcháč sestřičku taky ne. :)

      Vymazat
  4. to je úžasný, chci toho iron mana!

    OdpovědětVymazat
  5. Ty balzámy jsou moc hezké a sprcháč super, zábavný :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat