středa 7. ledna 2015

Korektor laku Essence

Podobnými pomůckami jsem se začala zabývat až když jsem si začala fotit nehty na blog.. Musím uznat že dříve mi nějaké mírné přesahy laku nijak extra nevadily, a tak jsem jen ty nejmenší odlakovala za pomocí vatové tyčinky namočené v odlakovači. No jenže na fotkách to vypadalo prostě příšerně a tak jsem si řekla, že bych s tím měla něco udělat.

Tak jsem si koupila první nejlevnější korektor laku ve fixu, který jsem v drogerii našla - Essence Nail Polish Corrector Pen cca za 50 Kč, pokud si dobře vzpomínám. A teď už bez něj nemůžu být - používám ho skoro po každém nalakování nehtů, protože pak vypadají dokonale.



Korektor je napuštěný odlakovačem tak, že stačí špičkou po přesahu jen přejet a ten zmizí. Navíc obsahuje 3 náhradní špičky "fixu", což se opravdu hodí. Jediným mínusem je totiž to, že když odlakováváte tmavý lak, zabarví se vám špička, kterou pak nemůžete používat na odlakovávání světlejšího laku (může jej zabarvit). A právě proto je nutné někdy špičku vyměnit za novou.
Výdrž korektoru je dost dlouhá, už jej mám několik měsíců a pořád odlakovává. Po vyschnutí teprve zkusím jestli do něj někam nejde odlakovač dolít, ale každopádně i kdybych za nový měla jednou za několik měsíců dát 50 Kč, tak se to vyplatí. :)



Jak se Vám korektor líbí? Používáte taky podobné pomůcky? :)

11 komentářů:

  1. Musím se přiznat, že jsem ani nevěděla, že něco podobného existuje ^^ Každopádně to vypadá jako praktická věc za nevelký peníz ale zase na druhou stranu... není ono snažší a nevyjde to skoro nastejno si namočit v odlakovači vatovou tyčinku...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. za mě to snazší není, tyčinka je dost hrubá a občas mi vezme i lak z nehtu (hlavně na horní hraně), tohle je zkosené a přesnější. přes svátky jsem si to pero zapomněla a musela jsem používat tyčky a pěkně jsem si nadávala :D

      Vymazat
    2. Děkuju za upřesnění! :)

      Vymazat
    3. Jj, přesně jak píše Natálka, je to dost rozdíl - vatová tyčinka je v tomhle dost nepřesná. :)

      Vymazat
  2. Zatím jsem nic podobného nezkoušela, ale až na to někde narazím, tak určitě vyzkouším :) ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
  3. To je určitě super věc, já to musím upravovat hned po přetáhnutí, vždycky to dřívkem z růžového dřeva setřu :). Ale toto je určitě pohodlnější.

    OdpovědětVymazat
  4. pomerančový dřívko s vatou je preciznější ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  5. Takove veci moc nemam rada.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. já jsem korekční pera dřív hodně používala, teď ale používám štěteček a nebo dřívko, to je pro mě snazší :) ale chce to cvik, pak to půjde samo :))

    OdpovědětVymazat
  7. toto pero som už dlho obzerala. ďakujem za recenziu aspoň viem že neni až tak dobré ako ho inde vychvaľovali

    http://maddestfashion.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Teda nevím, co jsem s ním dělala já, ale vůbec nefungoval - možná jsem měla smůlu na nějaký, co prodávali už vyschlý :( Takže pořád přežívám o tyčince namočené v odlakovači. XD

    OdpovědětVymazat